Leuke kerstkaartjes van Zeeman!

Bij Zeeman kwam ik laatst zulke schattige kerstkaartjes tegen dat ik ze wel aan je móet laten zien. Ze zijn gewoon te leuk om niet aan je te laten zien! Misschien ben je nog niet helemaal in de kerstsferen doordat de Sint nog in het land is, maar een beetje vooruitdenken kan geen kwaad, toch? En wie weet brengt dit je een beetje in de mood!

kerstkaartjes-tip

Oké, dit zijn ze. Ronde hoekjes en twee verschillende varianten. Eentje met een kerstcactus en een met een rendier. De afbeeldingen zelf vind ik al briljant, wie bedenkt dat nou, een cactus met een kerstmutsje op? En een rendier dat uitglijdt, hihi.

leuke-kerstkaartjes

Ik kocht ze bij Zeeman, zoals ik eerder al zei, voor een pakje betaal je €0,99 en dan heb je tien kaartjes met envelop en beide soorten. Dat is echt super voordelig. Ook heel erg leuk als je wil uitdelen in een klas of op je werk, omdat het wat schattige kleine kaartjes zijn. Je kunt wel een beetje het formaat afleiden aan mijn hand die ik erbij houd op de foto hierboven.

kerstkaarten-zeeman

De envelopjes die erbij zitten zijn gewoon simpel en wit. Prima! Leuk natuurlijk ook om zelf nog te versieren.

kerstkaartjestip

Maar wat ik nog leuker vind: ook in de binnenkant van het kaartje vind je nog een printje! Dit is echt een leuke verrassing als je het kaartje opent.

Ik werd helemaal blij van deze kaartjes. het is zo simpel, maar tegelijkertijd zo schattig en misschien zelfs een beetje kneuterig. Maar toch ook wel hip, want: een cactus! Wat vind jij van deze kaartjes? Ga jij eigenlijk überhaupt wel kerstkaartjes sturen dit jaar?

DELEN:

21 reacties

 1. Darina 28 november 2016 / 06:37

  Ik weet nog niet of ik kaartjes ga versturen dit jaar. Deze kaartjes zien er wel heel schattig uit!

 2. Hilde 28 november 2016 / 07:13

  Die zijn inderdaad echt leuk, en grappig. Ik vind echte kaartjes nog altijd leuker, vooral persoonlijker, tov een sms of e-mail. Leuke tip, dank je wel.

 3. Romy 28 november 2016 / 07:56

  Wat een leuke en schattige kaartjes! Ik maak mijn kerstkaarten nog elk jaar zelf en ben nu net bijna klaar met alle kaarten. Ruim op de tijd voor de verandering 😉

 4. Charelle 28 november 2016 / 08:06

  Oooh ze zijn echt heel erg leuk! Was afgelopen weekend nog in de stad aan het kijken naar leuke kaartjes, maar geen gevonden. Misschien eens even bij Zeeman kijken dus! (Al ik daar ooit kerstkaarten kocht die op zijn kop bleken te staan, haha, zo raar!)

 5. Charelle 28 november 2016 / 08:07

  Haha oh dat klinkt misschien een beetje gek, want kerstkaarten kunnen niet echt op zijn kop. Maar dat waren kaartjes van Disney en de vouw zat boven, maar als je hem neerzette dan stond de afbeelding dus op zijn kop, omdat de vouw dus eigenlijk onder zat. Duidelijk een misproductie dus. Maar deze kaartjes lijken prima! 😀

  • Lisanne 29 november 2016 / 15:18

   Ik snapte wel wat je bedoelde, hihi. Wel zonde, zeg!

 6. Sofie 28 november 2016 / 08:10

  Ik stuur elk jaar kerstkaartjes omdat ik gewone ouderwetse post zo leuk vind. Ik vind de afgeronde hoekjes wel erg leuk, geeft een speels kaartje!

 7. Josephine 28 november 2016 / 10:31

  Haha, wat een leuke kaartjes! Ja, wij sturen ook nog steeds al onze kaartjes per post. Dit jaar gaan we waarschijnlijk weer voor zelfgemaakte kaarten, maar het is wel handig om een paar leuke achter de hand te hebben.

 8. Linda 28 november 2016 / 11:25

  Aach deze zijn leuk! Heel schattig 🙂 Wij sturen ieder jaar kerstkaartjes, wel wat minder dan eerst, maar alsnog. Ik vind het altijd zo leuk om te krijgen én ook om te schrijven en versturen! We hebben inmiddels wat kaartjes gekocht, hele simpele maar het gaat toch om de boodschap 🙂

 9. Ilse 28 november 2016 / 11:32

  Ik vind ze leuk!
  Ik denk niet dat ik kaartjes ga sturen dit jaar, ik heb mijn geld nodig voor andere dingen helaas.

 10. Sandra 28 november 2016 / 11:55

  Ze zijn super leuk! De binnenkant ook zeg. Vind het altijd wel wat meer hebben als de binnenkant er ook vrolijk uit ziet. Geen idee of ik dit jaar kaarten ga sturen. Misschien gewoon naar een paar mensen!

 11. marjonS 28 november 2016 / 12:20

  Het zijn inderdaad leuke kaartjes!
  Dit jaar sturen wat extra kaartjes om meteen ons nieuwe adres door te geven aan mensen.
  Dus eens naar de Zeeman 😉

 12. Bettie 28 november 2016 / 15:46

  Ooh die zijn leuk zeg. Ik wil nog kerstkaarten maken/halen, want ik ben het enorm aan het uitstellen.

 13. Mariska 28 november 2016 / 17:01

  Ik denk dat ik wel een paar kerstkaartjes ga sturen, maar niet heel veel. Vind het wel erg leuk om te doen trouwens 🙂 Vorig jaar wel gedaan.

 14. Vanessa 28 november 2016 / 21:47

  Wat een leuke en vrolijke kaartjes! Helaas worden hier niet veel kerstkaarten meer gestuurd, best jammer.

 15. Leonie 28 november 2016 / 22:17

  Ze zijn leuk he? Ik heb ze een tijdje geleden ook gekocht. Ik heb echt nog een hele voorraad kerstkaarten van andere jaren, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze gewoon mee moest nemen!

 16. Suzan 29 november 2016 / 11:18

  Wat een schattige kaartjes.
  Misschien zelfs leuk om als label aan een kerstcadeautje te maken.

 17. Marion 29 november 2016 / 15:39

  Wauw, super leuke kaartjes. Ga zeker weer eens een kijkje nemen bij de zeeman. vind het zo leuk dat steeds meer winkels afstappen van de traditionele kerstkaarten. Hier wordt je toch gewoon vrolijk van!

 18. Yvonne Schut 30 november 2016 / 07:50

  Ontzettend leuke kaartjes.
  Ik schrijf ook elk jaar kerstkaarten en ben altijd op zoek naar grappige en aparte kaartjes.
  Er was eens een keer dat ik eel erg leuke maar kleine kaartjes had gekocht.
  Priegelwerk om ze allemaal te schrijven.
  Alles keurig op de post gedaan. De(kerst) postzegel was in verhouding groot tov het kleine envelopje!
  En toen kregen ik van meerdere bericht terug dat er een boete bij hun kaartje zat….je mag nl niet onder een bepaald formaat je (kerst)post sturen……
  Ha ha mijn kaartjes waren dus wel goed aangekomen!

  • Lisanne 30 november 2016 / 15:57

   Oh dat is wel heel jammer als je er zo je best op hebt gedaan! Wel handig om te weten als je kleinere kaartjes stuurt dus 🙂 Ik wist het ook niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.