Leven zonder Bloglovin (+mijn favo blogs!)

Haha, klinkt dat even dramatisch! De afgelopen maanden heb ik mijn Bloglovin drastisch opgeruimd. Vrijwel alle blogs eruit gegooid waardoor ik er eigenlijk nooit meer op keek. Nu denk ik dat ik echt álles eruit ga gooien en opnieuw begin. Ik mis het lezen van blogs!

Bloglovin is overigens een manier om gemakkelijk meerdere blogs te volgen. Wanneer een blog een nieuwe post heeft dan komt deze in je Bloglovin timeline te staan en kun je hem meteen lezen. Een soort gratis abonnement op een blog dus!

bloglovin

Waarom dumpte je Bloglovin dan?

Ik was bezig met minimaliseren en merkte hoe enorm veel tijd het kost om elke ochtend alle blogs af te struinen die ik in mijn Bloglovin timeline had staan. Natuurlijk las ik niet alles, maar ik voelde elke ochtend de drang om Bloglovin te openen en te kijken wat voor nieuws er op het web -en op mijn favo blogs- te vinden was.

En ja, als het een moetje wordt is het niet meer leuk. Dus ik moest afkicken! En ja hoor, dat is gelukt. Maar of ik er ook echt blijer van word, of het geholpen heeft? Dat weet ik niet.

Kortom, ik dumpte Bloglovin om productiever te worden, minder snel afgeleid te raken en meer tijd over te houden voor belangrijkere dingen.

Waarom Bloglovin wel nuttig is

Ja, ik ben echt wel voorstander van zo effectief mogelijk werken, maar het moet wel leuk blijven. En in sommige opzichten is Bloglovin helemaal niet zo nutteloos als het lijkt.

 • In een handomdraai heb je alle nieuwe blogposts van je favo blogs op een rij staan. Scheelt tijd, want dan hoef je ze niet zelf op te zoeken (ik bedoel: als je dat gaat doen kom je weer 100 andere dingen tegen onderweg)
 • Blogs lezen is een momentje om te ontspannen
 • Het is leuk en nuttig om op de hoogte te blijven van waar andere bloggers over schrijven
 • En ook niet onbelangrijk: het geeft me inspiratie. Geen kwestie van nadoen overigens, maar door manieren van anderen te zien kom je vaak weer zelf op nieuwe ideeën
 • Ik mis het reacties achterlaten op andere blogs ook wel een beetje, gewoon de interactie met collega bloggers. Da’s gewoon heel erg leuk!

Ik ben op zoek naar nieuwe leuke blogs om te volgen, aangezien ik mijn Bloglovin net heb leeggegooid! Dus, wat zijn jouw favo blogs? En volg je die via Bloglovin?

Mijn favoriete blogs

Deze blogpost is alweer een tijdje geleden geschreven en inmiddels heb ik alweer een boel favorieten. Het verandert nogal, maar ik heb besloten om een soort van blogroll te maken. Een link hiernaar vind je in mijn sidebar maar je kan ook gewoon op deze link naar mijn blogroll klikken.

En oja, mijn blog kun je natuurlijk ook via bloglovin volgen!

DELEN:

65 reacties

 1. Nikki 5 november 2013 / 07:16

  Pf ik ben al mijn volgers kwijt doordat ik mijn site naar een andere Host moest verhuizen. Ik krijg graag bij Teskuh.nl en Beautygloss en beautyjuf. Daarnaast kijk ik heel vaak op blogs die over koken gaan. Maar dat komt denk ik omdat ik zelf niet kan koken.

 2. Emilia 5 november 2013 / 07:21

  Ik snap je helemaal! Ik volg op Bloglovin’ zoveel blogs dat het af en toe uren duurt voor ik alle artikelen heb gelezen. Ik heb mijn account op Bloglovin’ al jaaaren, dus er staan ook best veel blogs tussen die ik eigenlijk niet eens meer echt leuk vind, maar ik vind het ook weer zo lullig om ze te ontvolgen haha. Misschien is het helemaal niet zo’n slecht om helemaal opnieuw te beginnen!
  En nu ga ik je blogroll even bekijken, want nieuwe blogs ontdekken is altijd leuk! 🙂

 3. Ashleey 5 november 2013 / 07:27

  Ik snap je volkomen! Ik vind Bloglovin ook iets heerlijks en je kan gelijk zien of het artikel je aanspreekt of niet.

