Leesvoer voor op vakantie

 

Iets waar ik zelf altijd heel erg benieuwd naar ben: wat mensen lezen op vakantie. De een gaat voor een super zwaar en ingewikkeld boek, de ander neemt een heerlijk luchtige chicklit mee of misschien de Grazia. Ik ga weer compleet ergens anders voor! Als je benieuwd bent naar wat ik zoals lees op vakantie, en wat ik deze keer heb meegenomen, lees dan verder!

leesvoervooropvakantie1

leesvoervooropvakantie2

Twee boeken. De linker heb ik op aanraden van Jelle gekocht, voor hem heeft het boek zijn leven veranderd. Dus… die heb ik afgelopen week gekocht! Denk Groot en word rijk van Napoleon Hill. Ik vind het jammer dat het op de cover weer op het rijk worden gegooid wordt, want het boek schijnt voornamelijk te gaan over persoonlijke ontwikkeling.

En het boek the 4-hour-workweek door Timothy Ferriss, opnieuw een boek dat het gooit op het rijk worden. Haha, het lijkt nu net alsof ik heel erg graag rijk wil worden. Maar wederom; ik ben benieuwd naar het gedeelte over de persoonlijke ontwikkeling en productiviteit! Deze kocht ik voor onze vorige vakantie waarna ik erachter kwam dat dit boek te zwaar was om het langer te kunnen optillen. Wie weet dat ik deze vakantie meer geluk heb, haha. Ook hierover heb ik veel goeds gelezen!

leesvoervooropvakantie3

Magazines die ik mee heb:

 • Quest
 • 2x Psychologie magazine
 • Opzij (nog nooit eerder gelezen, ben benieuwd!)
 • Psychologie magazine doeboek

Dus… dat is wat ik meeneem! Verder denk ik dat er nog een aantal puzzelboekjes mee gaan. Wat neem jij mee om te lezen als je op vakantie gaat? (of wanneer je gewoon lekker gaat luieren in de zon)

DELEN:

31 reacties

 1. Suzanne 30 juli 2013 / 07:37

  Ik vind psychologie mag altijd erg leuk! Quest en opzij heb ik zelf nog nooit gelezen.

 2. Tineke 30 juli 2013 / 07:40

  Ik lees zulk soort tijdschriften nooit, zou ik misschien eens moeten doen. Zodra ik op vakantie gaa neem ik de cosmopolitan, fashionista, glamour en Grazia enzo mee!
  Liefs

 3. Ashleey 30 juli 2013 / 08:24

  Heel leuk! Ik neem meestal gewoon een paar boeken mee, that’s all! 🙂

 4. Anjo 30 juli 2013 / 08:34

  Wat een leuke verzameling heb je! Ik vind lezen heerlijk, alleen om ik er eigenlijk echt pas aan toe als ik op vakantie ben… en dat is jammer. Alhoewel ik vaak ook boeken lees voor mijn werk, waarbij het vaak ook boeken zijn als denk groot, wordt rijk. Ik vind persoonlijke ontwikkeling heel interessant, zowel persoonlijk als voor mijn werk als lifecoach.

  Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik ga meenemen op vakantie, want ik hou eigenlijk van allerlei soorten boeken en tijdschriften, zolang het mij maar inspireert en soms kan dat zelfs bij chicklit zijn, omdat ik dan weer tot het besef kom, dat ik mijn leven soms wel erg serieus neem! En in die boeken is het leven zo heerlijk ingewikkeld, zonder ingewikkeld te zijn!

  • Lisanneleeft 30 juli 2013 / 15:45

   Ha, dat is grappig zeg, dat je dan juist daardoor een luchtig boek meeneemt. Misschien dat ik dat de volgende keer ook maar, doe heb nog wel iets in de kast staan 🙂

 5. Fabianne 30 juli 2013 / 08:47

  Leuk om te zien! Ik vind het fijn om op vakantie niet al te ‘zware’ boeken te lezen, maar ik heb het niet zo op chicklit. Fantasy lees ik wel graag en boeken over reizen vind ik tijdens de vakantie ook heel leuk om te lezen!

 6. Kimberly 30 juli 2013 / 08:48

  De Quest vind ik een heerlijk tijdschrift, die gaat ook mee met mij!

 7. Cindy 30 juli 2013 / 09:00

  Ik heb nu een ereader en mijn collega heeft daar een hele hoop boeken op gezet, ook boeken die ik normaal niet lees. Ik ben fan van Flow, dus de nieuwe editie gaat mee op vakantie en het vakantieboek van hun ook! Verder Zomerbries, van de makers van Flair en Viva.
  Verder ga ik vandaag nog wat tijdschriften halen, ik word morgen geopereerd en mag een aantal dagen in het ziekenhuis blijven, moet mezelf toch vermaken daar!

 8. MySimplySpecial 30 juli 2013 / 09:00

  Ik neem meestal 1 of 2 tijdschriften mee en verder een ereader vol met leuke boeken.

 9. Beautydagboek 30 juli 2013 / 09:16

  De psychologie is erg leuk! Ik lees verder ook Elle en Cosmopolitan en wat lekkere chicklits 🙂

 10. Amy 30 juli 2013 / 09:26

  Leuk om te zien 🙂 Zelf neem ik 7 boeken mee (beetje veel misschien) en nog een aantal magazine’s.

