3 Favoriete series van dit moment!

Series kijken is zo fijn! Als het slecht weer is of als je je ziekjes voelt is het een perfecte manier om de dag door te komen. Vandaag laat ik je zien wat mijn drie favoriete series van de afgelopen tijd zijn! Wie weet ontdek je zo zelf nog een aantal leuke series.

leuke-series

Van wat voor series houd ik?

Mijn persoonlijke voorkeur qua series gaat niet uit naar spannend of eng, dat vind ik niet leuk om te kijken. Ik vind het fijn als het allemaal een beetje luchtig en vrolijk is! Natuurlijk niet saai, maar gewoon een serie die je relaxed kan kijken.

Drie leuke series – mijn favorieten!

Dan nu mijn favorieten van het moment… ik volg sowieso een heleboel series, maar dit zijn series die ik nog niet kende of waarvan ik al heel lang geen nieuwe afleveringen zag. Kortom: de leuke series die ik afgelopen tijd heb gekeken!

orange-is-the-new-black-leuke-serie

Orange is the new black

Die zag je vast niet aankomen… Seizoen drie van Orange is the new black is online gekomen! Persoonlijk vond ik de eerste twee seizoenen leuker, maar seizoen drie was ook wel leuk.

Orange is the new black gaat over Piper, een heel normaal meisje, die ineens in de gevangenis belandt. Hoe ze daar overleeft en wat ze er allemaal meemaakt zie je in de serie. Ik denk dat dit de meest spannende serie is die ik kijk, maar eigenlijk is hij helemaal niet zó spannend.

switched-at-birth-leuke-series

Switched at birth

Verder een serie waarvan ik onlangs alle afleveringen heb gekeken: Switched at birth. Dit vond ik echt een heel leuke serie!

De serie gaat over twee meiden die omgewisseld zijn bij de geboorte. Daar komen ze achter en nouja… je kan je voorstellen dat dat nogal raar is! Vanaf daar gaan ze elkaar leren kennen en leren ze steeds meer over elkaar en hun leven. En hoe hun leven was geweest als ze niet omgewisseld waren bij de geboorte. Heel fijne serie om met je verstand op nul te kijken!

parenthood

Parenthood

Oké, ik geef toe: de eerste paar afleveringen vroeg ik me af of deze serie wel iets voor mij zou zijn. Ik vond het verwarrend (veel mensen) en daardoor een beetje saai. Maar toen ik eenmaal de personages leerde kennen was ik om! Dit is echt een leuke serie.

De serie Parenthood gaat over een grote familie die allerlei dingen meemaakt. Het geeft echt een familiegevoel en eigenlijk zijn de verhaallijnen best realistisch! Het is een leuke, grappige serie waar je blij van wordt. Met deze serie ben ik op het moment nog bezig, ik ben nu bij seizoen twee (van de zes), nog genoeg kijkplezier dus!

Weet jij nog leuke series die ik hierna kan kijken? En wat zijn de series die jij op het moment kijkt?

43 reacties

 1. Celeste 21 juni 2015 / 07:11

  Ik kijk er helemaal geen van deze drie haha. Heb OITNB proberen te kijken, maar kwam niet verder dan twee/drie afleveringen, vond er niks aan haha. Maar ieder zijn ding natuurlijk! De meeste series die ik kijk, liggen nu stil, jammer genoeg, gelukkig is Pretty Little Liars wel weer begonnen! 🙂

 2. Tineke 21 juni 2015 / 07:53

  Switched at birth lijkt me leuk, ik heb er nog nooit van gehoord!
  Liefs

 3. Angelique 21 juni 2015 / 08:24

  How i met your mother, modern family en new girl heb je vast al gezien. Andere leuke series met verstand op 0 is mom, The last man on earth, inbreakable kimmy schmith, THE bitch in apartement 23. Ik kijk heel veel series helaas noodgedwongen. Ik houd van series waarbij je niet te veel hoeft na te denken en die een beetje vrolijk zijn.
  Veel plezier met kijken!

 4. Henny 21 juni 2015 / 08:56

  Ze lijken me alledrie wel leuk. De serie die ik op dit moment volg is broadchurch. Een serie waarbij het in seizoen 1 draait om de moord van een jongen, het onderzoek daarnaar en hoe het in het dorp leeft. Seizoen 2 wordt nu uitgezonden bij rtl 4 en gaat over de rechtzaak en een oude zaak van één van de rechercheurs. Ik vind het een spannende serie, waarbij je elke week weer nieuwsgierig wordt hoe het af gaat lopen.

  • Linda 21 juni 2015 / 10:32

   Ik heb het vorige seizoen gekeken op tv, maar nu komt het er steeds niet van. Zo’n fantastische serie vind ik dat ook, echt een aanrader! En ik hou van hun accent, haha!

 5. Nadia 21 juni 2015 / 09:04

  Ik ben niet echt een serieskijker (eigenlijk helemaal niet) maar Switched at Birth vind ik wel leuk klinken!