 4. Emma 5 november 2013 / 07:31

  Mijn favorieten zijn Annemerel, Your Daily Intake, Fit Beauty en soChicken!

 5. Milou 5 november 2013 / 07:32

  Misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen! 🙂

 6. Manon 5 november 2013 / 07:39

  Haha ik kan echt NIET zonder bloglovin, ik word al gek als ik er een dag niet op heb gezeten, verslaafd? 😛 Oh yes!

 7. Kelly Caresse 5 november 2013 / 07:39

  Ik gebruik bloglovin in fases heel veel en op andere momenten kan ik bloglovin zo vergeten en de blogs handmatig volgen door steeds de url in te typen 🙂

 8. Kimberley 5 november 2013 / 07:47

  Ik gebruik Bloglovin iedere dag, vind het heel handig om zo meteen alle posts bij elkaar te zien! En dat ik dan elke ochtend de drang voel om ze te lezen… dat neem ik dan maar voor lief 😛

 9. Lina 5 november 2013 / 08:15

  Goed idee, wil al een poosje ook de gadget op mijn blog zetten maar het is er tot nu toe steeds niet van gekomen.

 10. Hester 5 november 2013 / 08:19

  Ik kwam mezelf pas tegen in je blogroll, suuuperlief! <3 Bloglovin' zie ik de laatste tijd ook een beetje als een moetje, dus ik probeer selectiever te zijn en niet alles meer helemaal precies te lezen. Ik weet namelijk ook dat het een ontspanmomentje is, want bloggen is wel ontspannend maar dan toch op een actieve manier en daar moet ik wel even goed voor gaan zitten, ik ga niet een alinea typen en dan een uur later weer een regel ofzo. Eigenlijk lijkt meerdere blogs iets minder op de voet volgen me leuker/handiger (ook ivm nieuwe bezoekers op mijn blog, dat gaat nog niet vanzelf!) maar dat kan ik niet zo goed – als ik iemand volg ben ik gelijk helemaal 'toegewijd'. Daarom probeer ik zo min mogelijk nieuwe blogs te volgen en het maar een beetje te houden bij wat ik nu heb en als ik dan tijd over heb, kijk ik rond op andere blogs 🙂

 11. Pej 5 november 2013 / 08:22

  Hahaha ik lees zo mezelf. Vooral dat ochtend ritueeltje, je bent snel een half uur kwijt aan even snel lezen van alles.
  Ik zal door je blogroll heen om te kijken of er nog wat leuke dingen tussen zitten.. 😉

 12. Ilse 5 november 2013 / 08:22

  Ik volg een aantal sites via Bloglovin, maar vaak typ ik ook gewoon de naam van de blog die ik wil bezoeken in Google in en een deel van mijn favoriete blogs (en een hele deel andere die ik bijna nooit bezoek) staan opgeslagen onder mijn ‘Favorieten’ op de computer.
  Jou volg ik trouwens wel via Bloglovin, heb ik net even gecheckt. 😉
  Ik volg trouwens ook veel van de blogs in jouw blogroll. Vooral Makelemonade.nl vind ik heel leuk.

 13. Marieke 5 november 2013 / 08:23

  Ik ben ook verslaafd, vrees ik. Zit er bijna elke dag op, maar zie het lezen van blogs dan ook echt als ontspanningsmomentje 🙂

 14. Laura 5 november 2013 / 08:28

  Bloglovin’: moet eerlijk bekennen dat ik het pas kort gebruik. Sinds de Google Reader verdween en ik Flipboard er niet meer voor kon gebruiken!

  Ik gebruik het heel erg breed: zakelijke blogs op gebied van content/marketing/contentmarketing/email etc, reisblogs voor Vakantie.nl, hondenblogs voor een hondenwebsite waar ik voor schrijf, in mijn zoektocht naar leuke items voor Like & Love (it!) en last but not least persoonlijke weblogs.

  Een favoriet? Dat vind ik dus echt lastig, juist omdat ik zoveel verschillende blogs volg. Qua persoonlijke blogs in elk geval Paperboats.nl en Dagdromend.nl

 15. Josanne 5 november 2013 / 08:33

  Ik kan niet zonder bloglovin! Haha! Mooi artikel.

 16. I scream beauty 5 november 2013 / 08:39

  Ik gebruik Bloglovin standaard eigenlijk, ik vind het zo handig! Fablouise is op dit moment één van mijn favoriete blogs.

