Licht op mijn werkplek met VELUX

Advertorial

Persoonlijk ben ik groot liefhebber van licht. Ik mag mezelf dan ook gelukkig prijzen dat mijn kamer veel ramen heeft! Nu wil dat weleens lastig zijn, want soms schijnt de zon fel, wordt het te warm met zo veel ramen, of juist te koud. Gelukkig heeft VELUX® daarvoor erg fijne oplossingen!

Allereerst wil ik jullie graag mijn werkplek laten zien. Mijn werkplekje is misschien wel de plek in huis waar ik de meeste tijd doorbreng (ik denk dat hij de eerste plaats deelt met mijn bed). Voor mij is het belangrijk dat ik licht op mijn werk heb, vandaar dat ik het heerlijk vind om bij het raam te zitten. En als je goed kijkt, dan zie je al wel een systeem zitten bij mijn raam. En je raadt het al, die is inderdaad van VELUX!

Het gordijn kan dicht, het deel dat het daglicht verzacht kan dicht, of je combineert die twee. Uiteraard kun je zo veel combineren als je zelf wilt. Ik vind het in elk geval ideaal! Volgens mij is het rolgordijn dat ik heb te vinden onder de ‘combi plissé gordijnen’, mocht je daar benieuwd naar zijn. Je kan het opzoeken op de webshop. Het voelt echt als een luxe, dit systeem.

En dan te bedenken dat VELUX nog veel meer systemen heeft, het kan nog vele malen luxer! Zo heb je bijvoorbeeld ook op afstand bestuurbare rolgordijnen. Hoe heerlijk zou het zijn om vanuit je bed het licht in je kamer te kunnen bepalen. Maar goed, we hebben altijd nog wel iets nodig om over te dromen! Later, als ik groot ben…

De webshop waarop je onder andere het merk VELUX kunt kopen is op veluxshop.nl. Hierop kun je dus ook nog even rondneuzen naar al die mooie VELUX producten. Kende jij VELUX al? En wat voor zonwering heb jij thuis?

6 reacties

 1. Hester 19 december 2012 / 07:03

  Wauw, je hebt echt een supermooie werkplek! Ik heb een screen, dodelijk irritant als ‘ie ‘s ochtends nog omlaag is in de zomer, want dan is heel mijn kamer donker, maar het werkt wel goed tegen de warmte.

 2. Petra 19 december 2012 / 08:59

  Je hebt de advertorial inderdaad persoonlijk gemaakt. Leuk om je werkplek te zien. Ik ben zelf ook gek op licht, dus kan het me helemaal indenken dat je dit een fijne werkplek vindt.

 3. Rosalie 19 december 2012 / 15:42

  Licht is heel fijn, geeft mij ook meer energie.

 4. Anouk 19 december 2012 / 16:26

  Super werkplek! Waarom gebruik je trouwens het toetsenbord van je laptop niet gewoon? 🙂

 5. Olga 21 december 2012 / 00:37

  Ik heb een draak van een dakraam, en niks Velux want de geldboom staat niet meer in de tuin 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.