Langzaam leven in een Structuurjunkie planner – zo ziet mijn week eruit

Mijn leven zit niet altijd vol productiviteit en taken afvinken. Sommige dagen voel ik me fysiek niet super en komt er maar weinig uit mijn handen. Dat is niet erg, maar tegelijkertijd vind ik het wel fijn om mijn planner gewoon in de vullen. Dan staat hij niet vol, maar heb ik wel alles op een rijtje. Ik geef je een kijkje in een langzame week in mijn Structuurjunkie planner!

Ik heb zelf de Structuurjunkie luxe editie in het kleine formaat dat op dit moment verkocht wordt. Een heel fijn ding, voor mij het perfecte formaat!

Dit is hoe mijn weekoverzicht eruit ziet. Bij Cynthia, de bedenker van de Structuurjunkie planners, ziet een weekoverzicht er altijd véél voller uit (dat zie je bijvoorbeeld op deze foto). Maar ik dacht: het is juist leuk om ook eens een andere versie te laten zien!

Bij mij komt er gedurende de week nog wel wat bij, maar hij zal niet helemaal gevuld raken. Soms vul ik de rest op met stickers, dat vind ik ook heel leuk om te doen! Hierboven kun je het nog niet goed lezen, op de foto’s hieronder wel.

Op de betreffende dagen schrijf ik wat ik gedaan heb (ik heb dit op dinsdag gefotografeerd). Daarom kun je nu teruglezen dat ik gedoucht heb, dat zet ik er van tevoren niet in. Op maandag en dinsdag help ik mijn moeder met Hello Fresh koken, dat vinden we heel leuk.

Je ziet ook welke tv-shows ik heb gekeken.

Onderaan zie je mijn to-do’s. Soms zet ik die op de dag zelf, maar meestal zijn mijn to-do’s voor de hele week. Zo kan ik zelf een momentje zoeken waarop ik me goed voel en iets kan doen!

De tweede helft van de week is nog leger, maar die wordt wellicht nog wel wat voller wanneer ik mijn mail heb uitgezocht. Daar komt vaak nog wel veel extra werk uit.

Zoals je ziet komt Bernard vrijdag! En een Crisp bestelling, dat is altijd feest.

Het lijkt misschien geen volle week, maar in sommige weken lukt dit me alsnog niet. En dan vind ik het helemaal niet erg om dingen naar de week erop te verschuiven. Maar als het op papier staat dan geeft dat me wel een goed gevoel.

Nogmaals: deze planner is voor mij top! Ik ben al jaren fan, dit is voor mij echt de perfecte indeling van een planner, juist omdat je onderaan alle taken kan zetten en zo echte weektaken hebt, en niet perse dagtaken.

Alle planners die nu te koop zijn vind je hier bij Structuurjunkie en hier op Bol.com.

Wat voor planner gebruik jij?

DELEN:

1 reactie

  1. Irene 16 februari 2023 / 21:21

    Leuk om te zien hoe jij hem gebruikt! Wij hebben ook een Structuurjunkie planner (A4 formaat) die altijd open in de keuken ligt. Op zondag bespreken we de komende week. Op de dagen zelf schrijf ik de to do’s voor die dag, wie de auto gebruikt om naar het werk te gaan, wie gaat koken, waar ons kindje gaat voor opvang, … En bij de afvinkbolletjes onderaan schrijven we ons weekmenu en dingen die we moeten bespreken.
    Het was eventjes zoeken maar ben wel blij nu want het geeft me veel overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.