Een kleine maar fijne verandering

Ik kondigde het in de diary van zaterdag al even aan, de layout ging weer veranderen. Ik had dit al tijden in mijn hoofd en het werd gewoon tijd om het te doen. Ik had een beetje verandering nodig, een frisse start, dus ik dacht: waarom niet? Het is maar een kleine verandering, maar ik word er blij van.

anders

Voor wanneer het je niet meteen opvalt (kan het me bijna niet voorstellen, hihi): de cirkels bovenaan zijn van 8 kleine cirkels naar 4 grote gegaan. Gewoon voor elke categorie eentje. Wat vind jij ervan?

DELEN:

29 reacties

 1. Tineke 25 augustus 2013 / 21:26

  Oeps, om eerlijk te zijn kan ik me niet eens herrineren hoe het er eerst uitzag..
  Liefs

 2. Saffira 25 augustus 2013 / 21:39

  Ik vind het een hele mooie verandering!
  X Saffira

 3. Shifra - A Cup of Life 25 augustus 2013 / 21:53

  Leuk! Ik vind het zelf alleen wel overzichtelijker als een header niet zo groot is 🙂 Less is more! Zelf ben ik recent ook naar een nóg smallere header gegaan.

  Heb je dit zelf aangepast of daarvoor iemand gevraagd? Mijn man is gelukkig óntzettend handig met dit soort dingen: hij heeft mijn website dan ook helemaal zelf gemaakt.

  • Lisanneleeft 25 augustus 2013 / 22:12

   Nee, dit kan ik niet zelf. Anouk van http://nouk-san.nl/ heeft het voor me gedaan! Zij heeft ook de rest van mijn layout gemaakt 🙂 Dus… dat is mijn knappe kop als het om technische dingen gaat, hihi.

  • Anouk 29 augustus 2013 / 20:45

   Ze appt eventjes en dan ga ik aan de slag, haha. 😉

 4. rosalie 25 augustus 2013 / 21:57

  Het viel mij niet heel erg op, zo klein is de verandering 😉

 5. Vink 25 augustus 2013 / 22:05

  leuk! Ik zag het inderdaad al in je diary. De foto’s in de cirkels passen ook goed bij de onderwerpen!
  xxx

 6. Nathalie 25 augustus 2013 / 22:24

  Ik vind het mooi.
  Alleen het woord “mindstyle” vind ik niet zo lekker klinken… zeker niet als het woord ernaast “lifestyle” is.
  Mssn kan ook iets richting mind-body-health of zo?

 7. Sylvia 25 augustus 2013 / 22:47

  Ziet er goed uit. Alleen de letters van de subcategorieën zien er een beetje raar uit bij mij: iets te groot en niet passend bij de rest van je lay-out.

 8. Gwen 25 augustus 2013 / 23:42

  Mooi! heel wat frisser en overzichtelijker zo. Ik ben fan 🙂

 9. Stephanie 26 augustus 2013 / 00:10

  Ik kan me de vorige niet goed herinneren (denk ik), maar dit ziet er heel mooi uit zeg!!

 10. Iris 26 augustus 2013 / 01:19

  Het viel mij eigenlijk niet zo op, maar dat is alleen maar goed! Ik las in een studieboek iets over hoe mensen niet van grote veranderingen houden wat het design van websites die ze vaak bezoeken betreft. Dus subtiele veranderingen zijn een plus. Mooi hoor!

 11. Kimberly 26 augustus 2013 / 07:32

  Ik vind het er mooi uitzien! Wat overzichtelijker 😀

 12. Marlijn 26 augustus 2013 / 08:34

  Ziet er mooi uit Lisanne, rustig en overzichtelijk!

 13. Esmée 26 augustus 2013 / 11:38

  Je hebt echt een mooie layout! Goede verandering met die bolletjes. (:

 14. Simone 26 augustus 2013 / 15:48

  Zo vind ik het net iets mooier en rustiger 🙂

 15. Michelle 26 augustus 2013 / 22:19

  Hey Lisanne,

  Nu je toch bezig was met een kleine verandering van je lay-out voel ik mij geroepen om je ook ergens op te wijzen 🙂 Sinds je je nieuwe lay-out hebt, stoor ik me er enorm aan om via mijn telefoon je site te bezoeken. Ik vind het fijn om je artikeltjes te lezen en daarna ook nog de reacties van lezers. Nu is het echter zo dat als ik naar beneden scroll naar de reacties ik langs een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele lange lijst van: dit wil je misschien ook lezen? moet scrollen. Volgens mij komen al je artikelen daarin wel in terug en duurt het scrollen en uploaden van al deze plaatjes heel lang. Ik heb dan geen zin meer om de reacties te lezen of te reageren. Ik zit nu op mijn laptop en zie nu dat bij ‘dit wil je misschien ook lezen maar 4 artikels worden aangeraden. Kun je dit misschien aanpassen voor op de telefoon? Ik moet zeggen dat ik hierdoor steeds minder zin heb om je site te bezoeken, terwijl je zo’n leuke site heb en leuke artikelen schrijft.

  Ik hoop heel erg dat je hier iets mee gaat doen!

  • Lisanneleeft 27 augustus 2013 / 07:30

   Bedankt voor het doorgeven Michelle! Kan me voorstellen dat het erg vervelend is. Ga eens kijken wat eraan gedaan kan worden!

   • Michelle 27 augustus 2013 / 21:16

    Dat zou fijn zijn Lisanne! Ik merk het vanzelf wel als het is gelukt 😉

  • Tamarah 27 augustus 2013 / 20:09

   Dat heb ik ook! En dat is jammer want daardoor sla ik reageren soms over omdat ik voornamelijk de artikelen op mijn telefoon lees en 1 a 2 x per week op de laptop.

   • Tamarah 27 augustus 2013 / 20:10

    Trouwens de verandering vind ik een mooie verbetering… het is wat overzichtelijker zo 🙂

  • Lisanneleeft 28 augustus 2013 / 13:10

   Als het goed is is het gelukt! (als hij nog steeds vreemd doet hoor ik het ook graag!)

 16. michelle 28 augustus 2013 / 13:48

  Jaaa hij doet het nu goed! Heel fijn! Ik ben helemaal blij, Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.