Kringloopwinkel shoplog!

Vandaag heb ik weer een extra blogpost… yay! Gisteren maakte ik een tripje naar de kringloopwinkel en uiteraard wilde ik dit heel graag aan jullie laten zien. Dus, ik maakte een kringloopwinkel shoplog…

kringloopwinkel-shoplog

Kringloopwinkel shoplog!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien

Winkel jij ook weleens bij de kringloopwinkel? En wat is jouw favoriete item uit mijn shoplog?

DELEN:

33 reacties

 1. Manon 27 juni 2014 / 06:50

  Leuke dingen heeft de kringloop! Ik wil ook nog een keer daarheen

 2. Marion 27 juni 2014 / 07:29

  Wat een leuke spulletjes! Die twee witte shirtjes vind ik heel erg mooi. Prachtig!

 3. Miranda 27 juni 2014 / 08:40

  Wat een toffe dingen heb je gevonden! Ik vind dat laatste witte topje echt heel erg mooi!

 4. Ilse 27 juni 2014 / 08:42

  Leuke spulletjes! Die sierpot met dat speciale patroontje is toch wel mijn favoriet. ๐Ÿ™‚
  Je ziet er goed uit trouwens in je video!

 5. Manon 27 juni 2014 / 08:47

  Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg ๐Ÿ™‚ Ik vind de bloempotjes erg leuk, hou ik wel van!

 6. De Zuinige Student 27 juni 2014 / 09:21

  Wat een leuke kleding en spulletjes heb jij gevonden in de kringloopwinkel ๐Ÿ™‚
  Misschien moet ik ook binnenkort maar eens bij de kringloop kijken.
  Meestal komen we er alleen maar om spullen te brengen.

 7. Jorien 27 juni 2014 / 10:05

  Wat een leuke shoplog. Ik heb nog nooit kleding geshopt bij de kringloop hihi.

 8. Marjolein 27 juni 2014 / 10:43

  Leuke kleren! Ik koop nooit kleren bij de kringloopwinkel omdat ik dat niet fair vind, ik kan ook kleren uit winkels betalen. Als ik bij de kringloop zou kopen zou ik kleren meenemen waarvan iemand met veel minder geld heel blij had kunnen worden.

  • Lisanneleeft 27 juni 2014 / 17:53

   Dat is een beetje een gekke reden om niet bij de kringloopwinkel te kopen. De meeste winkels (in elk geval die van ons) hebben enorme voorraden en de winkel hangt ook altijd bomvol ๐Ÿ™‚ Genoeg voor iedereen!
   Ik breng ook gewoon mijn spullen weg als ik ze niet meer gebruik, volgens mij doen heel veel mensen dat.

   Daarbij is tweedehands kleding natuurlijk beter voor het milieu en op die manier weet je zeker dat er geen mensen speciaal voor jou in een onacceptabele situatie kleding voor jou hebben zitten naaien (wanneer je nieuw koopt is dat lastig te controleren). Ik koop ook kleding in normale winkels, maar winkelen bij de kringloopwinkel is juist wel fair!

 9. Esther 27 juni 2014 / 10:54

  Ook ik kom niet zo heel vaak bij de kringloopwinkel. Op de Oudegracht in Utrecht zitten wel een paar leuke winkels, waar ze veel meubels en kleding verkopen. Er staat zeker nog wel eens wat leuks tussen. Ik vind die potjes/vaasjes altijd handig! Daar kan je er niet genoeg van hebben.

 10. Fleur 27 juni 2014 / 11:34

  Wat een leuke kleding heb je gekocht! En voor zo weinig geld! Ik vind vooral het groene jurkje en de witte ‘stevige’ top erg mooi!

 11. Jadwiga 27 juni 2014 / 11:49

  Ik ga echt nooit naar een kringloopwinkel, maar wat heb jij een hoop leuke dingen gevonden voor weinig!

