3 Leuke Etsy shops van eigen bodem

Etsy is zo’n heerlijke website om op rond te struinen! Voor als je het nog niet kent; Etsy is een soort marktplaats waar creatievelingen van over de hele wereld hun zelf-gemaakte spulletjes verkopen. Nu kun je natuurlijk iets kopen van iemand die aan de andere kant van de wereld woont, maar wat is er leuker dan rondstruinen naar pareltjes uit eigen land? Ik heb drie onwijs leuke Nederlanse Etsy verkopers gevonden, hun shops wil ik graag aan jullie laten zien!

Prachtige basic sieraden van de verkoper rabbitsfantasyworld

Wat een onwijs mooie sieraden verkoopt deze verkoper zeg. Vooral veel rosegoud gekleurd (wat tegenwoordig in is, maar nog niet heel makkelijk te verkrijgen). En heel mooi basic, vooral het armbandje met de visjes vind ik echt super schattig!

Etsynederlands1

Laura Amiss‘ prachtige tekeningen

Deze verkoper verkoopt echt de leukste tekeningen ooit. Veel van verschillende steden, maar de kopjes en schoenen die je hierboven ziet zijn ook wel typisch voor deze verkoper. Leuk: je herkent het stijltje meteen als je tussen alle Etsy spulletjes aan het zoeken bent. Ik vind deze erg leuk, misschien wel leuk voor als ons appartement klaar is! Je kan meer vinden over Laura en haar kunst op haar website en natuurlijk in haar Etsy shop! (die laatste staat in de titel)

Strangerdays postkaarten

Hoe leuk zijn deze kaarten? Ik vind altijd dat er veel te weinig leuke simpele kaartjes met leuke quotes te koop zijn. Het liefst zou ik ze lekker in de winkel kopen, maar online is er in deze Etsy shop genoeg te vinden! Er is echt onwijs veel keus hierin, heel leuk!

Ik heb nog nooit iets gekocht via Etsy, maar de website staat goed bekend, dus ik ga ervan uit dat het veilig is. Winkel jij weleens op Etsy? En wat is jouw favoriete Etsy shop?

DELEN:

40 reacties

 1. Yara 17 juli 2013 / 08:20

  Joh, ik dacht alleen maar dat Etsy verkopers uit Amerika kwamen! Wat leuk!

 2. Tineke 17 juli 2013 / 08:31

  Inderdaad heel erg leuk! Die sieraden zijn prachtig!!
  Liefs

 3. Kelly Caresse 17 juli 2013 / 08:40

  Wat ontzettend leuk, vooral die tweede shop met de tekeningen vind ik er heel tof uitzien, leuk die tekeningen voor in huis

 4. Chantal 17 juli 2013 / 09:54

  Ik vind Etsy echt geweldig, ik heb er inmiddels 2 keer iets gekocht, een zilveren kettinkje en een steampunk horloge. Het kettinkje was ontzettend snel binnen, maar het horloge daarentegen.. Ik wist dat de verzending langer zou duren omdat het uit Amerika kwam, maar uiteindelijk heb ik er 3 maanden op moeten wachten. Daarnaast heb ik er helemaal niet bij stilgestaan dat ik eventueel invoerkosten moest betalen, dus op het moment dat de postbode het pakketje kwam afleveren was ik nog eens 30 euro armer…. Dat is dus een tip als je iets buiten Europa besteld; hou daar rekening mee!

 5. Manja 17 juli 2013 / 10:01

  Etsy is echt geweldig! Ik kom er al jaren op. Kocht eerst heel vaak kleding, had een heel leuk winkeltje, maar is nu niet meer mijn stijl. Verder sierraden en cadeautjes, ideaal!

 6. Hester 17 juli 2013 / 10:06

  Leuk alledrie! De sieraden zijn ook echt gorgeous.

 7. Kimberley 17 juli 2013 / 10:06

  Leuke artikelen! Vooral het armbandje met een olifant vind ik super schattig <3

 8. Linda 17 juli 2013 / 10:12

  Wat een mooie sieraden! Die postkaartjes en schilderijen van steden zijn ook erg leuk!
  Ik kende Etsy eerlijk gezegd nog niet, maar zeker iets om eens naar te gaan kijken!