 6. Joyce 21 juni 2015 / 09:25

  Ja die eerste twee series zijn echt superleuk! Die laatste ken ik overigens niet. Ik kijk heel veel series, maar op dit moment kijk ik Pretty Little Liars, Rookie Blue, Game of Thrones en The Secret Circle

 7. Carina 21 juni 2015 / 09:37

  Devious Maids is ook leuk 😀

 8. Joyce 21 juni 2015 / 09:53

  Switched at birth wil ik ook nog kijken.
  Momenteel ben ik bezig met How I Met Your Mother en Grey’s Anatomy.
  Ook het derde seizoen van Orange Is The New Black kijk ik nog. Ik vind het seizoen zeker nog niet tegenvallen 🙂

 9. Manon 21 juni 2015 / 10:13

  Orange is the new black wil ik echt gaan kijken! Ik ben nu nog bezig met Broadchurch, ook supermooi!
  Switched at birth & Parenthood ken ik allebei niet, maar ze lijken me allebei leuk!

 10. Naomi 21 juni 2015 / 10:34

  Ik ben ook net begonnen aan oitnb en ik vind dit seizoen eigenlijk wel leuker dan de vorige! Iets meer dramatisch denk ik en je leert meer over de personages. Ik ben helemaal gek op Pretty little liars, the vampire diaries en gossip girl. Dat zijn echt mijn favoriete series. Ook kijk ik Teen wolf, maar het laatste seizoen vond ik niet zo…

  x

 11. Nicky 21 juni 2015 / 10:36

  De serie van die twee vrouwen die omgewisseld zijn bij de geboorte, kende ik nog niet! Nooit van gehoord. Van de andere twee wel al. Maar eigenlijk ben ik niet zo’n seriekijker.. Ik begin ernaar te kijken in mijn verlof/als ik ziek ben, maar eens ik terug mijn gewone leventje heb, vind ik er simpelweg geen tijd meer voor, of boeit het me niet meer zo. Zo gaat het ook met boeken lezen. Soms vind ik dat best wel jammer..

  • Lisanne-Leeft 21 juni 2015 / 11:23

   Als je ziek bent is het gewoon super fijn om de tijd mee door te komen! 🙂 Ik kan me ook wel voorstellen dat je er de tijd niet voor neemt als je ook nog 100 andere dingen te doen hebt

 12. Marion 21 juni 2015 / 10:48

  Ik ga binnenkort beginnen aan OITNB. Ooit begonnen aan aflevering 1 maar ik kwam er niet doorheen. Nu ga ik doorzetten. Op dit moment kijk ik naar Sense8 en ik ben hooked! Wat een gave serie is dat. Ook bij deze geldt: even doorzetten, maar na een paar afleveringen kan je niet meer stoppen!

  • Lisanne-Leeft 21 juni 2015 / 11:22

   Mijn broertje heeft ook ooit geprobeerd OITNB gekeken, na 8 afleveringen is hij gestopt omdat hij er echt niets aan vond. Zou best kunnen dat je hem uiteindelijk echt niet leuk vindt hihi.

 13. Kim 21 juni 2015 / 11:30

  Oeh, leuke tips! Ik ga eens rondkijken want deze lijken me best leuk. 🙂

 14. Anne 21 juni 2015 / 11:52

  Ik ga eens kijken of er wat bij zit voor mij! Mijn drie favoriete series zijn Homeland, Blacklist en Suits.

 15. Danielle 21 juni 2015 / 11:52

  Jaa Switched at Birth volg ik ook al een tijdje! Echt een leuke serie die hier in NL nog niet genoeg fans heeft ;)! Leuk om te lezen dat jij deze serie nu ook hebt “ontdekt” dus!

 16. Elke 21 juni 2015 / 12:05

  Leuke tips, OITNB ben ik ook in seizoen 3, zo leuk dat er weer nieuwe afleveringen zijn! Net als jij kijk ik ook ‘noodgedwongen’ veel series, soms ben ik het wel enorm zat haha, maar het geeft wel vaak fijne afleiding! Als je nog eens een andere serie wilt kijken, Homeland is echt een aanrader! En Lilyhammer, best onbekend en geen snelle serie, maar erg leuk en origineel 🙂 Parenthood en Switched at birth ken ik beide niet, dus die schrijf ik even op voor de toekomst 🙂

 17. Margot 21 juni 2015 / 12:41

  Ik heb nog geen van deze series gezien, maar die tweede lijkt me wel wat!

 18. Titia 21 juni 2015 / 12:52

  Bedankt voor de leuke tips! Wij hebben net gisteravond de laatste aflevering van seizoen 8 van How I met your mother gekeken. Helaas staat het laatste seizoen er nog niet op, heel frustrerend! Ik wil zo graag weten hoe het afloopt…
  Parenthood lijkt me wel een leuke serie om nu te gaan kijken.

 19. Rowan I My Pink Fairytale 21 juni 2015 / 14:12

  Switched At Birth lijkt me heel erg leuk! Toevallig heb ik vandaag een post geschreven over mijn favoriete TV-series allertijden 🙂 Dat zijn Prison Break, Lost en Once Upon A Time!

  Verder kijk ik ook nog graag The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Under the Dome en Teen Wolf, maar veel daarvan hebben nu zomerstop.

