Leuke app! Tiny Tower

Misschien ben ik niet de eerst die schrijft over dit schattige spelletje, maar ik kon deze jullie toch niet onthouden! In dit spelletje bouw je een toren waar mini mensjes in werken en wonen. Heel erg cute!

Tiny Tower, helleuuu! Kijk dan hoe cute! Rechts zie je mijn toren tot nu toe, 10 verdiepingen. Zo leuk! Op het moment “spaar” ik voor een nieuwe, snellere, lift.

En zo ziet het spelletje eruit als je het speelt. Links ben ik aardig up to date met bevoorraden en rechts niet helemaal. Dat is te zien aan de icoontjes! De poppetjes die in je tower wonen, die werken er ook. En ze hebben nog allemaal een voorkeur van soort werk ook!

Een enorm leuk, schattig, verslavend spelletje. En, best of all, hij is gratis te downloaden in de App Store! Heb jij dit spelletje al? En hoe veel verdiepingen heb je al?

Vanmiddag een hele leuke nieuwe winactie online!

13 reacties

 1. Lyanne 26 januari 2012 / 09:15

  Heerlijke app!! Heb hem zelf op de iPad staan. Erg verslavend ook. 😉

 2. Petra 26 januari 2012 / 09:35

  Ik heb ‘m ook! Ik heb nu 33 verdiepingen en zo’n €2 000 000 aan spaargeld. Mijn appartementen zijn nog niet helemaal vol, dus ik wacht tot die vol zijn tot ik weer nieuwe ga kopen. En dan kan ik ook gelijk hup, omhoog!

 3. Vivian 26 januari 2012 / 13:47

  Lijkt me een superleuk spel, ga hem meteen downloaden! Moet je vaker doen app-tips!

 4. Ilse 26 januari 2012 / 19:22

  JAAA TINY TOWER!!!! Geweldig! Ik heb nu 11 verdiepingen en spaar ook voor een lift haha. 😛

  • Ilse 26 januari 2012 / 19:23

   Oh, ik heb net een verdieping erbij gekocht haha.

   • Lisanneleeft 26 januari 2012 / 19:59

    haha ik heb er inmiddels ook 2 verdiepingen bij (en ik heb de lift! :D)

 5. Yara 26 januari 2012 / 20:41

  Ik heb hem gedownload, ik hoop dat mijn oude HTC’tje ‘m aankan haha (bijna een nieuwe phone, yayyyy) Lijkt me een gaaaf spel!

 6. Robin 31 mei 2012 / 11:54

  hij is inderdaad erg leuk, ik had hem al een tijdje en deed er niks meer mee, maar nu net weer een paar dagen op gepakt en dan is ie toch weer leuk! plus ik heb nou 115 verdiepingen en ik probeer er achter te komen hoeveel er zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.