 9. Anouk 17 juli 2013 / 10:28

  Wat is Etsy toch ontzettend leuk! Ik word helemaal vrolijk van de teksten op de schilderijtjes en de postcards. Moet toch echt eens een kijkje nemen.

 10. Britt 17 juli 2013 / 10:38

  Wat leuk allemaal! Ik heb hele goede ervaringen met etsy, heb al meerdere malen wat gekocht (: Mijn bestelling uit China (sieraden) kwam twee weken eerder dan verwacht, een enorme meevaller! Natuurlijk is dat bij elke winkel anders, je kunt altijd de beoordelingen bekijken om te weten of het te vertrouwen is. Liefs

 11. Suzanne 17 juli 2013 / 10:52

  Oh Lisanne, wat gaaf!! Vooral Strangerdays postkaarten! Ik ga er zeker een aantal bestellen voor in leuke lijstjes! Yeah!

 12. Ise 17 juli 2013 / 11:17

  Ik ben even gaan kijken naar de sieraden en echt alles ziet er leuk uit! Goede tip 😀

 13. ilse 17 juli 2013 / 11:31

  Wat een toffe dingen en volgensmij zijn dit 3 webshops van Etsy

 14. ellen 17 juli 2013 / 11:49

  leuk! ik kende etsy wel van naam, maar vind de prijzen een beetje hoog liggen soms.

  • Lisanneleeft 17 juli 2013 / 13:26

   Ben ik het wel mee eens, het is niet zomaar even ‘voor erbij’ voor die prijzen. Maar omdat de items vaak handgemaakt zijn is het extra bijzonder, ik denk dat het wel echt een aanrader is als je eens iets extra bijzonders wil 🙂

 15. Kayleigh 17 juli 2013 / 11:56

  Wat leuk! Ik kijk regelmatig op Etsy. Ze hebben daar zulke leuke handgemaakte dingetjes 🙂

 16. Vanessa 17 juli 2013 / 12:00

  Ik kende het nog niet maar ze hebben heel mooie dingen!

 17. Nem 17 juli 2013 / 12:29

  Die van ‘lets make a baby’ ga ik ooit een keer voor mijn vriend kopen! haha

 18. Daniëlle 17 juli 2013 / 12:50

  Wat een leuke shops! Zelf heb ik er nog nooit wat gekocht, maar een vriendin van mij wel en dat was helemaal veilig! Ik vind vooral de zelfgemaakte posters erg leuk en uniek 🙂

 19. Martine 17 juli 2013 / 13:19

  Die kaarten zijn heel leuk maar jemig wat een prijs.. pff meer dan €3,00 voor een kaart! Sorry maar dat heb ik er toch echt niet voor over.

  Leuke sieraden ook trouwens ! =)

 20. Jildou 17 juli 2013 / 14:38

  Ik koop vaak oorbellen via Etsy. Heel origineel en leuk en ik krijg er de meeste leuke reacties op!

 21. Kimberly 17 juli 2013 / 17:44

  Die kettingkjes vind ik heel erg mooi! Leuk dat je dit deelt met ons!

 22. Lianne 17 juli 2013 / 17:54

  Wauw, ik zit even te kijken maar ze hebben echt leuke dingen!
  Heb er ooit eens van gehoord maar nooit wat gekocht.

 23. Iris 17 juli 2013 / 19:08

  Vier verkopers? Dit waren er toch maar drie?

  Erg leuk Etsy 🙂

 24. Estrella 17 juli 2013 / 21:35

  Heel leuk! Op Etsy zijn echt heel leuke en mooie dingen te vinden.

 25. Karin 18 juli 2013 / 08:55

  Leuk hè, dat Etsy, heb er al eens ooit een sjaal besteld die door een medeblogster was gemaakt.

 26. Debbie 19 juli 2013 / 15:57

  Die eerste met die sieraden is leuk, ja me oog valt gelijk op die olifanten hanger ben gek op olifanten hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.