Lichtpuntje #10 Hema het komt wel goed t-shirt

Gisteren regende het, en nouja… het was gewoon niet zo’n topdag. Ik denk dat meer mensen dat gisteren wel hadden met dat donkere, koude, natte, treurige weer. Ik zal er maar gauw over ophouden, haha. Ik liep met mijn moeder in de stad, dat is op zich al een lichtpuntje, en toen kwamen we dit t-shirt tegen. En ja, dat is wel een lichtpuntje, toch? Voor mij wel.

het-komt-wel-goed-schatje

En toen ging ik even kijken in de webshop- om jullie een goede foto te laten zien en te laten weten wat de prijs is van dit leuke shirt. En moet je zien wat ik tegen kwam! Nog meer leuke quote t-shirts;

tshirts-met-leuke-quotes-van-hema

Volgens mij zijn de onderste twee van de oude collectie… en op de webshop van Hema maar 5 euro! Volgens mij was hij in de winkel nog helemaal niet afgeprijsd… Misschien dat ik hem voor die 5 euro toch ook maar bestel, haha. Die rechtsboven vind ik ook wel heel leuk, die is 15 euro- ook best budgetproof.

Als hij in spiegelbeeld was, dan was het eigenlijk nog beter. Dan trek je hem aan op een shit-dag en kijk je extra vaak in de spiegel. Hihi.

Als je je bestellingen op www.hema.nl gewoon in de winkel laat bezorgen betaal je overigens geen verzendkosten (en je betaalt gewoon in de winkel, super easy!). 

Ik weet niet of ik het buiten de deur zou dragen (misschien als ik voor mijn blog ergens heen moet? hihi), maar eigenlijk vind ik hem gewoon wel heel erg leuk. Ik word er blij van! Zou jij het dragen? En zou je er blij van worden als je het iemand anders ziet dragen? 😀

35 reacties

 1. Ilse 11 september 2013 / 07:04

  Leuke T-shirts. Ik begin toch ook wel een beetje depri te worden door dat slechte weer van de voorbije dagen. 😉
  Ik zou zo’n shirt zelf niet dragen, gewoon omdat het niet mijn stijl is, maar ik vind het wel echt wat voor jou omdat je altijd zo optimistisch probeert te zijn.

 2. Tineke 11 september 2013 / 07:26

  Ze zijn wel super leuk!! Ik zou het zelf niet dragen (want ik draag alleen maar jurkjes (A) )
  Liefs

 3. Miss Sentinelli 11 september 2013 / 07:52

  Leuke shirts! Hier word ik vrolijk van haha
  Alleen ik zou ze zelf niet dragen, ik ben niet zo’n t-shirts drager lol

 4. xhannahs 11 september 2013 / 07:55

  ja, leeeuk! Ik zou ze best kunnen dragen, leuk colbertje erover en klaar 🙂

 5. Linda 11 september 2013 / 08:28

  Leuke shirts zeg! Zeker een lichtpuntje!
  Ik zou ze gewoon dragen hoor, lekker vrolijk 🙂

 6. Anne 11 september 2013 / 08:29

  Leuk, maar niet heel vernieuwende quotes. Misschien zou ik zo’n shirt wel als pyjama dragen, om lekker vrolijk op te staan 😉

 7. Marlijn 11 september 2013 / 08:54

  Hema krijgt steeds vaker leuke kleding! Dit is weer een verrassing, super leuk!!

 8. Emilia 11 september 2013 / 09:29

  Wat een schattige shirts! Ik zou ze zelf ook niet heel snel naar buiten dragen, maar wel bijvoorbeeld thuis of als pyjama. Word je ‘s ochtends wakker en kijk je in de spiegel, ben je meteen weer vrolijk. 🙂

 9. Melle 11 september 2013 / 09:33

  Met een colbertje is het denk ik erg leuk! Of een leuk shirtje om lekker in te slapen 🙂

 10. Alyssa 11 september 2013 / 09:42

  Ik zag ze hangen!! En vond de t-shirts ook meteen onwijs leuk. Alleen jammer dat de kleding van HEMA altijd zo gigantisch valt bij mij 🙁 anders had ik er graag een willen hebben.

 11. Linda 11 september 2013 / 09:58

  Wat een leuke shirts! Ik zou er best eentje willen, als ik van de week nog tijd heb, ga ik even een kijkje nemen bij HEMA!

 12. Kimberley 11 september 2013 / 10:00

  Ik vind ze eigenlijk vooral geschikt als pyjamashirt, haha. Maar wel heel vrolijk! 🙂

 13. Annelie 11 september 2013 / 11:03

  Leuke shirts! IK vind die links onderin wel leuk 🙂

 14. Martine 11 september 2013 / 11:44

  Wauwie die zijn wel heel gaaf en idd goeie teksten ook, zou ze zeker dragen én een koopje 😉

 15. SunshineCin 11 september 2013 / 12:10

  Leuke t-shirts, zeker onder een blazer! Misschien ga ik m wel bestellen! Dank je voor de tip!

 16. Veronica 11 september 2013 / 12:57

  Ik zou het wel kunnen dragen ja. Ik vind ze erg leuk!

 17. Mariska 11 september 2013 / 16:19

  Ah die shirts zijn echt heel tof en positief 🙂

 18. Hester 11 september 2013 / 16:40

  Ik zou hem wel dragen hoor! Gewoon met een blazertje ofzo, dan wordt het niet te kinderlijk. Ik houd sowieso wel van quote T-shirts, al heb ik er niet zoveel. Pas kwam ik ‘you got more issues than Vogue’ tegen, die vond ik ook zo leuk, haha.

 19. Suzanne 11 september 2013 / 18:41

  Wat een leuke shirts! Ik hou van de positieve gedachte!

 20. Lianne 11 september 2013 / 19:26

  Ik zou dit absoluut dragen! Lekker de positiviteit uitstralen! ^^
  Alleen die grijze vind ik niet zo leuk maar de rest zou ik best aantrekken hoor 🙂

 21. Carlijn 11 september 2013 / 19:39

  Ohh, zulke shirtjes zijn echt precies iets voor mij! Of ik er echt mee naar school zou gaan weet ik niet, maar wel bijvoorbeeld naar een examen ofzo. Iedereen ook weer opgepept! Of met hardlopen ofzo zou ik het ook aan trekken.

  Inderdaad jammer dat het niet in spiegelbeeld is, ik zou er zelf echt vrolijk van worden als ik in de spiegel zou kijken. Ik denk dat ik er wel eentje ga kopen, voor 5 euro doe ik niet moeilijk!

 22. Kimberly 12 september 2013 / 08:19

  Wat een leuke shirtjes zijn het zeg! Ze zijn heel positief en leuk!

 23. Isabel 13 september 2013 / 21:47

  Wat leuk! Ik houd van dat soort shirts met een jeans hemd oid er over heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.