 20. Priscilla 21 juni 2015 / 14:15

  Switched at birth volg ik ook en ik ga in de zomervakantie het nieuwe seizoen van OITNB kijken. Ik ben vorige week begonnen met Orphan Black en ik ben nu bijna klaar met seizoen 3. Echt een aanrader!

 21. Deisy 21 juni 2015 / 14:34

  Ik kijk nog geen van bovenstaande series, slecht eigenlijk haha 😉 Ik heb er overigens wel goede verhalen over gehoord, maar op een of andere manier is het er nooit van gekomen. Ik kijk zelf echt teveel series, maar kijk toch uit naar volgende week want dan begint het volgende seizoen van Suits weer en daar word ik heel blij van 😉 X

 22. Britt • Annebrittures 21 juni 2015 / 15:41

  Ik was een beetje op zoek naar een serie die ik kan kijken in de vakantie en switched at birth klinkt wel erg leuk, hihi! Die ga ik kijken!

 23. Northflix 21 juni 2015 / 15:55

  Switched at birth vond ik niet zo leuk.
  OITNB vind ik echter super! Vanavond ga ik zeker nog 1 (of meer) afleveringen kijken.
  Orhpan Black vind ik ook tof.

 24. Sarah 21 juni 2015 / 18:07

  Oeh, Parenthood kende ik nog niet.
  Ik ben momenteel helemaal into OITNB en The Fosters 🙂

 25. Nans 21 juni 2015 / 18:28

  Ik volg Masters of Sex, Scandal en Elementary. Van de oudere series vind ik House MD en The Mentalist wel leuk. Recent ook Crisis beginnen volgen, maar dat is misschien te spannend voor je. Heb je de Vlaamse series “De Parelvissers”, “Met man en macht”, “Eigen kweek” of “Dubbelleven” al overwogen?

 26. Lizanne 21 juni 2015 / 21:55

  Mijn favo’s
  Pretty littel liars
  Orhan black
  Orange is the new black
  Drop dead diva!

 27. Roxanne 21 juni 2015 / 22:01

  Ik volg deze alle drie (helaas ben ik al helemaal door Parenthood heen, en die is inmiddels gestopt), en als ik een top 10 zou maken van m’n favoriete series allertijden zouden ze er waarschijnlijk alle 3 ook in staan! 🙂

  Als je van luchtig houdt, zou ik je aanraden om Young & Hungry te kijken! En in de categorie van Switched at Birth zou ik The Fosters aanraden!

 28. lotte 22 juni 2015 / 00:17

  Wel, ik denk ik altijd dat Orange is the new black niets voor mij is, maar nu iedereen deze serie aanraadt, zal het toch eens een kans moeten geven! ^^

  Groetjes! x

 29. Kimberly 22 juni 2015 / 00:38

  Switched at Birth zou ik nog wel willen zien, lijkt me heel vreemd als je er op een dag echt achterkomt dat je bent verwisseld, ben benieuwd naar het verhaal! Ik kijk op dit moment Desperate Housewives (echt geweldig haha), Devious Maids, Game of Thrones en Suits. Eigenlijk nog wel veel meer maar voor sommige series moet ik echt in die flow zitten 😛

 30. Sofie 22 juni 2015 / 15:08

  Ik volg momenteel alleen Orange Is The New Black, dus weer leuke tip! Ik kijk wel alleen via Netflix en geloof dat die andere daar niet opstaan in België. Maar goed, er is nog genoeg anders te zien 🙂

 31. Karin92 22 juni 2015 / 16:43

  Switched at birth lijkt me een hele leuke serie, parenthood heb ik af en toe wel eens een aflevering van gezien maar ik vind het op tv altijd zo lastig om te volgen, zie vaak dezelfde afleveringen weer zeg maar.

  Kijken jullie je series allemaal op tv of via netflix ofzo?
  Daar ben ik wel benieuwd naar.

 32. Esmeralda 22 juni 2015 / 19:50

  How to get away with murder, Greys en Rookie Blue. Allemaal in de pauze dus ik denk dat ik ga beginnen aan Switched at birth!

 33. Miriam 23 juni 2015 / 20:46

  Die 2e klinkt idd wel leuk, die ken ik helemaal niet! Ik ga ’em even onthouden 😉 Nu eerst bezig met The Big Bang Theory

 34. Simovic-Vuceljic Natasa 27 juni 2015 / 15:24

  Orange Is The New Black ben ik aan begonnen en het lijkt me echt een geweldige serie 🙂 Switched At Birth ziet er ook interessant uit, ik ga gelijk eens kijken op Popcorn Time. Voor de moment kijk ik naast Orange Is The New Black ook “Jane The Virgin”. “How To Get Away With Murder” moet ik verder kijken want ik ben nu twee maanden in België en hier zenden ze hem niet uit 🙁 Ook ben ik van plan om “The Client List” opnieuw te kijken en enkele realityreeksen op MTV die ik standaard volg 🙂 Liefs! x

 35. Henriette 27 juni 2015 / 22:44

  Drop Dead Diva! Feelgood en boeiend..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.