Lichtpuntje #13 Nagenieten van de zomer

Tsja, het is misschien officieel nog zomer, maar als je naar buiten kijkt lijkt hij toch wel een beetje voorbij. Af en toe kunnen we nog een paar zonnestraaltjes meepakken, en wie weet dat de temperaturen nog eventjes gaan stijgen (je weet het nooit), maar het lijkt toch echt bijna afgelopen met de pret. Daarom kan je een potje gaan lopen mokken maar je kan ook terugkijken naar afgelopen zomer en gewoon nog eventjes nagenieten.

nagenieten-van-de-zomer

bron

– Favoriete zomerkledingstukken dragen, nu het nog kan. Midden in de winter kijken mensen gek op wanneer je een super zomers jurkje draagt. Nu kan het nog! Misschien met de nodige maatregelen, een panty, vestje en dichte schoenen, maar he; het kan!

nagenieten-van-de-zomer1

– Sowieso een supertip: genieten van zomergeurtjes. In de zomer heb ik heel weinig geurkaarsen gebruikt, maar nu het kouder wordt vind ik het de perfecte gelegenheid om kaarsjes te branden en te genieten van zomerse geurtjes. Heerlijk!

– Buiten in de zon zitten wanneer het kan. Het liefst op een terrasje met een lekkere salade of een ijsje!

ga-nu-uploaden-foto

– Vakantiefoto’s terugkijken. Misschien meteen maar uitzoeken welke je wil laten afdrukken?

– Nagels in je favo zomerkleurtje gelakt en je favo zomerparfum op

Ik verheug me nu al op het uitkiezen van een van mijn nieuwe wax melt geurtjes (die ik hier in de sale scoorde) om vandaag te branden. Ben jij nog aan het nagenieten van de zomer? Of zit je alweer met je hoofd bij de herfst?

24 reacties

 1. Kimberly 15 september 2013 / 08:26

  De zomergeurtjes ruiken en vakantiefoto’s terugkijken vind ik altijd heerlijk! Je komt weer helemaal terug in het gevoel van toen

 2. Resy 15 september 2013 / 08:49

  Leuk artikel!
  Zelf heb ik gisteren mijn vakantiefoto’s op kunnen halen die ik had laten afdrukken. Erg leuk om ze afgedrukt te zien! Wat ik ook altijd doe is een afspeellijst in itunes maken met m’n favoriete liedjes van de zomer en deze vervolgens aanzetten

 3. Shifra - A Cup of Life 15 september 2013 / 09:11

  Oh ik probeer de zomer helemaal vast te houden, ik ben er nog laaaaang niet aan toe. Zoals vrolijke vaasjes met gipskruid (die nu op mijn blog staan)! Gipskruid is heel erg zomers namelijk.
  Mijn zomerkleren draag ik op een paar échte zomeritems het hele jaar door. Zoveel is te combineren zodat het winters is:) Liefs!

 4. Dagmar 15 september 2013 / 09:12

  Ooh ik word helemaal blij van het lezen van deze lichtpuntjes <3 Vakantiefoto's terugkijken is inderdaad heerlijk!

 5. Fabianne 15 september 2013 / 09:51

  Ik probeer ook nog steeds na te genieten van de zomer, maar met het weer van de afgelopen dagen wordt het wel steeds moeilijker ;).

 6. Hester 15 september 2013 / 10:08

  De wax melts vind ik wel een goede, zomergeur maar winteridee omdat je toch iets van een kaarsje aanhebt! Alleen jammer dat ik ze zelf niet heb, haha.

 7. Alyssa 15 september 2013 / 10:13

  Ik geniet altijd na van de zomer, maar soms denk ik toch wel eens dat we in het verkeerde land geboren zijn ;-)!

 8. Anneke 15 september 2013 / 10:42

  Heel stiekem wil ik gewoon al herfstgeuren en -kleding dragen. Ik ben klaar voor de herfst!

 9. I scream beauty 15 september 2013 / 10:58

  Ik ben klaar voor de herfst! Ik bewaar altijd van alle zeep en shampoos die ik op vakantie gebruik het laatste beetje. Als ik dan na de vakantie m’n haar was of onder de douche sta, krijg ik alle vakantie herinneringen weer terug!

 10. martina 15 september 2013 / 11:31

  ik heb vandaag een outfit online staan van mijn vakantie, Heel veel mensen vinden het heerlijk om een stukje zomer terug te zien, past perfect bij het nagenieten van het zomer gevoel 🙂

  ook geniet ik nog lekker van mijn kokos/vanille body spray van Victoria’s secret!

