Kledingstomers van Rockerz Home getest

Wist je dat ik nog nooit eerder een kledingstomer heb gebruikt? Dat is echt heel zonde, want kleding stomen heeft zo veel voordelen. Het zorgt er niet alleen voor dat kreukels uit je kleding verdwijnen, maar ook is het stomen van kleding een opfrisbeurt voor je kledingstuk. Ik testte twee kledingstomers van Rockerz en geef je in deze blogpost mijn mening!

Om te beginnen testte ik de premium uitvoering van de Rockerz Home kledingstomers.

Deze zit in een erg mooie luxe verpakking. Het design is prachtig en het apparaat voelt heel luxe aan. En zo ziet hij er ook uit, door de matte uitvoering.

De stomer zelf heeft een reservoir dat verwerkt is in het handvat. Ik vroeg me eerst af of daar wel genoeg water in kon, maar dat kan zeker. Het is een erg slim ontwerp! Je kan per reservoir twee kledingstukken stomen. Daarna vul je het reservoir weer gemakkelijk bij.

Ik besloot de kledingstomer te testen op een jurk die al een tijd erg gekreukeld in mijn kast hangt. Zo kan ik hem natuurlijk echt niet dragen. Tijd om daar iets aan te doen!

Het op temperatuur komen van de kledingstomer is een kwestie van seconden, dus ik kon snel aan de slag.

In een handomdraai was de bovenkant glad. Een kledingstomer is geen vervanger voor een strijkijzer, maar bij kledingstukken zoals deze jurk is een strijkijzer echt wel overbodig als je een kledingstomer hebt.

Binnen een paar minuutjes was mijn hele jurk kreukvrij! Hij is weer klaar om gedragen te worden.

Naast de premium stomer verkoopt Rockers Home ook de normale uitvoering van de kledingstomer. Deze heeft een lagere prijs, maar dat wil niet zeggen dat deze niet beter bij jou past. Hij heeft namelijk zijn eigen voordelen.

Door het grotere reservoir kun je hiermee meer kledingstukken in een keer stomen en er zit een fijn opzetstuk bij voor de kledingstomer voor dikkere stoffen of bekleding van meubels. Daarnaast heeft deze stomer drie verschillende standen. Uiteraard zit ook hier een handleiding bij.

Kortom, ik ben erg positief verrast door deze kledingstomers van Rockerz. Deze ga ik zeker weten regelmatig gebruiken! Heb jij ook een kledingstomer in huis?

De producten in dit artikel heb ik gekregen

DELEN:

1 reactie

  1. jade 15 maart 2023 / 19:01

    WoW vet handig! Superleuke blog trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.