Leuk nieuws: Post Leeft kaarten op Postenpapier.nl!

Ongeveer een jaar geleden begon ik met het ontwikkelen van een eigen kaartenlijn, door de cursus ondernemen in pyjama van Berdien (dikke aanrader). Daarna was mijn hoofd nogal vol en ben ik weinig bezig geweest met Post Leeft, behalve dat ik de kaarten online heb gezet op Etsy zodat ik ze zelf kon verkopen, dat was helemaal niet mijn plan en daarmee ben ik nu dus ook gestopt. Nu is het zo ver: de kaarten zijn op een van mijn favoriete webshops te koop: Post & Papier!

Naast dat je de kaarten, die door mij ontworpen zijn kunt kopen op Postenpapier.nl, is er nog veel meer te koop op de webshop voor papierliefhebbers. Van notitieboekjes, tot briefpapier, stickerboeken, losse stickers, kaft- of inpakpapier, en dat allemaal van de mooiste merken.

Nu is gewoon één van mijn kaartjes bestellen meteen een stuk makkelijker geworden, als je maar een favorietje hebt. Je kan namelijk je bestelling aanvullen met nog veel meer mooie paper goodies. Heb jij al eens een Bestelling Gedaan op Post&Papier?

De kaartjes van post leeft vind je hier in de webshop.

DELEN:

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.