Kwantum Trolley voor aquarelbenodigdheden

Wanneer ik bezig ben geweest met aquarel ziet het er altijd heel gezellig uit op de eettafel. Meestal blijft het dan ook nog dagen, zo niet weken, erg gezellig. Ofwel: de hele tafel blijft vol liggen, haha. Gelukkig heb ik nu een super fijne oplossing waardoor ik weer een eettafel tot mijn beschikking heb. Ik kocht namelijk de Kwantum Trolley die ik al zo graag wilde!

De situatie na een avondje of een middagje creatief aan de slag zijn geweest… Meestal heel gezellig met Ming!

Daar links, zie je een afgedrukte foto van mij. En mijn huisdier, de robotstofzuiger. Deze hebben beide een nieuw plaatsje en een nieuw baasje gekregen!

Kwantum trolley

En nu staat daar… de Kwantum trolley! In de kleur Alu Groen, om precies te zijn, je vindt hem hier op de site van Kwantum. Ze hadden ook nog een grijze kleur, maar deze vond ik minder mooi. Ik weet dat Ikea een soortgelijk exemplaar in het assortiment heeft voor een tientje duurder, maar aangezien IKEA meer dan een uur reizen is ben ik zeer content met mijn Kwantum exemplaar dat ook prima voldoet.

Daar staat hij dan!

We hebben het al gebruikt. De spulletjes liggen gewoon in de trolley, en wanneer we ze nodig hebben pakken we ze! Het werkt perfect en alles is in no time weer netjes opgeruimd.

Wat ik nog wel mis: iets leuks op de bovenkant. Misschien dat ik twee echte plantjes koop, misschien dat ik er twee nepperds op zet. Gewoon zodat hij iets gezelliger staat in het interieur en minder rommelig oogt. Ik vind dit echt een perfecte oplossing! De indeling gaat vast nog wel een keer veranderen, maar voor nu liggen de meest gebruikte items erop en werkt het perfect.

Ik word er blij van! Heb jij ook zo’n populaire trolley in huis staan?

DELEN:

18 reacties

 1. Esmee 20 februari 2017 / 15:24

  Superhandig! Ikea had ook zo’n trolley en ik was er al een hele tijd verliefd op. Heb er helaas niet echt plek voor en sowieso zelf al een rolkar (maar dan eent soort tas die je ook ergens mee naartoe kan nemen)- Ben wel heel blij met de tas die ik nu heb, vooral vanuit praktisch oogpunt, maar vind deze trolleys nog steeds wel echt superleuk om te zien. Vooral ook in de kleur die jij hebt! Erg mooi!

 2. Darina 20 februari 2017 / 15:39

  Wat een mooie en handige trolley! De kleur vind ik ook heel mooi, zou heel goed passen in mijn woonkamer 🙂

 3. Sofie 20 februari 2017 / 17:02

  Supertof item vind ik dit. Ik was verliefd op die van Ikea maar ik heb er echt geen plaats voor helaas… lijkt me wel handig voor jou, met al die aquarelspullen. Ik wilde hem gebruiken voor keukenspullen ofzo. Zoals fruit en groenten, daar mis ik soms nog een extra plekje voor.

 4. Josephine 20 februari 2017 / 18:45

  Oh wat cool! Zo’n trolley wil ik ook al langer, alleen ik vond die van IKEA wat prijzig. Op naar Kwantum, dus. 🙂 Ik heb namelijk hetzelfde eettafel-probleem als jij: als ik moe ben laat ik dingen zo liggen, sommige dingen blijven wel weken liggen. Mijn man is heel lief, maar niet altijd even blij met mijn ‘stapeltjes’. (En hij wil ze wel voor me opruimen, maar ik wil het vaak per sé zelf doen :p). Zo’n trolley is dus echt een uitkomst.

 5. Suzan 20 februari 2017 / 19:19

  Dat is wel handig.
  Ben je ook niet zoveel tijd meer kwijt met alle spullen pakken en weer opruimen.
  En kun je lekker even echt creatief aan de slag.

 6. Marjons 20 februari 2017 / 19:44

  Wij hebben ook de kwantum trolley. Er zitten de knutselspullen van onze dochter in.

 7. Romy 20 februari 2017 / 22:08

  Wat een superleuk, fleurig en handig ding! Ik zoek nog iets om de hobbyspullen in kwijt te kunnen die ik vaak gebruik, dus ik ga deze trolley zeker onthouden!

 8. Tiffany 21 februari 2017 / 08:48

  Ik heb de ikea versie voor mijn knutselspullen. Ik vind het fantastisch! Je kan het bij je tafel zetten en overal zo bij maar het is toch opgeruimd. Ik heb er dingen in zoals stempels, inkt, papier en stiften. Mocht je bij de ikea komen ze hebben daar van die kleine bakjes die je aan de zijkant kan hangen echt mega handig voor pennen en stiften in te doen.

 9. Irina 21 februari 2017 / 10:34

  Wat handig! Het doet me denken aan de kapster die hiermee rond rijd in de kapsalon, hihi.

 10. Anneke 21 februari 2017 / 12:23

  Oh, die is mooi! Ik heb het Ikea exemplaar staan in de eetkamer met mijn naaispulletjes op. Naaien wordt hier namelijk aan de eettafel gedaan en dan wordt het ook nogal snel een boeltje tussen al die stofjes en mijn naaimachine 😀

 11. Aly 21 februari 2017 / 16:40

  Die van Ikea is net zo duur als deze. Hij was een tientje duurder maar een tijd geleden blijven in prijs verlaagd. Ook heeft die van Ikea diepere bakken.

  Ik wil er ook een maar vind het best prijzig. Maar ooit komt er een haha mijn tafel ziet er ook zo uit hahahaha.

 12. Anouk 21 februari 2017 / 20:29

  He, wat leuk dat Kwantum hem nu ook heeft. Het ziet er leuk uit! Bij ons staat er zo’n trolley (wel van IKEA) in de woonkamer 🙂

 13. MM 21 februari 2017 / 20:34

  Wat een mooie kleur heeft je trolley! Zelf heb ik twee trolleys van Ikea. Eentje (gebroken wit) in onze kleine keuken met allerlei voorraadpotten, flesjes en de fruit. De ander in de studeerkamer (mint-kleur, maar niet zo mooi als die van jou) met ordners, notitieboekjes en andere papierwaren. Ideaal! En doordat de notitieboekjes zo goed zichtbaar zijn heb ik steeds een reminder dat ik ze voorlopig niet mag kopen…

 14. Daniëlle 22 februari 2017 / 14:28

  Die trolleys zijn ideaal. Ik heb hem zelf van de Ikea in mijn keuken staan. Zitten de uien en kruiden enzo in!

 15. Daniëlle 26 februari 2017 / 22:24

  Jaa, ideaal zijn die trolley’s. Ik weet dat Ikea ze ook heeft. Al een paar keer overwogen om te kopen, maar toch niet gedaan. Heb er niet echt plek voor, haha! Het staat wel ontzettend leuk. En ook nog eens heel handig 🙂

 16. Lote 28 februari 2017 / 19:55

  Zo leuk!! Ik heb zelf niet zo’n trolley (Sad face), maar wel een rollend kastje die eigenlijk nooit rolt. Haha.
  -X- Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.