Lichtpuntje #24 papa en mama

Wel vaker krijg ik de vraag hoe het nu gaat met het op mezelf wonen, met het voor mezelf zorgen en het huishouden enzo. Laat ik het zo zeggen: ik ben heel blij dat ik lieve mensen om me heen heb die me willen helpen. Natuurlijk helpt Tim me altijd, maar hij heeft ook gewoon een full time baan/opleiding, waarmee hij gemiddeld meer uur mee kwijt is dan men met een gewone universitaire studie of een fulltime baan kwijt is. Maar gelukkig heb ik een lieve papa en mama die me overal bij willen helpen!

papa-en-mama

Dit zijn mijn papa en mama! Deze foto heb ik gemaakt vlak voordat we, na een vakantie op Gran Canaria, weer naar huis vertrokken

Vooral nu het niet helemaal soepel gaat met mijn gezondheid is het extra fijn als er mensen zijn die kunnen helpen. En van mijn papa en mama weet ik dat ze me altijd willen helpen. Al bel ik midden in de nacht, ze komen er zo aan. Mijn moeder brengt eten als ik niet zelf kan koken en ze helpen me met schoonmaken als het mij niet lukt en Tim geen tijd heeft.

En niet te vergeten; ze hebben ons heel erg geholpen met het verhuizen! Mijn vader voor het fysieke en mannenwerk als schilderen, zware spullen sjouwen, met de aanhanger rijden, het verhuizen zelf (de mannendingen dus), en mijn moeder voor het uitzoeken van goede spulletjes en het regelen van allerlei zaken.

Kortom; zonder mijn papa en mama had ik hier niet kunnen wonen. Maarja, zonder papa en mama was ik hier natuurlijk helemaal niet geweest, dus eigenlijk is dat sowieso al een lichtpuntje!

26 reacties

 1. Alyssa 30 september 2013 / 07:05

  Wat lief! Ik herken het wel, want mijn ouders helpen me ook altijd overal bij. Het is echt fijn om te weten dat je op twee mensen kunt rekenen, altijd :-)! Mooi lichtpuntje!

 2. Nem 30 september 2013 / 07:32

  Wat lief! Op die manier hebben mijn ouders me ook helpen verhuizen. Mijn moeder pakte m’n hele huis in 2,5 uur in dozen.

 3. Anne 30 september 2013 / 08:20

  Hihi, vooral die laatste zin 🙂 So true. Wat lief, wat een fijne ouders heb je dat ze je zo goed helpen. Ik kan ook echt niet zonder mijn ouders. Helemaal nu we zo ver uit elkaar wonen, heb ik weleens heel veel last van dat ik ze mis.

 4. Manon 30 september 2013 / 08:25

  Wat lief. Mijn vader deed ook alles voor mij (deed?) Ja.. helaas is die 4 jaar geleden overleden. Mijn moeder heeft spierziekte dus die kan qua zware dingen niet veel doen, maar gelukkig steunt zij mij mentaal heel goed. Je ouders zien er super leuk uit op die foto.

 5. Nora 30 september 2013 / 08:37

  echt zo lief :)! mijn papa en mama zijn er ook altijd voor me en das idd een lichtpuntje!

 6. Kimberly 30 september 2013 / 09:17

  Mijn ouders zijn ook een heel groot lichtpunt in mijn leven. Ze helpen me met alles en staan altijd voor me klaar. Ik had me geen betere ouders kunnen voorstellen!

 7. Sylvia 30 september 2013 / 09:48

  Awh, wat een lieve foto 🙂 Leuk berichtje.

 8. Renate 30 september 2013 / 11:01

  Heel lief om zo je ouders in het zonnetje te zetten ( volgens mij moet ik dat ook maar is een keer doen! want mijn ouders staan ook altijd voor mij klaar ).

 9. Nikita 30 september 2013 / 11:17

  Superleuk om te lezen !
  Mijn ouders zijn ook een lichtpuntje in mijn leven ^^

 10. Daniëlle 30 september 2013 / 14:47

  Wat een lief blogje! Je lijkt best wel op je moeder, leuk om eens te zien 🙂 En echt heel erg fijn natuurlijk dat ze je overal bij willen helpen!

 11. Hester 30 september 2013 / 16:12

  Ik snap je helemaal, lieve ouders vind ik normaal maar dat is het natuurlijk niet voor iedereen. Is toch altijd wel weer heel fijn, twee mensen die altijd voor je klaar staan!

 12. ellen 30 september 2013 / 17:58

  Wat lief! Je lijkt heel erg op je mama 🙂 Fijn dat je goed contact met ze hebt en ze je zo goed helpen!

 13. Kelly Caresse 30 september 2013 / 18:01

  Wat een mooi en positief blogje zeg, een en al waardering, prachtig. Fijn om zulke lieve warme mensen om je heen te hebben die er altijd voor je zijn, een heel mooi lichtpunt!

 14. Lianne 30 september 2013 / 18:46

  Papa’s en mama’s zijn sowieso een lichtpuntje! 🙂

 15. Anouk 7 oktober 2013 / 13:25

  Wat ontzettend lief! Ik heb ook ouders waarbij ik altijd terecht kan, ook bij mijn schoonouders haha.

 16. Anne 10 oktober 2013 / 19:16

  Super!! Wat zijn je ouders een leuk stel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.