Leuk nieuws: Post Leeft kaarten op Postenpapier.nl!

Ongeveer een jaar geleden begon ik met het ontwikkelen van een eigen kaartenlijn, door de cursus ondernemen in pyjama van Berdien (dikke aanrader). Daarna was mijn hoofd nogal vol en ben ik weinig bezig geweest met Post Leeft, behalve dat ik de kaarten online heb gezet op Etsy zodat ik ze zelf kon verkopen, dat was helemaal niet mijn plan en daarmee ben ik nu dus ook gestopt. Nu is het zo ver: de kaarten zijn op een van mijn favoriete webshops te koop: Post & Papier!

Naast dat je de kaarten, die door mij ontworpen zijn kunt kopen op Postenpapier.nl, is er nog veel meer te koop op de webshop voor papierliefhebbers. Van notitieboekjes, tot briefpapier, stickerboeken, losse stickers, kaft- of inpakpapier, en dat allemaal van de mooiste merken.

Nu is gewoon één van mijn kaartjes bestellen meteen een stuk makkelijker geworden, als je maar een favorietje hebt. Je kan namelijk je bestelling aanvullen met nog veel meer mooie paper goodies. Heb jij al eens een Bestelling Gedaan op Post&Papier?

De kaartjes van post leeft vind je hier in de webshop.

DELEN:

7 reacties

 1. Romy 5 augustus 2019 / 07:18

  Wat tof zeg! En wat een prachtige kaarten zijn het, vooral die met de vogels!

 2. Naomi 5 augustus 2019 / 07:42

  Wat zijn ze prachtig! Lekker kleurrijk. En superleuk dat ze nu ‘makkelijk’ online te koop zijn.

 3. Darina 5 augustus 2019 / 08:35

  Hele mooie kaarten! Ik vind ze allemaal even mooi.

 4. Audrey 5 augustus 2019 / 08:54

  Wat superleuk! Echt helemaal jou. Die met het ijsje vind ik het leukst.

 5. Mariska 5 augustus 2019 / 21:09

  Ik vind ze echt heel erg leuk geworden en wat leuk dat Anouk ze verkoopt 🙂 Mag je trots op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.