Last minute valentijnstip: Police TO BE

Mijn kleine broertje (die nu wel erg groot begint te worden), werd onlangs 17 jaar. Natuurlijk kocht ik ook een cadeautje voor hem, een geurtje! En gezien het feit dat ik het luchtje heel erg lekker vond moest ik dit echt even delen met jullie.

Samen met Tim was ik op zoek naar een cadeau voor mijn broertje. We liepen de Douglas in, en daar stond hij, deze briljante flacon! Daarom moest ik hem wel even ruiken, haha. En hij ruikt lekkerrr! En Tim en m’n broertje zijn het daar mee eens, dus ik denk dat hij gewoon goedgekeurd is.

De geur wordt als volgt beschreven:
Een mix van mediterrane, vruchtige, kruidige noten. Een compositie van citroen, grapefruit en appel in de hoofdnoot, de hartnoot bestaat uit rozemarijn, lotus bloem en iridium met essences uit cashmere hout, patchouli en muskus als basisnoot.

Geef nou zelf toe, dat flesje is toch tof? Alleen daarom zal hij al in de kast van je vriendje moeten staan, haha. Maar goed, mocht je nou nog op zoek zijn naar een cadeautje voor hem en vind je het niet erg om zogenaamd afgezaagd te zijn met een geurtje? Dan is dit een aanrader!

Hij is te koop voor 20 euro bij de Douglass (voor 40 ml). Doe jij nog iets speciaals met valentijn morgen, of vind je het maar onzin?

9 reacties

 1. Lieke 13 februari 2012 / 09:11

  Wauw, ook in een super mooi flesje zeg!

 2. Anneke 13 februari 2012 / 09:24

  Ik vind het maar een eng flesje hoor, haha. Ik hou niet zo van doodskoppen…

 3. Carmen 13 februari 2012 / 12:02

  Wauw, klinkt goed! Helaas heb ik geen Valentijn, dus zal ‘m niet zo nodig hebben :p

 4. Ise 13 februari 2012 / 15:26

  Orgineel idee! De meeste dingen voor valentijn zijn lief, schattig en roze. Dit is echt een goed valentijnskado voor jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.