Kringloopwinkel shoplog! (met aan-beelden)

Een tijdje geleden was ik weer bij de kringloop! Daar was ik al een hele tijd niet geweest en ik had veel geluk, deze keer lagen er namelijk een heleboel dingen die ik leuk vond. Dus, ik heb lekker veel gekocht! Ik laat je in de shoplog zien wat ik precies gekocht heb.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat is jouw favo item uit de shoplog?

DELEN:

26 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 16 juni 2016 / 06:12

  Sowieso het zwarte shirt, want ik ben gek op zwart. Maar dat geel geprinte shirt vind ik eigenlijk echt kets anders en eigenlijk ook best leuk. Ik ben erg benieuwd naar je DIY’s.

 2. Bianca Schrijft 16 juni 2016 / 07:03

  Het is zo goed dat je op deze manier kunt winkelen. Waarom ik het zelf niet doe, snap ik ook niet. Alles staat jou eigenlijk goed, met zo’n figuur. ?

 3. Frauke 16 juni 2016 / 08:05

  Haha dat pandaglaasje! Te schattig inderdaad. Ik vind vooral je bloemenjurkje heel erg leuk, maar die jumpsuit vind ik ook echt suuuupervet. Heel leuk! Bij ons in de kringloop vind je nooit zo’n fijne spulletjes helaas! X

 4. Lenneke 16 juni 2016 / 08:08

  Leuke spullen heb je gekocht! Ik moet zeggen dat ik echt te weinig in een kringloopwinkel kom. Wordt tijd dat ik daar eens een Van Gogh vind of zo.

 5. Tiffany 16 juni 2016 / 08:12

  Leuke dingen heb je gekocht. Ik koop zelf eigenlijk nooit bij de kringloop, heb er toch niet zo’n prettig gevoel bij. Wel heel goed dat jij het doet want eigenlijk is het gewoon fantastisch voor het milieu etc.

 6. Charelle 16 juni 2016 / 08:30

  Leuk dat je zoveel toffe dingen hebt gevonden bij de kringloopwinkel! Vind het toch altijd lastig om daar te shoppen voor kleding, maar jou lukt het aardig zo te zien! ^^

 7. Ilse 16 juni 2016 / 09:08

  Leuke video! Ik vind je haar ook heel mooi, als je het zo opzij doet. 🙂
  Ik ga de laatste tijd ook vaak naar de kringloop. Ik heb er onlangs een leuk H&M topje gekocht en iets daarvoor een zijden topje van Talking French en rood jurkje van Mer du Nord , allemaal heel goedkoop.

 8. Sandra 16 juni 2016 / 09:39

  Die blauwe top met col staat je erg leuk!! Vind die blauwe Superstar top ook echt een Lisanne ding, i don’t know why haha. Leuke aankopen! De kringloop is sowieso altijd wel leuk om rond te neuzen vind ik. 🙂

 9. Linda 16 juni 2016 / 09:47

  Leuk shoplog! Ik heb hem gedeeld op de Facebook pagina van de Kringloop App. Mocht je dat nog niet kennen, het is een gratis app en website waarin je alle kringloopwinkels van Nederland kunt vinden. Erg handig als je weer wilt gaan shoppen in de kringloop.

 10. natalie 16 juni 2016 / 10:33

  Geweldig “fout” bloesje!!! ?

 11. Shifra 16 juni 2016 / 10:52

  Even off topic: Ik vind je make-up heel mooi zitten! 🙂 En wat een léuke dingen heb je bij de Kringloop gescoord zeg! Die blauwe top vind ik erg tof! En het állerleukste: de donkerblauwe top met kol. Dat dat nu al in de kringloop ligt (ik bedoel, dit soort dingen zijn nu juist hartstikke in!). Leuk. 🙂

 12. manon 16 juni 2016 / 13:11

  Wat heb je een leuke kleding gekocht! Ik kom werkelijk nooit in een kringloop, maar wordt wel nieuwsgierig gemaakt zo. Het topje met de kol vindt ik erg mooi!

 13. Vanessa 16 juni 2016 / 14:53

  Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik ben eigenlijk nog nooit naar de kringloopwinkel geweest, maar zo te zien hebben ze best mooie items 🙂

 14. marjon 16 juni 2016 / 15:41

  Leuke aankopen. Ik kom eigenlijk bijna nooit in een Kringloopwinkel.

 15. Linda 16 juni 2016 / 16:56

  Wat heb je veel leuks gekocht! Het bloemenjurkje vind ik héél leuk 🙂
  Dat glas met de driehoekjes heb ik ook – die is van Ikea. Nog helemaal geen hele oude serie; heb ze vorig jaar geloof ik gekocht. Zijn veel verschillende van, erg leuk!

 16. Josephine 16 juni 2016 / 17:05

  Wat leuk zeg! Ik vind het colbertje en het bloemenjurkje het leukst! Ik kom ook graag in kringloopwinkels, maar meestal vind ik dan iets leuks voor in de keuken of in huis. Ik hou van oude spulletjes. 🙂 Kleding heb ik er nog nooit gekocht, maar misschien is het toch wel een goed idee om eens te kijken. Jij hebt echt leuke aanwinsten!

  Kom je ook wel eens in antiekwinkels of boedelhuizen? Daar kan je ook veel retro dingen vinden, als je ervan houdt, natuurlijk.

 17. Maike 16 juni 2016 / 17:58

  Ik hou zelf niet zo van de kringloop, zonde eigenlijk dat ik daar zo moeilijk over doe want het is goedkoop en goed voor het milieu!

