Kijkje in kaartenboekje – Sissy Boy!

Tijdens het snuffelen in de Sissy Boy in Zwolle vond ik een super schattig boekje vol met leuke kaartjes tegen. In de winkel kon ik maar een paar kaartjes bekijken, daarom leek het me wel extra leuk om samen met jullie te kijken welke kaartjes er nou precies in het boekje zitten.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De website op de achterkant van het boekje is dewereldvansnor.nl. Leuk om eens rond te neuzen. Dit boekje staat op de Lifestyle pagina van de webshop en ik móet zeggen, als ik naar die pagina kijk wil ik het liefst alles kopen, hahaha. Leuk!!!

32-kaarten

Dus… Heel leuk setje, als je het mij vraagt. Met een heleboel (om precies te zijn 32… onee, 31, haha) bruikbare kaarten. Dus, voor €9,95! Zou jij zo’n boekje kopen?

DELEN:

12 reacties

 1. MamaOnderneemt 31 maart 2016 / 06:27

  Wat een leuke en handige stapel kaarten! Ze zien er vrolijk uit en zo heb je altijd een kaartje in huis als je er eentje wilt versturen. De prijs vind ik zeker prima voor maar liefst 32 kaarten. Goede aankoop ?

 2. Darina 31 maart 2016 / 06:40

  Hele leuke kaarten! Sissy boy heeft sowieso hele leuke dingen, ik kom nooit zonder lege handen de winkel uit 🙂

 3. marije 31 maart 2016 / 09:03

  Wat een leuk boekje. Zeker een aanrader als je veel kaarten stuurt.

  Hoop dat je je wat beter voelt! Take care, x

 4. Sandra 31 maart 2016 / 09:10

  Geweldige kaartjes! Het valt mij echt op dat er van die fijne teksten op staa’n. Ze zetten je echt aan om een kaartje te sturen of geven op een moment waarop je dat eigenlijk niet snel doet. (“Dankjewel dat je mij gelijk geeft”, haha). Nice!
  Beterschap Lisanne. Ik denk aan je. 🙁

 5. Lilian 31 maart 2016 / 12:46

  Handig zo’n boekje! Heb je altijd wat in huis 😀

 6. Sylvia 31 maart 2016 / 15:22

  De Wereldvansnor is leuk! Ze maken creatieve dingen die er nog eens gaaf uit zien ook 🙂

 7. Ilse 31 maart 2016 / 21:07

  Leuke kaartjes! Ik zou zelf niet snel zo’n boekje met kaarten kopen, maar is wel leuk om eens te zien hier bij jou. Of om in de winkel eens door te bladeren. 😉

 8. Nicole 1 april 2016 / 00:10

  Lady, je wakkert een kaartverslaving bij me op! Wat geweldig (de boeken van Snor zijn trouwens ook erg leuk)!

  Bedankt voor het delen!

 9. Tamarah 1 april 2016 / 23:39

  Leuk idee van die kaartjes in een handig boekje! En ook originele teksten op de kaartjes!

 10. Leonie 2 april 2016 / 15:49

  Wat een leuk boekje! Ik zag laatst al een aantal spullen van Sissy boy voorbij komen dus ik moet daar binnenkort maar eens heen. Want 10 euro voor 32 kaarten is ook helemaal niet duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.