Later als ik groot ben…

Later als ik groot ben leef ik het perfecte leven. Dan heb ik een baan met hele leuke collega’s waar ik ook nog eens rijk van word. Ook leef ik in een huisje waar ik regelmatig feestjes geef. En daar woon ik natuurlijk met (of zonder) man en kinderen. Elke mogelijkheid grijp ik aan om de wereld over te reizen. Ik was bijna vergeten dat ook dit mogelijk is: een geweldige vriendengroep. En een goed netwerk, maar dat spreekt voor zich. Hoe ik dat alles mogelijk wil maken? Er wordt vast op tijd de oplossing tegen m’n fibromyalgie gevonden.


Via weheartit.com

En uiteraard blog ik dan nog steeds, dus als je de weg hiernaartoe wil weten moet je blijven lezen. En hoe ziet jouw leven er uit als je later groot bent?

7 reacties

 1. Laura 21 juli 2011 / 20:55

  Later als ik groot ben woon ik in een romantisch huisje aan de kust, met heel veel kleine details en zelfgemaakte dingetjes. Dan ben ik af en toe nog een beetje down (kan ik nog een beetje daarover schrijven, haha), maar niet meer zo erg als nu. Ik heb een lieve man die mij het gevoel geeft dat ik goed genoeg ben. Mijn baan? Ik denk erover om psychologie te gaan studeren, maar ik vind schrijven zo leuk. Mijn ideale beroep is dingen schrijven, misschien voor een tijdschrift of misschien een boek. Ik hoef niet veel geld te hebben, als ik me wat gelukkiger voel ben ik ook al blij 😉

 2. Nathalie 21 juli 2011 / 21:47

  Super leuke update Lisanne! 🙂 Ik lees zulke blogs graag

 3. Lauradenkt 22 juli 2011 / 07:34

  Leuke blogje vind ik dit inderdaad!

  Ik hoop later mijn geld te kunnen verdienen met schrijven en voor de rest huisje-boompje-beestje 🙂

 4. Rianne 22 juli 2011 / 13:57

  Mooi vooruitzicht haha!

  Later ben ik grafisch ontwerpster en ben ik eigenaar van een groot reclame bedrijf 🙂 Ook heb ik een man die net zo leuk is als Tom Felton of Jared Leto, en kinderen. En ik heb een hele mooie geldboom in m’n mooie tuintje staan natuurlijk. Haha!

 5. Joyce 29 juli 2011 / 13:58

  Later als ik groot ben woon ik samen met mijn mannetje en kindjes in een koophuis hier in het durp 😛
  Ik heb een goed lopend fotografie bedrijf en kan hier volop van leven.
  We hebben 2 engelse bulldogs en de katten lopen er ook nog tussendoor.

  En bovenal, geniet ik enorm van het leven met alle lieve familie en vrienden om mij heen.

  Leuke blog dit! 😀

 6. Sanne 3 augustus 2011 / 15:49

  Later leef ik gelukkig met mn man, het zou echt heel tof zijn als dat de oudere versie van de jongen is, die nu mijn vriend is. Ik heb nog steeds dezelfde beste vriendinnen die ik nu heb en heb er nog veel meer geweldige vrienden leren kennen. Hondje erbij, geweldige baan bij een dansgezelschap of dansschool als fysiotherapeut en zelf ook nog minstens 1x in de week dansen. 2 kinderen erbij, iedereen gezond en wel, en mijn droom is compleet 🙂

  Jouw droom klinkt ook heel leuk!

 7. Olga 7 augustus 2011 / 22:09

  Dan heb ik hopelijk een baan en een niet te grote studieschuld om af te betalen, een stel jengelende kinderen (als mijn eierstokken dat toestaan uiteraard) (of het apparaat van mijn man in kwestie), heb ik hopelijk ook een man gevonden en geef ik les aan vervelende brugklassers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.