Lichtpuntje #8 mijn verzameling wax tarts

Mijn collectie, stash, verzameling, (of hoe je het ook wil noemen) wax tarts. Ik ben helemaal gek op deze dingen, en vooral nu het weer wat donkerder gaat worden en de herfst eraan komt heb ik extra veel zin om te weer te gebruiken. En als je er eentje brandt is het figuurlijk én letterlijk een lichtpuntje.

waxtarts

De waxtarts die ik heb zijn van Shop By Thessa (lees hier het artikel dat ik erover schreef), Yankee Candle via Sensational Home (dit is echt mijn ultieme favoriet, zo veel keus, zo heerlijke geuren, je doet er zo lang mee, zeer betaalbaar, geeft heel veel geur af, helemaal perfect!) en een bakje van de Expo.

Leuk: mijn voorkeur wat betreft geuren verandert steeds. Dus wat de ene keer een favoriet is is dat een paar weken daarna niet meer en dan vind ik weer een compleet andere geur heerlijk. Maar ja, elke keer dat ik de kast opentrek ruik ik de heerlijke wax tarts en word ik blij van alle spulletjes die ik nog in de kast heb liggen. Ja, een lichtpuntje! Heb jij ook wax tarts? Wat is jouw favo geur?

31 reacties

 1. Nem 9 september 2013 / 07:18

  Lekker! Misschien moet ik die ook eens aanschaffen. Wij hebben in de woonkamer geurstokjes met groene thee (de nep-rituals) en die zijn heerlijk. In onze brandertjes doe ik vaak olie, maar dit zou er ook wel inkunnen denk ik 😉

 2. martina 9 september 2013 / 07:20

  ze lijken me heerlijk, maar ik heb ze zelf niet in huis… toch maar eens kopen!

 3. Tineke 9 september 2013 / 07:33

  Ik heb ze wel,maar niet heel veel! Ik ga eens even kijken op de webshops die je zonet opnoemde!
  Liefs

 4. I scream beauty 9 september 2013 / 07:49

  Heerlijk!! Ik brand ze zelf het hele jaar door! In de lente en zomer ga ik voor zoete, tropische geuren en nu de herfst weer in zicht is (laat maar komen!) brand ik meer kaneel, vanille, appeltaart geuren etc. Ik heb een aantal branders verspreid door m’n huis staan, zodat ik telkens een andere geur kan branden!

  • Lisanneleeft 9 september 2013 / 12:17

   Jaaa, vooral Beach Walk van Yankee Candle is zo’n heeeeerlijke zomergeur! Die mis ik wel een beetje (die is dus wel op, haha)

 5. Fabianne 9 september 2013 / 07:57

  Leuk! Ik heb zelf geen wax tarts, maar wel een brander. Dus misschien toch maar een keer aanschaffen ;).

 6. Anne 9 september 2013 / 08:11

  Fijn lichtpuntje ja 🙂 Ik hou niet zo van geurkaarsen eigenlijk, liever kaarsen zonder geur 😉 Maar in de winter vind ik die kleine lichtjes in huis heel gezellig.

 7. Kimberly 9 september 2013 / 08:12

  Ik heb helaas alleen een brandertje, nu nog wax tarts kopen en het is helemaal compleet! Mij lijkt het echt zo lekker, een heerlijk ruikende kamer met mijn favoriete geur, met een dekentje, boek en lekkere kop thee op de bank terwijl het buiten keihard regent, ideaal haha

 8. MySimplySpecial 9 september 2013 / 08:18

  Ik heb ook wax tarts, al gebruik ik die voornamelijk in de winter. Ik heb wel zin om ze weer te voorschijn te halen binnenkort!

 9. Hester 9 september 2013 / 08:56

  Ik heb geen wax tarts maar ik vind het wel leuk dat er nu weer kaarsjes aankunnen. En dan met dat rotweer van gisteravond onderuitgezakt op de bank, heerlijk!

 10. LNNK 9 september 2013 / 09:01

  Ja ik heb er ook een aantal. Ben ze nog een beetje aan het ontdekken. Voorheen gebruikte ik altijd olie, maar daar is minder keuze in.

