Knuffelen met m'n bed

Mijn nieuwe bed is een enorme flirt. Constant zit hij naar me te knipogen en me te wenken. Kom nou in me liggen! En nu heeft ‘ie wat ‘ie zo graag wilde, ik breng namelijk zo ongeveer het hele weekend door knuffelend met m’n bed. Ik heb blaasontsteking en ik ben er behoorlijk ziek en moe van! (kan natuurlijk ook door de antibiotica komen). Al wel een stuk beter dan eerst, dus ik verwacht dat ik gauw weer beter ben 😀

Dus ik heb maar geluk met zo’n fijn bed, haha. Maar goed, ik had geen energie meer om een artikel te schrijven gisteren. Ik kwam rond 1 uur mijn bed uit en om 8 uur dook ik er weer in (maar eigenlijk lag ik daar tussenin ook in bed). Ik hoop dat jullie weekend iets spannender is geweest, haha! Wat hebben jullie gedaan (of gaan jullie nog doen) dit weekend?

DELEN:

18 reacties

 1. Anne 29 januari 2012 / 08:37

  Oh beterschap en doe je bed de groeten, ik wil ook nog wel even terug :p We vieren vandaag de verjaardag van mijn broer die dinsdag jarig was, dus dat wordt vast gezellig!

 2. Janke 29 januari 2012 / 08:56

  Ten eerste beterschap hopelijk knap je snel op van de baasontsteking.
  Ik ga vandaag met je mee doen ik zal mijn bed ook de hele dag gezelschap gaan houden. Na een vermoeiende vergadering van de FES gister is het tijd om te rusten. Dus ik sluit mij aan bij het bed knuffel club

 3. Lieke 29 januari 2012 / 09:56

  Beterschap meid!

 4. Dina 29 januari 2012 / 10:23

  Ah bah, blaasontsteking. Dat is echt zo naar. Gelukkig heb je zo’n fijn bed! 🙂

 5. Vintagirie 29 januari 2012 / 10:51

  Ik ben echt keihard aan het leren. Ik zit in tijdsnood en ik heb morgen een examen! Ontspanning is over, terug naar het leren.

 6. Yara 29 januari 2012 / 11:49

  Ah veel beterschap meid, en geniet van je bed, haha! 🙂

 7. Maike 29 januari 2012 / 13:56

  Beterschap! hoop dat je je snel weer beter voelt. Gister was ik in de dierentuin met vrienden en ik heb een olifant gevoerd! 😛 Vandaag ben ik hard aan het leren, want volgende week heb ik tentamens

 8. FangFang 29 januari 2012 / 18:24

  Beterschap! En je schrijft trouwens erg leuk en de lay-out van je blog is erg mooi simpel en strak, netjes! 🙂

 9. Emily 29 januari 2012 / 23:22

  He bah! Ik zat er vannacht ook tegenaan! Werd opeens om 3 uur wakker en had last van m’n blaas, heb een paar uur wakker gelegen. Gelukkig heb ik het 1 keer heel erg gehad, en nu zit ik er zo nu en dan tegenaan.
  Ik drink dat een paar glazen pure cranberry sap (niet erg lekker) en dan binnen een uur is het weg! Misschien een tip?

  • Lisanneleeft 29 januari 2012 / 23:36

   Haha, dat dronk ik vroeger altijd bij last van m’n blaas! Vond het inderdaad ook niet erg lekker.
   Deze blaasontsteking was binnen een uur alleen zo veel erger geworden dat ik er bang van werd, dus moest maar meteen naar de dokter!

 10. Stéphanie 30 januari 2012 / 12:13

  In bed liggen is heerlijk! Ook als je niet hoeft te slapen..

  Ik ben het afgelopen weekend naar een conferentie geweest van de navigators (waar mijn studentenvereniging onderdeel van uitmaakt).

 11. Mariska 30 januari 2012 / 12:23

  Ah ben een beetje laat met reageren, nouja 1 dag 😉 Maar hopelijk voel je je wel al beter!

 12. Ann 30 januari 2012 / 21:58

  Hebben je gemist zaterdag! Beterschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.