Lentekriebels

Wat zijn lentekriebels nou eigenlijk? Volgens mij weet niemand dat precies. Maar ik kan jullie wel vertellen wat lentekriebels voor mij betekenen. Als jij vertelt wat lentekriebels voor jou zijn.


Via weheartit.com

Ze zeggen altijd dat je kriebels in je buik krijgt als je verliefd bent, toch? Ik krijg deze kriebels wanneer mensen met zonnebrillen op lopen, wanneer mensen zonder jas naar buiten gaan, wanneer iedereen vrolijk is en het belangrijkste, wanneer de zon begint te schijnen.

Dan heb ik kriebels in mijn buik, zonder dat ik verliefd ben. Lentekriebels, welkom!

En jij, wat zijn lentekriebels voor jou?

8 reacties

 1. Renske 31 maart 2011 / 08:40

  Precies wat jij zegt:) En ook de eerste keer (onverwachts) zonder jas naar buiten, de warmte van de zon voelen, nieuw leven (lammetjes en andere jonge dieren, alles in bloei…), iedereen zien genieten, de zin om naar buiten te gaan, nieuwe energie en zin om dingen te doen, gezelligheid en vrolijkheid. Heerlijk toch, lente?

 2. Aaf 31 maart 2011 / 09:56

  haha! helemaal met je eens!
  iedereen is dan vrolijk en lacht veel meer en geniet van de mensen om zich heen, heerlijk op het terras mensen kijken met vriendinnen(:
  oehh lente..!!

 3. Lydia 31 maart 2011 / 13:56

  Lentekriebels voor mij, dat is wanneer het begint te kriebelen om dingen te gaan dóen. In de winter moet ik spaarzaam zijn met mijn energie, maar wanneer het zonnetje schijnt en de temperatuur aangenaam is, dan wil ik in de tuin gaan zitten of gaan winkelen of met de trein of ergens gaan lunchen of bij iemand op bezoek gaan of . . . je snapt het wel. 😉

  Overigens moet ik in de lente ook nog rustig aan doen met de weinige energie die ik heb, maar ik heb wel een stuk meer mogelijkheden.

 4. zomaar 31 maart 2011 / 17:36

  lentekriebels krijg ik wanneer ik wakker wordt en de zon zie schijnen 🙂

 5. Iris Anastasia 1 april 2011 / 12:08

  Heerlijk die lente-kriebels! Ik ban er, heel cliché, immens gevoelig voor. Voor iedere lente-straal!

 6. Samantha 1 april 2011 / 12:15

  In de lente word ik weer helemaal vrolijk, buiten ziet het er ook veel vrolijker uit, niet meer zo somber.
  Ik krijg lente kriebels als ik in de ochtend de vogeltjes weer hoor fluiten, de zon heel vroeg weer mn kamer in schijnt (zo is het ook veel fijner om op te staan) en als ik kleine kinderen weer buiten hoor spelen. Heb tot nu toe al van elke zonnestraal genoten en ik heb zo’n zin in de vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.