 11. Nikita 9 september 2013 / 09:17

  ik heb dat ook. Maar vooral met wierook. Van mijn ouders mag ik het niet branden omdat het stinkt 😎 maar ik heb al die wierook in een doos langs mijn bed en als ik dan ga slapen en ik riek die geur is dat ook een lichtpuntje voor mij ^^

 12. Lianne 9 september 2013 / 09:30

  Dit lijkt me zooo heerlijk he!
  Blijft jammer dat ik zelf geen kaarsjes mag branden op mn kamer, haha

 13. SunshineCin 9 september 2013 / 11:30

  Momenteel heb ik lavendel in de brander liggen, maar ik heb een aantal scentchips in verschillende geuren gehaald. Ben vooral benieuwd naar de “Musk” geur die ik heb.

 14. Vera 9 september 2013 / 12:16

  Ik heb er wel een paar, maar zou er veel meer willen hebben 😀

 15. Charlotte 9 september 2013 / 12:45

  Oeeeh zeker een licht puntje.
  Ik heb een wax tart in de geur applepie <3

 16. Ilse 9 september 2013 / 12:54

  Ik wil ook wax tarts!! Ik ga ze binnenkort bestellen, lijkt me zo lekker als je hele huis naar appeltaart ruikt zonder dat je een taart gebakken hebt haha.

 17. Miss Sentinelli 9 september 2013 / 12:57

  Lijkt me echt zo lekker he 🙂 Ik moet ook maar eens een keer eentje kopen 🙂

 18. Lotte 9 september 2013 / 14:36

  Vorig jaar kreeg ik als Kerstpakket een scentchip brander en sindsdien heb ik ‘m bijna elke avond een halfuurtje aan. Langer is ook echt niet nodig, want er komt al heel snel een sterke geur vanaf. Op dit moment heb ik er een combinatie van drie geuren inzitten: Garden Walk (gardenia, rose en lavender). Echt net alsof je door een bloementuin loopt, heerlijk! Vooral gardenia vind ik heerlijk ruiken. Maar met de herfst op komst ga ik denk ik toch maar wat meer voor de kruidige geuren. 🙂

 19. Suzanne 9 september 2013 / 14:39

  Oh jaa heerlijk! Vooral de wax tarts van Yankee Candle zijn echt mijn favoriet!

 20. Wendy 9 september 2013 / 14:45

  Toevallig komt er woensdag een blogje over online bij mij. Ik heb namelijk afgelopen weekend voor het eerst Scentchips gekocht. Ik heb nog geen brandertje, maar ik vind de geuren nu al héérlijk.

 21. me 9 september 2013 / 17:04

  Ik hebn, behalve geurolie en geurkaarsen ook diverse scentchips, en die werken ook uitstekend.

 22. Tamarah 9 september 2013 / 18:16

  Dit zijn van die ideetjes die je moet onthouden voor sinterklaas of zo 😀 Ik heb zelf een geurbrandertje met geurolie van de Action.

 23. Lindsey 9 september 2013 / 20:09

  Voor mijn verjaardag heb ik een brander + tarts gekregen. Helaas ben k vrij weinig thuis en neem ik bijna nooit de tijd om te relaxen en dan zo’n heerlijke geurtje te branden. Sinds mijn verjaardag in februari pas 2 keer gedaan.

 24. Milou 10 september 2013 / 08:38

  Ik ben hier ook helemaal gek op! Ik ben al dagen (weken?) waxmelts en waxtarts aan het branden, omdat ik het zo gezellig vind én het ruikt goddelijk!

 25. Mariska 10 september 2013 / 16:15

  Ik ben nog steeds erg benieuwd hiernaar en hoe het ruikt 🙂

 26. Charlotte 12 september 2013 / 08:28

  Leuk! ik heb ‘scentchips’ ruikt super lekker! Alleen moet je niet proberen om de houder te verplaatsen als je het hebt branden want mijn houder wordt echt super heet! AUWW haha

 27. Tanja 13 november 2013 / 21:43

  Ik heb sinds kort ook een waxmelt verslaving, ben er zelfs een blog over begonnen.
  Mijn favorieten op dit moment scentchips en yankee candle.
  Vandaag nog genoten van fireside treats van yankee candle:o)
  Als je graag reviews leest over wax melts kun je altijd eens op mijn blog komen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.