 11. Tineke 15 september 2013 / 11:34

  De zomer is zo`n heerlijk seizoen, jammer dat het alweer bijna is afgelopen! Ik zal binnenkort eens even een fotoboekje maken met alle vakantie foto`s!
  Liefs

 12. Tamarah 15 september 2013 / 11:44

  Inderdaad! Juist de geurkaarsjes met zomerse geuren nu branden zodat je, even met je ogen dicht jezelf kan wanen dat je in het warme zonnetje ligt, met je voeten in het warme zand! En ik ga zeker een zomers jurkje aan trekken vandaag! Zonnetje schijnt hier lekker en ik ga er volop van genieten!

 13. Ilse 15 september 2013 / 12:21

  Hier scheen het zonnetje nog tot enkele minuten geleden. Ik ga straks maar eens een wandelingetje maken, denk ik, als het weer er niet op verslechtert.
  Die tip om je zomerkleren nog even te dragen, vind ik wel en goede. Ik heb de neiging om direct al mijn dikke truien en mijn winter/herfstjas aan te trekken, maar dat is eigenlijk helemaal nog niet nodig. 🙂

 14. Debbie Peteri 15 september 2013 / 14:21

  Vandaag mijn laatste vakantiedag. We zijn echt teruggekomen met herfstweer 🙁 Maar als ik daar dan weer eenmaal aan gewend ben, hoeft zo’n zonuitspatting niet meer, hoor 😉

  Ik ben nog lekker aan het nagenieten van alle belevenissen. Rustig aan alles vertalen naar blogs. Foto’s bekijken en bewerken. Hierdoor kan ik straks ook nog even mooi een digitaal fotoalbum maken. Twee vliegen in één klap dus! 😀

 15. Emma, Rosa en Maaike 15 september 2013 / 16:30

  De zomer is heerlijk! Wij kunnen niet wachten op de volgende. Gelukkig scheen er vandaag ook nog wel een lekker zonnetje!

 16. Karlijn 15 september 2013 / 17:26

  Als ik terug denk aan afgelopen zomer word ik ontzettend blij. Mijn zusje liep stage in Griekenland en samen met mijn ouders ben ik daar geweest. Twee weken heerlijk weer gehad, ontzettend veel mooie dingen gezien en lekker in de zee gezwommen (zoveel beter dan in een zwembad) En toen ik thuis kwam had ik nog lang vakantie. Als verrassing voor mijn zusje haar kamer met die van mij omgeruild en hem helemaal geverfd en mooi gemaakt voor haar. Verder heb ik lekker veel stempels gemaakt en boeken gelezen. Dus dat is een fijne vakantie om op terug te kijken. De herst kan ik beter aan met zo’n geslaagde vakantie ;p

 17. Lenneke 15 september 2013 / 18:57

  Nu de momenten van heerlijk genieten van de zon nog spaarzamer zijn, vind ik het helemaal extra genieten! En de herfstzon is ook best prima 🙂

 18. ilse 15 september 2013 / 22:20

  Mijn hoofd is alweer bij de herfst, ik vind de herfst en winter ook heerlijke seizoenen. 🙂

 19. MySimplySpecial 16 september 2013 / 03:22

  Ik ben zeker nog aan het nagenieten, maar savonds kaarsjes aan is ook wel weer leuk!

 20. Anne 24 september 2013 / 12:49

  Laat die herfst maar komen!! De zomer was heerlijk wat betreft het weer, daar heb ik zeker van genoten, maar verder was het niet veel soeps. Afgelopen zondag heb ik de herfst ingeluid met een lange herfstwandeling en warme chocolademelk (nog wel op het terras!), dat was een mooi begin.

 21. Adrianne 26 september 2013 / 19:18

  Hoi Lisanne,

  Ik heb gisteren je blog ontdekt. Super leuk! Ik vind het geweldig om al je lichtpuntjes te lezen. Wat goed dat je zo positief in het leven staat! En dat je ondanks je ziekte toch regelmatig zulke leuke artikelen kunt schrijven.
  Het is ook herkenbaar om te lezen. Ik ben namelijk ook chronisch ziek, ongeveer 7 jaar het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik heb een prutjaar achter de rug, met veel thuis zitten.
  Maar nu kan ik twee dagen stage lopen bij de kleuters, dat zijn mijn lichtpuntjes van de week, die dagen geniet ik van wat ik kán doen! Al ben ik die andere dagen doodziek.
  Daarom vind ik het superleuk om jou blog te lezen, ik hoop dat ik je nog lang kan volgen!

  X,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.