 17. Tineke 5 november 2013 / 08:56

  Het is wel heel erg herkenbaar. Ik ontvolg ook altijd iedereen om dan vervolgens alleen mijn favoriete bloggers te gaan volgen. Maar er zijn gewoon te veel leuke blogs. Ik heb dus eigenlijk te veel favoriete blogs op dit moment!
  Liefs

 18. Isabel Cristina 5 november 2013 / 08:57

  Ik snap precies wat je bedoeld! Ik zou ook echt niet zonder blogloving kunnen want ik bind het veel te leuk om blogs te lezen! 😀

 19. Suzanne 5 november 2013 / 09:09

  Ik vind bloglovin’ superhandig. Maar ik heb laatst wel mijn lijst geleegd. Je hebt ook mooie blogs op de blogroll staan.

 20. Simone 5 november 2013 / 09:16

  Ik heb laatst Bloglovin’ ook even opgeschoond. Het stond ontzettend vol met blogs en waarvan ik een aantal eigenlijk al niet meer volgde.

 21. Anna Maria 5 november 2013 / 09:28

  Ik gebruik geen Bloglovin, maar ik vind Feedly heel leuk voor alle blogs en websites. Ik heb het niet zo lang geleden ontdekt en ik weet niet hoe ik zonder kon tot dan toe. Het is inderdaad zo lekker om alles in een plek te hebben en bij het ontbijt kunnen lezen.

 22. Lisa 5 november 2013 / 09:30

  Ik gebruik Bloglovin’ wel altijd maar ik ben redelijk selectief. Ik denk dat ik rond de 30 blogs volg? Verder kom ik nieuwe blogs tegen via de pagina met populaire posts en via comments, maar ik volg niet zomaar iemand.

  Wat ik zo handig aam bloglovin vind: als iemand iets heeft gepost over nagellak bijvoorbeeld, weet ik meteen dat ik die blog die dag kan slippen, haha.

 23. Margot 5 november 2013 / 09:32

  Ik voel ook elke ochtend de drang om Bloglovin’ te openen, maar niet op een “moetje”-manier. Ik vind het ook heerlijk om bijvoorbeeld tijdens de lunch of als korte (of lange…) studiepauze wat blogs te lezen. En dat je sommige posts als gelezen kan markeren zodat je niet iets leest waar je geen in in hebt vind ik de beste optie!

  Eens in de zoveel tijd snoei ik flink in de blogs die ik volg, maar er zijn er natuurlijk ook een hoop die niet dagelijks posten. Mijn favoriete blogs (zowel bekende als onbekendere, Nederlands, Engels) volg ik op Bloglovin: http://www.bloglovin.com/mrgt

 24. weheartfit 5 november 2013 / 09:37

  Ik zou niet zonder Bloglovin kunnen! Zie mijn laatste artikel voor mijn favo blogs. Jij staat er toevallig ook tussen haha!

 25. Lenneke 5 november 2013 / 09:56

  Och, ik moet dat ook echt eens doen. Ik heb nu heel veel blogs als bookmark staan, maar eigenlijk is dat echt niet handig. Deze week maar eens jouw voorbeeld volgen!

 26. Jildou 5 november 2013 / 10:11

  Geen verslaafde van Bloglovin maar vind het wel erg leuk en onwijs handig om te gebruiken. Voordat ik Bloglovin gebruikte bezocht ik eigenlijk standaard maar Cynthia, Mascha en Serena. Daar zijn nu zoveel meer bijgekomen. Heel erg leuk, maar kan erg goed begrijpen dat je je lijst heb opgeruimd 🙂

 27. Martina 5 november 2013 / 10:18

  Ik lees heel graag blogs via bloglovin, vooral tijdens mijn ontbijt… Rust momentje 🙂

 28. Marloes 5 november 2013 / 10:21

  Ik snap je helemaal, heel herkenbaar! Ik kan het soms ook niet meer volgen, zoveel blogs volg ik en wil ik lezen! Haha

 29. Ilse 5 november 2013 / 10:29

  Ik doe niet zo veel met bloglovin eigenlijk, heb de app op mijn telefoon staan en bijv in de trein scrollen ik er even door heen maat het meerendeel van de blogs die ik op bloglovin volg staan ook tussen mijn favorieten.

