Lichtpuntje #11 Nieuwe spulletjes

Ja, het is super fijn om na een paar weken beroerd thuis zitten er weer even uit te gaan. Ik had een paar dingen nodig en had gewoon ontzettend veel zin om even in de stad rond te neuzen. kruidvat en H&M maken mij gewoon extra vrolijk deze week. Juist na de challenge kan ik extra blij zijn met en trots zijn op mijn nieuwe spulletjes. Dus… ik ga het laten zien aan jullie, een soort mini shoplogje, haha.

fijne-nieuwe-spulletjes

lekkergewinkeld7

Deze kocht ik niet in de stad, we hebben hier namelijk geen The Body Shop. Maar ik bestelde hem want ik miste ze toch echt ontzettend! En de andere tea tree potjes die ik tot nu toe heb geprobeerd komen niet in de buurt van deze. Hier ben ik dus echt ongelooflijk blij mee!

Prijs per potje: €9 (en dat is het meeeeer dan waard!)

lekkergewinkeld6

Excuses voor de kreukels, na mijn live shoplog die ik voor Tim hield lagen ze ergens opgeproffeld. Een wit t-shirtje met onwijs mooie details aan de bovenkant. En een simpele tanktop in een leuk kleurtje. Allebei heel erg leuk onder een vestje of een jasje!

Prijzen: links: €9,95 rechts: €4,95

lekkergewinkeld5

De details in het t-shirtje van dichterbij. Zo schattig!

lekkergewinkeld4

Toen we net verhuisd waren hebben we onze complete uitzet bij elkaar gewinkeld, op een ding na: accessoires ter decoratie. Het winkelen van accessoires vind ik echt een onwijs leuke bezigheid, maar als je bezig bent met verhuizen dan is het 1. een vervelend klusje want je hebt nog tienduizend andere dingen te doen 2. doe je het allemaal in een keer, waardoor je waarschijnlijk niet de spullen koopt die je achteraf het leukste vond.

Waar het op neer komt: we hebben nog vrijwel niets als het om decoratie gaat (op de gekregen spullen na). Deze theelichtjes kwam ik tegen bij Kruidvat voor 1 euro per stuk en ik vind ze echt onwijs leuk!

lekkergewinkeld3

Pretty! Helemaal blij met mijn vondst!

lekker-gewinkeld2

Deze had ik al in de folder zien staan: een paar simpele oorbellen van de Zeeman. Dit zijn echt Lisanne-oorbellen. Niet te onopvallend en subtiel, maar het past wel overal bij. En ja, voor die ene euro vond ik het een fijne toevoeging aan de paren die ik al heb.

lekkergewinkeld1

En mocht het je ontgaan zijn: op het moment is er een 1+1 gratis actie bij Kruidvat op alle nagelspullen. En dus ook op de nagellakremover! Er gaat geen dag voorbij dat mijn nagels niet gelakt zijn, en ja… dat moet er natuurlijk ook weleens af. En deze potjes zijn daar perfect voor, het scheelt zo veel tijd, moeite en troep! Er zit een soort sponsje met remover in, waardoor je je nagellak eraf haalt door je vinger in het potje te steken en het rond te draaien. Echt een aanrader! En ja, mijn vorige potje was op/niet meer goed.

Hiervoor had ik  die van Hema (die is 4 euro), nu waren deze dus 2 samen €2,49, dus wilde ik deze best proberen.

Hoewel het met de 100 things summer challenge tot een paar weken geleden natuurlijk allemaal in het teken stond van genieten van zo min mogelijk spullen, is het ook toch wel heel fijn om wel te genieten van nieuwe spullen. En natuurlijk vooral de nodige dingen, of de rest van de spullen die je al hebt weer minimaliseren. Maar het is gewoon fijn om je te verwennen met wat nieuwe spulletjes, dat doet me vooral erg goed als ik me rot voel. Welke van mijn aankoopjes vind jij leuk? (of… juist stom? Kan ook natuurlijk)

DELEN:

41 reacties

 1. Kimberly 12 september 2013 / 07:26

  Die waxinelichthouders vind ik echt heel erg mooi! I like! Leuke spulletjes heb je gekocht Lisanne 🙂

 2. Nem 12 september 2013 / 07:31

  Dat zijn wel spulletjes waar je blij van word 🙂 leuk!
  Tis dat je niet in de buurt woont maar hebben ze daar geen Woondock of loods5? 120 winkels onder 1 dak met accessoires, ik vind het fijn omdat ik het dan beter volhou dan winkel in – winkel uit!

