Lichtpuntje #5 Het zijn maar bijwerkingen

Een stapje terug hier, een stapje terug daar. Ziek, zieker, ziekst. Geen probleem hoor, maar hoe ik nu zo ziek kon zijn was voor mij echt een mysterie. Totdat ik er een paar dagen geleden achter kwam dat de behandeling die ik nu krijg ook bijwerkingen kan hebben. Dat had niemand mij verteld! Dus, nu ben ik best wel een beetje gerustgesteld.

thee

-Haha, even totaal iets anders: ik wil altijd een afbeelding bij mijn blogs. Ga maar eens een leuke afbeelding vinden hierbij, wat een zoekwerk met zielige plaatjes allemaal, hihi- Maar een kopje thee is altijd goed. Daar word je snel beter van. Toch? Ik hoop het! En dat boek wil ik…. bron foto

Dat het bijwerkingen zijn weet ik nog niet 100% zeker en het hoe en wat verder ook niet. Maar waar het op neer komt is dat de klachten eerst veel erger worden voordat het gaat verbeteren, althans dat heb ik gelezen en dat zou een logische verklaring zijn. Duimen dat die verbetering dus ook gaat komen! Wanneer ik iets positiefs merk of meer weet over het hoe en wat van de behandeling (binnenkort moeten we hiervoor naar het ziekenhuis) dan horen jullie het natuurlijk meteeen. Tot die tijd zit ik gewoon met een gerust hart ‘uit te zieken’. En ja: het voelt als een lichtpuntje; het zijn maar bijwerkingen. Met zo’n verrassingslijf van mij weet je immers nooit wat je nu weer te wachten staat, haha.

19 reacties

 1. Isabel 5 september 2013 / 07:06

  Ik hoop heel erg dat het bijwerkingen zijn, maar dat zal ook wel hoor 🙂 Heel leuk die lichtpuntjes!

 2. Cynthia 5 september 2013 / 07:48

  Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat, beterschap!

 3. Kimberley 5 september 2013 / 08:11

  Hopelijk voel je je snel beter! Lekker uitrusten met een kopje thee dan maar 🙂

 4. Melle 5 september 2013 / 08:24

  Heel veel beterschap gewenst! Echt knap datje er zo positief in staat. Geniet van je kopje thee!

 5. Marlijn 5 september 2013 / 09:32

  Heel veel beterschap Lisanne! Hoop dat je je snel weer wat beter voelt : )

 6. Alyssa 5 september 2013 / 09:53

  Beterschap! Ziek zijn is nooit leuk, of het nou bijwerkingen zijn of niet. Ik hoop dat je je snel beter voelt 🙂

 7. San 5 september 2013 / 09:55

  Sterkte! Ik weet niet wat voor behandeling je nu doet, maar het is wel goed om je te realiseren dat écht IEDER geneesmiddel bijwerkingen heeft! Je hoeft er (zeker) niet altijd last van te hebben, maar van ieder medicijn zijn bijwerkingen bekend, dat is helaas hoe het lichaam werkt!

  • Lisanneleeft 5 september 2013 / 12:11

   Het zijn vitaminen, dus geen ‘echte’ medicijnen. Het leek me onlogisch dat ik daar -mijn klachten maar dan erger- van zou krijgen 😛

 8. Janine 5 september 2013 / 11:07

  Respect dat je dit ziet als lichtpuntje! Veel beterschap.

 9. Charlotte 5 september 2013 / 12:35

  Wauw/ wat knap dat je het toch positief bekijkt.
  Heel veel succes en sterkte! <3

 10. Lindsey 5 september 2013 / 13:07

  Het boek bestaat echt, lijkt me best een leuk boek om te lezen.

 11. Lianne 5 september 2013 / 18:10

  Heerlijke optimist ben je ook! ‘Het zijn maar bijwerkingen’ haha. Hoop dat je je gauw beter voelt hoor!

 12. Hester 5 september 2013 / 19:32

  Ah wat klinkt dat naar. Je hebt volgens mij al aardig leren te dealen met pijn maar dat betekent niet dat je het niet voelt ofzo. Ik heb veel respect voor je en hoop dat het weer wat beter gaat en dat je dit op je ‘dieptepuntje’ hebt geschreven!

 13. Iris 7 september 2013 / 20:25

  Freaky! Ik heb exact hetzelfde dekbek, roze dekentje én roze mok met stipjes als op de foto. En dat boek staat op m’n Bol.com verlanglijstje, zo toevallig! Hoop dat je je snel weer wat beter voelt <3

 14. Anne 11 september 2013 / 12:01

  Beterschap!! En veel thee drinken, helemaal fijn met dit weer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.