 30. MySimplySpecial 5 november 2013 / 10:32

  Ik ben gek op bloglovin! Al ruim ik af en toe wel mijn lijst een beetje op want anders wordt hij echt te lang.

 31. Anne 5 november 2013 / 10:51

  Ik heb dat ook zo sterk, mijn bloglovin staat BOMvol op dit moment. Terwijl er toch veel blogs tussen zitten die ik niet of nauwelijks lees. Ik overweeg ook om ‘m helemaal leeg te gooien en opnieuw uit te kiezen welke blogs ik echt wil volgen. Dat geeft denk ik veel rust ja. Alhoewel, tegelijkertijd zijn er gewoon een heleboel leuke blogs die ik ook niet uit het oog wil verliezen door het opruimen van mijn account. Daarnaast ben ik het met je eens dat bloglovin wel ideaal is om blogs te volgen. Makkelijker dan bijvoorbeeld twitter, daar mis je updates toch snel helemaal.

 32. Manwai 5 november 2013 / 10:53

  Haha “drang om elke dag te gaan kijken” “minimaliseren” dat komt bekend voor!
  Maybe we all are a BIT addicted in bloglovin?

 33. Petra 5 november 2013 / 11:12

  Ik vind bloglovin geweldig! Heel erg makkelijk. Ik scroll er eerst altijd doorheen en dan klik ik weg wat me niet interesseert (zoals bij beautyblogs, dan lees ik alleen tutorials en persoonlijk). En dan begin ik gewoon met lezen. Laatst heb ik wel heel veel blogs ontvolgd, gewoon omdat ik zoveel van hun skipte dat het het eigenlijk niet meer waard was te lezen, hihi. Mijn favo blogs zijn op dit moment die van Annemerel, Girlslove2run, Ilse (Ielss) en Debby (bohemiandreams). En mijn eigen blog natuurlijk, haha. (en de sites waar ik voor schrijf)

 34. Lisa 5 november 2013 / 11:22

  Het is echt leuk om blogs te lezen, ik doe het al jaren. Ik heb niet specifiek een bepaalde favoriet die echt op 1 staat. Ik volg nog geen blogs via bloglovin, ik merk dat ik automatisch gewoon via google blogs invul. Door bloglovin heb ik wel heel veel nieuwe blogs leren kennen. Vooral omdat je kunt zoeken op categorie. Er gaat een wereld voor je open. Wat zijn er ontzettend veel blogs!

 35. Kirsty 5 november 2013 / 11:45

  Ik snap je wel dat je op een gegeven moment een beetje gek werd van Bloglovin’, ik ben meestal heel selectief aan het scrollen naar welke artikels ik graag wil lezen en sommige sla ik soms vrij vaak over, vooral als het bloggers zijn die al een tijd niet actief zijn geweest, omdat er dan niks nieuws te lezen valt. Het liefst zou ik een soort favorietenknop op mijn Bloglovin’ willen zodat ik tijdens mijn ontbijt lekker mijn favoriete blogs kan lezen.

 36. Kimberly 5 november 2013 / 11:47

  Mijn bloglovin moet ik ook echt een keer opruimen.. Ik merk dat ik er best veel tijd aan kwijt ben terwijl ik veel minder blogs zou kunnen volgen. Vaak typ ik mijn favoriete blogs ook nog in op internet en niet eens via bloglovin. Mijn favoriete blog op dit moment is Paperboats.nl!

 37. Jessie 5 november 2013 / 11:48

  Ik vind bloglovin’ enorm handig omdat je inderdaad zo alle blogs op een rijtje hebt en je niet telkens naar elke blog apart moet gaan kijken. Soms volg ik een blog en gooi ik die erna van tussen als ik merk dat ik eigenlijk nooit die posts lees. Ik volg je blog trouwens ook en ik lees jouw posts dus wel 😉 anders zou ik er niet op commenten uiteraard haha

 38. Manon 5 november 2013 / 13:23

  Ik snap je helemaal, ik volg ook echt veel leuke bloggers en je kan natuurlijk niet alles in een keer lezen dat is wel jammer, maar toch hou ik het lekker zo, want als ik even niks te doen heb kan ik lekker blogs gaan lezen. Overigens heb ik mijn favorieten blogs in mijn favorieten tab opgeslagen bij internet Explorer.