 3. martina 12 september 2013 / 07:42

  die waxinelichtjes en het witte shirt vind ik prachtig!!

 4. Tineke 12 september 2013 / 07:46

  Wat een mooie aankoopjes! Vooral dat ene shirtje met kant is heel erg mooi!
  Liefs

 5. Milou 12 september 2013 / 08:45

  Heb je ondertussen dat nagellakremover potje al geprobeerd? Ik heb ook altijd die van de Hema, maar als deze net zo goed werkt ga ik ze voor die prijs zeker scoren!

 6. Tamarah 12 september 2013 / 09:14

  Leuk shirtje met die borduursels erop! En het lijkt me zo leuk om je hele huis te mogen decoreren! Veel plezier daarmee!

 7. Danielle 12 september 2013 / 09:23

  Wat een leuke aankopen. Dat shirtje vind ik heel leuk en die kaarsenhoudertjes vind ik ook super!

 8. Lisanne 12 september 2013 / 09:28

  Leuke aankoopjes! Ik woon ook net 2maanden samen en wij hebben er ook voor gekozen de accessoires later pas te kopen. Nu hebben we die ook met de housewarmings gevraagd, maar ook heb ik zelf met het shoppen wat kleine dingetjes gekocht. Dan koop je inderdaad wat je leuk en mooi vind en niet omdat je iets in je woonkamer moest hebben.
  Die waxinelichthoudertjes zijn echt heel leuk! En dat hemdje, die heb ik ook! Erg leuk! 😉

 9. Amanda 12 september 2013 / 09:33

  Haha ik begon juist met accessoires (zo’n 3 jaar geleden al). We gaan binnenkort pas samenwonen, maar heb nu echt al onwijs veel accessoires voor ons huis.

  • Lisanneleeft 12 september 2013 / 15:21

   Hihi, dus jij hebt de stijl enzo al compleet uitgedacht? Wel leuk hoor!
   Wij wilden graag eerst de meubels hebben 🙂

 10. Monique 12 september 2013 / 09:50

  Leuke aankopen. De theelichtjes vind ik geweldig.

 11. Charlotte 12 september 2013 / 09:54

  Leuke lichtpuntjes.
  Dat shirtje met die witte kant stukjes is leuk 😀
  Jaaa nagelfestival, ik heb mezelf getrakteerd op de sand lakjes.

 12. Ilse 12 september 2013 / 10:08

  Die theelichthoudertjes zijn super!

 13. Alyssa 12 september 2013 / 10:52

  Wat toevallig! Ik heb de theelichtjes ook gekocht bij Kruidvat! Vond ze meteen helemaal leuk, en dat voor één euro. Letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje ;-)!

 14. rosalie 12 september 2013 / 13:02

  Die oorbellen zien er echt leuk uit! Vind ik dan, ik zou ze zelf ook wel kunnen dragen.

 15. Linda 12 september 2013 / 15:00

  Ooh, dat witte shirtje is zó leuk! 🙂 En leuke theelichtjeshouders zeg! Gezellig!

 16. Marleen 12 september 2013 / 18:20

  Wat een zoete spulletjes, erg leuk, past goed bij jou!

 17. Hester 12 september 2013 / 20:26

  De tea tree olie is natuurlijk nog leuker met korting hè, haha! Leuke spulletjes heb je gekocht, ik zou met alles ook blij zijn!

 18. Dagmar 12 september 2013 / 20:45

  Wauw wat een toffe oorbellen en dat voor die prijs. Super ! Mooie spulletjes heb je in huis gehaald <3

 19. Marjolein | Mr.Dork 12 september 2013 / 22:13

  Leuk zijn die shirtjes he? Vooral die met dat kant valt onwijs mooi. Heb ze beide, erg leuk te combineren!

 20. M 12 september 2013 / 23:18

  Die oorbellen heb ik laatst ook gehaald! Haha. Voor 1 euro kon ik ze ook niet laten liggen.

 21. Lianne 13 september 2013 / 22:12

  Ik heb altijd reuze met mn nagellakremover. Werkt dit echt goed zo’n potje?

  • Lisanneleeft 13 september 2013 / 23:03

   Ja! Sowieso die van de hema (die stinkt minder dan deze haha), heb deze nog niet uitgeprobeerd, maar heb er ook goede dingen over gelezen.
   Scheelt zo veel tijd en gedoe, werkt perfect dit!

 22. Thea 14 september 2013 / 22:33

  Wat een leuke spulletjes, vooral het witte shirt, ik heb hem in het zwart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.