Lectuurhouders DIY — Back 2 School serie!

Yay, eindelijk weer een back to school video! Ik heb zo veel ideeen, maar te weinig energie. En de tijd gaat zo hard! Gelukkig heb ik deze video af én nog een video bijna af. En er komen er meer! Ik word heel enthousiast van deze video’s! Ik maakte toffe lectuurbakken die je bijvoorbeeld zou kunnen gebruiken voor je boeken of je huiswerk. Staat leuk op je bureau!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welke is jouw favoriet?

DELEN:

15 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 8 augustus 2016 / 06:31

  Wat een leuk idee! Ik vind vooral het idee van het bedruppelen met nagellak erg origineel! Hoe verzin je dat Lisanne! Echt creatief! Wat is dat voor potje dat je gebruikte bij het papier met planten en cactussen? Het lijkt wel lijm, maar het is vast iets anders, want je gebruikt het ook op de bovenkant van het papier? Ik ben benieuwd naar je volgende back to school video!

 2. Frauke 8 augustus 2016 / 07:49

  Hele leuke ideeën! Ik vind het ook geweldig om dingen te decoreren voor school. Staat ook supervrolijk en gezellig, zo allemaal bij elkaar. Lekker druk :D. X

 3. Patricia Schmitz-Heres 8 augustus 2016 / 08:08

  Wat een ontzettend leuke lectuurhouders!!! Ik vind de houders met de stiften en nagellak super leuk. Die met washitape is ook erg vrolijk trouwens. k ben zeker benieuwd naar je andere video’s.

 4. Marjon 8 augustus 2016 / 08:24

  Leuk weer een diy back to school!
  Ze zijn alle vier leuk geworden. De washi tape en cactus printje vind ik het leukste.

 5. Tiffany 8 augustus 2016 / 08:50

  Leuk dat je weer een video hebt kunnen maken! Zo vervelend om veel ideen te hebben maar ze niet te kunnen uitvoeren omdat je te ziek bent. Ik weet helaas hoe dat is, stom! Het resultaat is leuk. Mijn favoriet is die met het papietjes met plantjes, maar de anderen zijn ook heel leuk geworden.

 6. Leonie 8 augustus 2016 / 10:09

  Ze zijn leuk geworden!
  Ik heb zelf laatst ook een DIY gemaakt met een tijdschriftencassette en ik word er nog steeds vrolijk van als ik hem zie staan!

 7. Julia 8 augustus 2016 / 10:54

  Echt ontzettend leuke ideeën! Ik vind ze allemaal hartstikke leuk!

 8. Katrien 8 augustus 2016 / 15:12

  Heel mooi allemaal! En leuk idee met die nagellak!!

 9. Suzan 8 augustus 2016 / 20:15

  Leuk, zeker die met washi tape.
  Zelf zou ik niet die plantjes en cactusjes gedaan hebben, maar de ijsjes aan de andere kant van het papier.
  Hoop dat het je lukt om nog meer back 2 school blogs te maken. Ben namelijk heel benieuwt.

 10. Maike 8 augustus 2016 / 20:41

  Die plantjes en cactussen zijn zo leuk! Echt een goed idee!

 11. Anneleen 12 augustus 2016 / 12:36

  Wat een mooi versierde lectuurhouders! Die met washi tape vind ik het mooiste! 🙂

 12. Tamarah 15 augustus 2016 / 10:03

  Wat ontzettend leuk gedaan. Ik houd ervan dat je van basic spullen altijd weer iets moois en origineels weet te maken! Zo heb je een leuk en persoonlijk item en geniet je er des te meer van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.