 39. Linda 5 november 2013 / 14:03

  Wat leuk om jou favorieten lijstje door te nemen, zo kom ik ook weer wat nieuwe blogs tegen.

  Ik vind Bloglovin’ ook heel fijn werken. Zo heb je alle blogs die je wilt volgen bij elkaar en zal je niet snel een blog vergeten. Om het geen verplichting te laten worden laat ik mijzelf vrij in het lezen en reageren op andere blogs. Soort van een niets moet en alles mag. Juist omdat ik er niet iedere dag tijd of energie voor heb. En zo blijft het leuk ook. En reageren en reacties ontvangen blijft leuk als het van twee kanten komt 🙂

  Bedankt voor het delen van je mooie post!

 40. SunshineCin 5 november 2013 / 14:43

  Nu ik weer fulltime aan het werk ben, vergeet ik wel eens ‘s ochtends Bloglovin’ te checken. Dan probeer ik het tussen de middag of ‘s avonds, maar dan staan er zoveel artikelen op. Vaak ga ik er ‘s avonds even goed voor zitten, of op mijn vrije dagen en in het weekend. Ik krijg er veel inspiratie door, niet alleen voor mijn eigen blog, maar ook voor het dagelijks leven. Ik vind Bloglovin’ wel heel erg fijn werken.

 41. Carlijn 5 november 2013 / 15:14

  Ik gebruik bloglivin ook, maar niet heel vaak. Daarom volg ik alleen de blogs op bloglovin die ik niet automatisch bezoek. Ook volg ik bijna alleen maar blogs die niet zo héél veel uploaden. Als ik een blog volg die twee keer per dag upload, word ik helemaal gek. Daarvoor gebruik ik gewoon te weinig bloglovin.

  De leukste blogs weet ik toch wel te vinden!

 42. xx_Patries_xx 5 november 2013 / 16:09

  handig hoor, ik leeg regelmatig mn lijst.. er zijn wel een aantal favorieten die erin blijven staan hoor maar blogs die maanden niet updaten gaan eruit!

 43. Ise 5 november 2013 / 17:17

  Leuk zo’n blogroll! Ik heb meteen de blogs die ik nog niet kende bekeken. Als ik 100+ ongelezen berichten in bloglovin heb staan kan ik daar ook best onrustig van worden. Maar het is toch ook erg handig 🙂

 44. Melanie 5 november 2013 / 18:17

  Ik vind Bloglovin echt een geweldige uitvinding, ik zou niet meer zonder kunnen!

 45. Nikita 5 november 2013 / 18:50

  ik heb mijn bloglovin ook opgeruimd. er zaten veel blogs tussen waar ik eigenlijk nooit ging kijken, ik klikte altijd maar op mark as read en verder. Dus die heb ik er allemaal uitgegooid, nu heb ik er veeeeel minder, maar het is veel gezelliger. Als ik bloglovin ga zien weet ik dat er dingen staan die ik leuk vind en niet een ellenlange lijst die ik niet wil lezen maar helemaal zonder kan ik ook niet

 46. nini 5 november 2013 / 19:17

  Ik had zelf een blog, kreeg ik natuurlijk niet op bloglovin. Ik volgde wel wat blogs, maar die zijn zo saai, strak, gewoon, NIET PERSOONLIJK. Dus ik zit niet meer op bloglovin….^—-^

 47. Donsjes 5 november 2013 / 20:02

  Ik ben blij met bloglovin, ik was namelijk op zoek naar een fijne, overzichtelijke reader en alle gratis programma’s die ik geprobeerd heb hadden niet zo’n prettige, overzichtelijke lay-out als bloglovin. En inderdaad, dat je vlot artikels over onderwerpen die je minder liggen kan markeren als gelezen, vind ik praktisch. Ik wil de komende tijd de boel wat in proberen te delen in categorieën.

 48. Beautytalk 5 november 2013 / 20:18

  Ik ben Eefje en ik ben verslaafd aan Bloglovin ;O hahahhaaa..
  Eefje

 49. Mirthe 5 november 2013 / 20:23

  Ik vind Bloglovin ideaal, het is een soort magazine waar je elke dag weer nieuwe leuke stukken in kunt vinden en zonder problemen wat kunt skippen, maar ik volg op dit moment 145 blogs en dat is wel een beetje te veel. Ik zou niet zonder willen, maar het is wel tijd voor een grote schoonmaak denk ik!