 18. Lisa 16 juni 2016 / 20:30

  Super leuk zo’n shoplog! Ook handig dat de mouwen kort zijn, dat is met een infuus wel ideaal. De kleding staat je goed. I.v.m. mijn gezondheid doe ik vrijwilligerswerk in de kringloop en het is heel erg leuk. Ik zit vooral in de kleding. Op het moment sta ik als enige in de kleding, dus ik zie letterlijk alles voorbij komen. Er komt soms prachtige kleding binnen, ook wel met de kaartjes er nog aan. Ook (dure) merken. Supertrash, G-star, Maison Scotch, ik zie het regelmatig voorbij komen. Soms haal ik er wel eens iets uit en dan koop ik het zelf. Zo heb ik originele Gucci pumps in hele nette staat. Nou zal de ene kringloop leuker zijn dan de andere, maar als je vaker gaat kun je echt hele mooie dingen scoren. En dat niet alleen met kleding. Mensen denken bij de kringloop al gauw aan bejaardenkleding, armoede, viezigheid, lelijke spullen etc. Maar dat zie ik niet terug. Bij het sorteren zorg ik er al voor dat enorm ouderwetse kleding naar Roemenië gaat en kapotte / vieze kleding gaat sowieso niet de winkel in. Natuurlijk zal er hier en daar een blouse voor bejaarden hangen, maar die willen ook graag kleding dat bij hen past. Ben zelf 22 en shop bij gewone winkels, maar inmiddels denk ik steeds vaker, nou ik vind nog wel eens iets soortgelijks in de kringloop. Sommige mensen schamen zich voor de kringloop en denken daarbij aan armoede terwijl er allerlei soorten mensen komen. Sterker nog, ik denk dat meer dan de helft van de mensen die daar komen gewoon een goed inkomen hebben. Mochten mensen twijfelen om te gaan: een kijkje nemen kan altijd en valt het tegen dan ga je gewoon niet meer. Ik ben benieuwd naar je knutselprojecten 🙂 Liefs

 19. Mirjam 16 juni 2016 / 23:27

  Leuk zeg. Ik krijg hierdoor wel spontaan zin om naar de kringloop te gaan, ook voor kleding, terwijl ik dat tot een kwartier geleden niet in me opgekomen zou zijn. Maar in de winkels en online vind ik niks leuks, dus misschien is helemaal geen gek idee. Morgen toch maar even een kijkje nemen..
  Het leukste item vind ik denkik het flamingo topje en dat glaasje met driehoekjes 🙂
  Groetjes,
  Mirjam

 20. Lonneke 17 juni 2016 / 11:08

  Leuke dingen heb je gekocht. Soms kun je ineens zo goed slagen bij de kringloop en soms valt het tegen, maar op een of andere manier vind ik dat juist leuk!

 21. Suzan 17 juni 2016 / 16:27

  Wat een leuke spullen allemaal. En al zo snel met een diy aan de slag gegaan dat de korte broek een stuk mist. 😛
  Ben heel benieuwd naar die diy en ook wat je met de lijsten gaat doen.
  En wat een boel kleding voor allemaal kleine prijsjes.
  Moet zelf misschien ook eens een kringloop winkel binnen lopen.
  Heb nu al zoveel leuks gezien bij jouw.

 22. Anneleen 18 juni 2016 / 14:08

  Wat een leuke spulletjes! Dat bloemenjurkje staat je echt heel goed 🙂 dat glaasje met driehoekjes is ook heel tof!

 23. monique 20 juni 2016 / 00:52

  Hey Lisanne,

  Zo jij bent goed geslaagd zeg, wat een foute kopjes…hahaha, die vond ik echt super lelijk, dus ben razend benieuwd wat voor moois jij er dan van kan maken! De kleding wauw!! die zijn echt leuk zeg, wij hebben hier ook kringloop maar geen kleding. Ik zou graag een winkeltje starten, juist met tweedehands kleding….maar dan wel met de look, net alsof het een boetiekje is, juist om die drempel te verlagen. Want het is nog een taboe he….men shopt niet zo graag bij kringloop. Maar goed, pandjes zijn tegenwoordig onbetaalbaar dus dat is nog een dingetje….t is toch gaaf als je de kleding die je beu bent of niet meer leuk of niet meer past nog eens aan een nieuwe eigenaar kan helpen!!! Gaaf dat je dit dan ook zo in een video laat zien. Die glaasjes, ja te schattig, vooral die panda, is nu helemaal in he! Alles staat je super goed, vind je topje flamingo errug leuk, maar ook die blauwe items, die kleur staat je gewoon erg goed. En kleur staat jou ook erg goed, zelfs dat foute tijgervelletje…hahahaha. Veel plezier met al je geslaagde aankopen!

  liefs, monique

 24. Vief 20 juni 2016 / 11:51

  Iwat een leuke spulletjes ! Ik wou dat ik net zo blij kon worden van een kringloopwinkel! Jammer genoeg krijg ik de kriebels wanneer ik in zon winkel loop! Ik weet niet waarom, ben er altijd snel weer weg!

 25. Tamarah 1 juli 2016 / 12:21

  Erg leuk om te zien! Ik ga ook graag naar de kringloop maar vooral om spullen er heen te brengen! Als ik wat koop dan zijn dat meestal bloempotten, vazen, of andere decoratiespulletjes voor in huis. Of boeken. Maar ik probeer me nu vooral in te houden! Kleding koop ik heel af en toe bij de kringloop ik kan nooit zo goed slagen. Jij bent overigens wel erg goed geslaagd en het staat je allemaal mooi maar je hebt ook een makkelijk figuurtje waarbij veel mooi staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.