 11. Marije 30 juli 2013 / 11:00

  Ik kies meestal iets dat lekker wegleest, maar Ik hou niet van chicklits (alleen voor shopaholic maak ik een uitzondering) Tijdschriften vind ik af en toe leuk, maar ik kies vaak thrillers, door de spanning blijf ik lezen haha en boeken als twilight doen het bij mij ook erg goed. 🙂

 12. ilse 30 juli 2013 / 13:30

  Fantasieboeken en tijdschriften over mode heb ik altijd mee op vakantie. En natuurlijk mijn sudoku’s en andere puzzelboekjes.

 13. Lindsey 30 juli 2013 / 14:37

  Ik neem allerlei soorten magazines mee waaronder ook die van psychologie. Ik neem naar vakantie ook vaak tijdschriften mee die ik normaal niet uit het vak pak. Daarnaast nog een stapeltje boeken en wat puzzelboekjes.:)

 14. Lianne 30 juli 2013 / 17:30

  De camping waar ik heen ga, daar hebben ze zelf een bibliotheek. Ideaal, scheelt mij kilootjes aan boeken in m’n koffer! 🙂

 15. roos 30 juli 2013 / 17:50

  Niet echt mijn soort boeken en tijdschriften, maar wel erg leuk om te zien wat iemand anders meeneemt!
  Ik had zelf 2 boeken (een weeffout in onze sterren & Pretty Little Liars 1) en 1 tijdschrift mee. Dat was uiteindelijk echt veel te weinig dus ik heb van anderen boeken geleend haha.

 16. Sanne 30 juli 2013 / 18:01

  Ik heb toevallig laatst een artikel geschreven over de boeken die ik deze vakantie graag wil lezen, omdat ik volgend jaar mijn cambridge wil halen ben ik momenteel wat meer van de engelse boeken. Op mijn meeneem lijstje staan o.a. the perks of being a wallflower, the fault in our stars en the woman who went to bed for a year. Ik ben al wel begonnen in het eerste boek, dus misschien kan ik voordat ik op vakantie ga nog wat boeken lenen bij de bieb. 😉 Verder neem ik ook wat random tijdschriften mee, psychologie magazine, flow en happinez zijn favoriet voor op vakantie! 🙂

 17. Manja 30 juli 2013 / 18:26

  Ik ben eigenlijk van de boeken waar je iets van leert. Maar ben sinds kort weer begonnen in een van de discworld boeken van Terry Pratchett, helemaal geweldig! Ik denk dat er daar wel eentje van mee gaat. Daarnaast heb ik nog twee happinez tijdschriften liggen. Het boek “ja maar, wat als alles lukt’ gaat ook mee.

  En ik ben ook begonnen in een boek van ‘Osho’, intimacy. Hij heeft heeeeel veel boeken over het leven en hoe je in het leven staat en hoe je ermee om gaat. Zo heeft hij ook over liefde (being in love en ‘leven, liefde, lachen’), vreugde (joy), creativiteit (creativity). De meeste zijn in het engels maar een aantal ook vertaald naar het Nederlands. Er staan hele mooie spreuken in over het leven. Ik weet niet of het iets voor jou is, misschien wel, misschien niet. Het kan een beetje zweverig zijn, je moet de goede boeken eruit halen.

  Goed, drie boeken dus en twee tijdschriften. Geniet nog van je vakantie!

 18. rosalie 30 juli 2013 / 20:07

  Ik ga dit weekend weg ( Vrijdag, zaterdag, zondag en maandagochtend weer weg ) Dus ga ook lekker Flow lezen en boeken 😀

 19. ellen 31 juli 2013 / 11:23

  Meestal als ik op vakantie echt een chill vakantie heb, neem ik een boek mee. Dit jaar ga ik naar Disney en zal ik voornamelijk buiten zijn/geen tijd hebben om lekker te lezen. Dus ik neem denk ik een dun boekje mee, of gewoon een tijdschrift.

 20. Tamarah 31 juli 2013 / 13:18

  Ik vind psychologie magazine leuk en de flow! En op vakantie een paar leuke leesboeken!

 21. Evelien 3 augustus 2013 / 18:44

  Ik ben erg benieuwd wat je van de twee boeken vindt. Komt daar nog een review van?

  • Lisanneleeft 3 augustus 2013 / 18:49

   Van het boek denk groot & word rijk sowieso! Het andere boek weet ik nog niet 🙂 (misschien moet ik Tim een review laten schrijven, die is al ver in het boek, haha)

 22. Anouk 6 augustus 2013 / 21:18

  Ik houd van lezen op vakantie, maar helaas… deze vakantie er iets minder van gekomen, hoewel ik wel vier magazines heb gelezen. Maar ik doelde meer op boeken.

 23. racheal 7 augustus 2013 / 16:39

  leuke tijdschriften ! ik lees vaak Fashioninsta, Cosmogirl en de Happinez die valt een beetje buiten dit rijtje haha maar als je wil weten waarom ik die graag lees, moet je maar even mijn blog bezoeken ! hihih

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.