 50. Sarah 5 november 2013 / 21:05

  Ik volgde ook TEVEEL blogs, daardoor gebruikte ik Bloglovin’ niet meer functioneel. Ik heb daarom vorige week alles verwijderd en nu weer de blogs toegevoegd die ik nog steeds lees. Nu heb ik er ook weer echt wat aan!

 51. Tiffany 5 november 2013 / 21:21

  Ik hou van Bloglovin! Zo’n makkelijke manier om alles een beetje te kunnen volgen. En tenslotte kan je dan overslaan wat minder boeit, tijdsbesparend voor mij! Ik volg Beautygloss elke dag, jou, maar ook een buitenlandse (Engeland): Zoella! Ik hou van haar spontaniteit, super leuke blog ook!

 52. Martine 5 november 2013 / 21:40

  Ik vind het heerlijk op blogs te lezen via bloglovin. Maar soms gaat er wel veel tijd in zitten hoor haha

 53. Sas 6 november 2013 / 08:08

  Ik gebruik geen bloglovin, wel heb ik een account voor bloggers die me graag op deze manier willen volgen 🙂

 54. Explorista 6 november 2013 / 14:10

  Oh, dit ken ik! Ik heb laatst ook alle blogs verwijderd die ik niet meer las. Zo’n opluchting! Ik lees nu vooral via RSS trouwens, omdat ik voornamelijk Amerikaanse blogs lees, die kennen geen (of weinig) Bloglovin’ op een of andere manier…

 55. BodieBoostChar 6 november 2013 / 22:55

  Hey Lisanne! Ik had precies hetzelfde met bloglovin maar heb het opgelost door echt keuze te maken.

  1. Alles eruit gegooid
  2. Per thema beauty, fashion, food, health wat je wilt jouw 3 meest favo blogs kiezen.
  3. Ik kijk nu elke dag voordat ik naar bed ga even als ontspanning en heb overzicht doordat ik heel geselecteerd blogs heb gekozen en die heb gegroepeerd dat kan nu via bloglovin.

  X CHar

 56. familiesadessaram 7 november 2013 / 07:05

  prachtig geschreven.

  vind bloglovin heel gemakkelijk voor blogs te volgen en terug te vinden.

 57. Daniëlle 7 november 2013 / 16:20

  Ik heb vooral de laatste tijd echt te weinig tijd om alle blogs die ik volg echt goed door te lezen. Dus als ik dan weer eens op Bloglovin’ kijk, heb ik 500 gemiste blogjes…

 58. LNNK 7 november 2013 / 18:51

  Ik vind het soms ook lastig bijhouden. Heb er zoveel blogs instaan dat het soms als een soort druk voelt. Ik denk dat ik morgen maar eens een dagje ga besteden aan het herindelen.
  Leuk trouwens dat ik bij je favorieten sta. Lief! 🙂

 59. Esmée 8 november 2013 / 22:28

  Pff ik herken je helemaal. Ik dacht er laatst ook aan om even op te gaan ruimen in m’n bloglovin’. Er zitten veel blogs tussen en ik red het nooit om ze allemaal te lezen. Daarnaast zitten er ook blogs tussen die ik gewoon niet zo graag lees. Maar dat opruimen kost natuurlijk ook weer tijd, dus daar moet ik wel even voor gaan zitten. x

 60. Olga 10 november 2013 / 17:32

  Ik volg echt ontzettend veel blogs via BL, maar lees ze lang niet allemaal. Door soorten blogs in mappen onder te verdelen kom ik al wel een heel eind, maar eigenlijk zou ik ook alles weg moeten gooien en opnieuw in moeten delen. Zeker nu ik weer studeer, stage loop en werk kom ik helemaal niet meer toe aan het lezen van al die nieuwe berichten (maar dat vind ik dus wel heel erg jammer).

 61. Diana 2 november 2015 / 14:55

  Hoi Lisanne,
  Ik heb zojuist ook mijn blog aangemeld op bloglovin maar ik begrijp iets niet goed.
  ik heb de code gepost op een eerdere datum en ik zie als ik in zoeken in bloglovin kijk de blog wel staan . maar hoe kan ik nou zien in welke category ik nu sta .
  Ik heb zover ik weet alles gedaan de code en de widget erop gezet en toch klopt er volgens mij iets niet .
  Wil je me hiermee even helpen .
  groetjes Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.