 12. Susanne 27 juni 2014 / 14:07

  Wow, super leuke koopjes. Ik sta echt te kijken van die prijzen van de kleding. Hoe goedkoop?! Je jas is mijn favoriet!

 13. Marije - BakingBeautyNL 27 juni 2014 / 14:58

  Ik denk dat ik ook maar eens naar de kringloopwinkel moet gaan.. wat een prachtige artikelen voor super kleine prijsjes!!

 14. blauwesokken 27 juni 2014 / 17:35

  Leuke aankopen! ๐Ÿ™‚ Fijn he, kringloopwinkels! Al ben ik meestal op zoek naar hele andere dingen. Kleding kan ik nooit echt vinden…. bloempotten/bakken zijn sowieso een goede vondst!

 15. Tamarah 27 juni 2014 / 18:52

  Onwijs leuke aankoopjes bij de kringloop. Ik kom er ook regelmatig! Mooi goedkoop ook trouwens! De kringloop waar ik regelmatig heen ga is wel wat duurder. Zeker als het gaat om merkkleding. Ik vind het groene jurkje erg leuk en de witte bloempot die zo goed bij je waxtart matcht ;-).

 16. Elize 27 juni 2014 / 19:23

  Volgens mij is die kringloopwinkel bij jou zo leuk! Ik vind vooral de witte H&M top heel erg leuk! En even iets anders: die nagellak die je op hebt, mooi!! Ik wil ook al een tijdje zo’n kleurtje voor bij een bepaalde outfit, maar vind steeds de tijd om te gaan shoppen niet haha ๐Ÿ˜›

 17. Claudia 27 juni 2014 / 20:33

  Echt onwijs leuke kleding die je allemaal goed staat! Ik kan kwa kleding nooit echt wat leuks vinden bij de kringloop, maar jouw aankoopjes zijn allemaal hartstikke leuk. De simpele witte top met de vierkantige halslijn lijkt echt een simpel ding, maar als je hem aan trekt is het echt een verschil! Gaaf ๐Ÿ™‚

 18. Mandy 27 juni 2014 / 21:53

  De groene jurk staat je echt super leuk! Leuke dingen heb je gevonden.

 19. Stephanie 30 juni 2014 / 00:52

  Wat toevallig, dat witte topje vd H&M heb ik 4-5 jaar geleden in de H&M zelf gekocht ๐Ÿ˜€ Grappig om te zien dat jij hem na o’n lange tijd in een kringloopwinkel hebt gevonden ๐Ÿ™‚

 20. Anne 4 juli 2014 / 08:54

  Het is wel een tip om bij kringloopwinkels niet alleen bij je eigen maat te kijken. Door de jaren heen is er veel veranderd in de maatvoering. Mijn moeder is vrij klein en was vroeger behoorlijk tenger en dus moest ze altijd op zoek naar de kleinste kledingmaat. Dat was toen, met veel zoeken, maat 36. Nu is de kleinste maat bij sommige merken maat 32. De kleding is niet kleiner, maar de maten zijn veranderd! En ik heb hier en daar al wel maat 30 gespot. In de VS hebben ze ook maat 000 ingevoerd. Best gek eigenlijk. Dit is vast bedoeld om vrouwen, die steeds dikker worden, toch een goed gevoel te blijven geven dat ze toch dezelfde maat hebben als eerder.

  • Lisanneleeft 4 juli 2014 / 12:40

   Dat merk je inderdaad bij de kringloopwinkel heel erg! Vooral kijken naar de vorm en de grootte helpt wel ๐Ÿ™‚

 21. Nans 10 juli 2014 / 04:15

  Dag Lisanne,
  De kleding die je geshopt hebt staat je erg goed!

  Wat ik ook graag wou zeggen: ik vind dit filmpje heel tof gemonteerd. Dat je de kleding showt met de Voice-over, super, heel knap gedaan!

  Groetjes,

  Nans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.