Kijkje in kaartenboekje – Sissy Boy!

Tijdens het snuffelen in de Sissy Boy in Zwolle vond ik een super schattig boekje vol met leuke kaartjes tegen. In de winkel kon ik maar een paar kaartjes bekijken, daarom leek het me wel extra leuk om samen met jullie te kijken welke kaartjes er nou precies in het boekje zitten.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De website op de achterkant van het boekje is dewereldvansnor.nl. Leuk om eens rond te neuzen. Dit boekje staat op de Lifestyle pagina van de webshop en ik móet zeggen, als ik naar die pagina kijk wil ik het liefst alles kopen, hahaha. Leuk!!!

32-kaarten

Dus… Heel leuk setje, als je het mij vraagt. Met een heleboel (om precies te zijn 32… onee, 31, haha) bruikbare kaarten. Dus, voor €9,95! Zou jij zo’n boekje kopen?

DELEN:

12 reacties

 1. Darina 31 maart 2016 / 06:40

  Hele leuke kaarten! Sissy boy heeft sowieso hele leuke dingen, ik kom nooit zonder lege handen de winkel uit 🙂
  Darina blogde laatst over… Writer’s Diary March

 2. Lilian 31 maart 2016 / 12:46

  Handig zo’n boekje! Heb je altijd wat in huis 😀

 3. Sylvia 31 maart 2016 / 15:22

  De Wereldvansnor is leuk! Ze maken creatieve dingen die er nog eens gaaf uit zien ook 🙂

 4. Nicole 1 april 2016 / 00:10

  Lady, je wakkert een kaartverslaving bij me op! Wat geweldig (de boeken van Snor zijn trouwens ook erg leuk)!

  Bedankt voor het delen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.