Lichtpuntje #12 Tv kijken

Ja, nogal bijzonder voor iemand die niet eens een tv abonnement heeft, toch? En toch vind ik het heerlijk dat het tv-seizoen weer begonnen is! Op een vrij momentje waarop je je verstand even op nul wil zetten is er nu genoeg nieuws te kijken op de Hollandse tv!

yay-voor-de-tv

bron foto

Wat ik zoal kijk? Goede tijden, slechte tijden (haha, het is zo stom dat het soms gewoon leuk is!), Expeditie Robinson en Hollands Next Topmodel. En eh… wat ik verder nog voor leuks tegenkom op RTL gemist. Verder beginnen de Amerikaanse series vast ook gauw weer!

Ik moet zeggen dat wanneer je veel te doen hebt een tv een afleiding/stoorzender kan zijn (zoals ik al in mijn artikel over leven zonder tv zei), maar wanneer je je te beroerd voelt om iets te doen is zo’n ding toch wel heel fijn. Ik mis hem stiekem wel een beetje! Mijn tv kijken is dus eigenlijk tv terugkijken. Maar dat mag de pret niet drukken! Hoe blij ben jij dat de tv zomerstop voorbij is? Voor mij is het nu in elk geval een lichtpuntje!

19 reacties

 1. Ilse 13 september 2013 / 07:48

  Ik vind tv kijken ook wel leuk. Vooral Connie & Clyde hier op de Belgische tv vind ik erg leuk.

 2. Kimberly 13 september 2013 / 08:09

  Ik ben heel blij dat de zomerstop voorbij is en kan niet wachten tot The Vamipre Diaries weer begint! Ook vind ik HNTM en Expiditie Robbinson heel erg leuk om te zien.

 3. Manon 13 september 2013 / 08:34

  Ik ben echt blij dat de zomerstop voorbij is, want er was echt totaal niks op tv, inplaats van tv kijken heb ik wel veel gelezen. Vooral vind ik het fijn dat GTST weer is begonnen.

 4. Tineke 13 september 2013 / 09:34

  Ja, ik ben zo blij dat gtst weer is begonnen. Verder staat de tv eigenlijk nooit aan bijj mij. Alleen om de muziek.. Maar ik kijk maar een half uurtje per dag!
  Liefs

 5. martina 13 september 2013 / 10:08

  expeditie robinson en greys anatomy !!!
  soms is het zo heerlijk om een avondje te bankhangen met de tv aan 🙂

 6. Suzanne 13 september 2013 / 10:19

  Ik kijk ook GTST sinds het weer begonnen is na de stop, het is inderdaad zo stom dat het leuk is 😛 Ook expeditie Robinson en HNTM kijk ik graag en So You think You can Dance. Maaaaar Boer zoekt vrouw is er ook weer op!

  • Lisanneleeft 13 september 2013 / 12:09

   HIhi, ik ben vlak voor en vlak na de cliffhanger altijd zo nieuwsgierig 😛

 7. Dina 13 september 2013 / 10:27

  Inderdaad, GTST is zo stom dat het soms leuk is.

 8. Simone 13 september 2013 / 10:45

  Ik kijk voornamelijk gtst, verder soms een film. Ik merk dat ik de tv vaak aan heb puur voor het geluid.

 9. Veronica 13 september 2013 / 10:48

  Terugkijken kan ook fijn zijn, dan kun je zelf bepalen wanneer je er naar kijkt. Krijg je dan niet de neiging om weer een abonnement te nemen? Ik vind het namelijk heerlijk elke avond om 8 uur op de bank te ploffen voor een half uurtje hersenloos tv kijken 🙂

 10. Janine 13 september 2013 / 11:24

  Heerlijk, gedachtenloos op de bank t.v. kijken en wegdromen bij wat je ziet. Soms ben ik dat gewoon zo ontzettend nodig!

 11. Anneke 13 september 2013 / 13:38

  Ik kan niet wachten tot de Amerikaanse series weer beginnen!

 12. Shifra - A Cup of Life 13 september 2013 / 14:37

  Ik kijk heel veel Amerikaanse series. Zo heb ik Desperate Housewives helemaal gekeken, en ben ik nu in seizoen 6 van Grey’s Anatomy. En volg ik ook nog Newsroom. Oh, Amerikaanse series zijn zo leuk:)

 13. Debbie Peteri 13 september 2013 / 16:31

  Eigenlijk kijk ik helemaal geen tv (meer). Oké. Stiekem denk ik vanavond nog een stukje TVOH mee te kunnen pakken. Maar verder?! Schijnbaar zijn de batterijen van de afstandsbediening leeg en we zijn nu sinds maandag terug van vakantie, maar de afstandsbediening is nog niet uitgeprobeerd….

  • Melle 13 september 2013 / 17:19

   Tv kijken vind ik best wel leuk, ik doe het niet zo vaak. Mijn favoriet op het moment is ‘liefs uit’ een soort boer zoekt vrouw (met Yvon!) over stelletjes waarvan 1 iemand uit het buitenland naar Nederland komt. Erg leuk! En heel fijn om terug te kijken haha 😉

 14. Isabel 13 september 2013 / 21:51

  Haha wat leuk, ik kijk geen gtst want ik vind het echt te dom haha! Ik kijk wel csi en ncis etc., dat vind ik altijd wel grappig 🙂

 15. Anne 20 september 2013 / 19:56

  Ik ben blij dat Expeditie Robinson weer is begonnen, maar dat is ook het enige programma dat ik volg. Omdat ik geen tv heb dus ook via uitzending gemist, of, zoals gister, bij mijn ouders. Dan wordt tv kijken ook echt wat speciaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.