Lichtpuntjes van dit weekend!

Laat ik maar gewoon eerlijk zijn: het ging even niet zo lekker afgelopen weekend. Ik voel me uitgeput en heb veel pijn, daardoor heb ik vooral in bed gelegen. Daar baal ik van, maar juist op zulke momenten is het fijn om naar de lichtpuntjes te kijken. Wat was er afgelopen weekend wel fijn?

lichtpuntjes-januari

foto door Jens Mayer

– De paar uurtjes die ik wel uit bed kon waren extra fijn.  Zaterdag heb ik alleen ontbeten aan mijn bureau, maar zondag ben ik zelfs even buiten geweest! Extra fijn op zulke momenten.

– Ik had nog een blogpost klaarstaan waar ik helemaal blij van word

– Het vooruitzicht dat ik over een week een afspraak heb bij mijn arts. Als het niet zo lekker gaat is het toch wel heel erg fijn als degene die er verstand van heeft weet hoe het gaat. Ik voel allemaal rare en nare dingen maar heb zelf natuurlijk geen flauw idee in hoeverre dat normaal is. Hoewel ik er wel vanuit ga dat het normaal is hoor, ik verwacht geen gekke dingen, haha. Maar toch, wie weet valt er nog iets aan die dingen te doen enzo.

– Boer zoekt vrouw kijken

– De nieuwe serie die ik heb ontdekt: drop dead diva! Ik heb het hele eerste seizoen al gekeken en ben nu bij seizoen 2…

– Tim die helpt bij mijn medicijnen! Ik heb een spulletje, het is een soort gel, en dat moet geroerd worden door water/limonade. Hoe beter je roert, hoe beter het te drinken is. Maar ik heb er soms niet echt de kracht voor, dus het is geweldig wanneer iemand anders voor me roert en ik het kan opdrinken met kleine stukjes in plaats van grote. Oké, klinkt heel ingewikkeld zo, haha. Lang verhaal kort: Tim helpt me mijn medicijnen minder vies te maken. Maar het is iets waar ik blij van werd dit weekend!

– En nouja: eigenlijk Tim die helpt bij alles!

– Vrolijke sokken

– Op koopzondag kunnen parkeren op een plaats waar normaal betaald parkeren is, maar op zondag gratis parkeren is. Yay! Kon ik mooi mijn wandelingetje in de stad maken, haha.

kijk-eens-om-je-heen

– Bovenstaande kaart die bij de Flair zat (met nog meer kaartjes). Perfect voor dit moment.

– Gezelligheid van Tim! En hij is lekker bezig geweest met zijn scriptie dit weekend, daar word ik ook blij van.

– Ik kocht bij Bruna twee tijdschriften en een paar zwarte fineliners (pennen verdwijnen altijd op magische wijze). Zo heb ik vandaag nog wat te lezen als ik nog erg moe ben en heb ik weer een voorraadje pennen!

Wat waren jouw lichtpuntjes van afgelopen weekend?

DELEN:

48 reacties

 1. Celeste 26 januari 2015 / 06:52

  Wat een mooie lichtpuntjes en wat ontzettend fijn dat Tim er zoveel voor je is! Jammer dat het dit weekend wat slechter ging, ik hoop dat deze week weer stukken beter wordt.

 2. Kim | Kimsbloglife 26 januari 2015 / 07:26

  Wat jammer dat je je niet zo goed voelde dit weekend. Toch goed dat je nog steeds de lichtpuntjes kan zien. Heel lief dat je vriend je zo goed helpt. Die kaartjes van in Flair zijn echt superleuk! En wat een prachtige foto bovenaan je artikel!

 3. Eveline 26 januari 2015 / 07:41

  Wat jammer dat je je niet zo goed voelde. Ik hoop dat het deze week een beter week wordt!
  Hopelijk weet je dokter raad. Gelukkig voor al die leuke lichtpuntjes 😉

 4. Lauriëtte 26 januari 2015 / 07:43

  Mooi hoe je toch zo positief kan blijven als je je zo naar voelt! Vind ik heel erg knap! Hoop dat het snel weer iets beter gaat, fijne maandag! 🙂 x

 5. Marion 26 januari 2015 / 07:51

  Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ik heb de pilot gekeken van Drop Dead Diva. You just made my day, Lisanne! I love it. Helemaal een serie voor mij. Fijn dat je naar de stad kon ondanks dat je zo’n slechte week had. Ik hoop heel erg dat deze week weer beter zal zijn voor je. Sterkte, meis. X

 6. Simone 26 januari 2015 / 07:53

  Ik vind het zo mooi hoe jij van een beetje een vervelend weekend toch alle kleine positieve dingetjes eruit kan halen! Hoewel kleine dingen: de hulp van Tim is natuurlijk geweldig lief!!

 7. Dina 26 januari 2015 / 08:13

  Echt vervelend als je je steeds zo voelt, maar gelukkig weet je overal een positieve draai aan te geven!

 8. denise 26 januari 2015 / 08:24

  ooooh drop dead diva is leuk he!
  ik wacht op seizoen 6 op netflix!

  mijn lichtpuntje is dat ik dit weekend ben begonnen aan een klusje die ik al heeeeel lang uitstel.. het uitzoeken van veel kleding.. schoenen.. tassen enz!

  liefs,
  denise

 9. Hanneke 26 januari 2015 / 08:30

  Fijn om is het eens stil te staan bij de kleine dingen die je waardeert. Ik word er heel blij van om een lekkere cappuccino te drinken in de stad terwijl ik een boek lees. Ik vind het heerlijk om te lezen met die achtergrondgeluiden van de stad om me heen.

 10. Tessa 26 januari 2015 / 08:33

  Die kaartjes van de Flair zijn zo leuk! Ik heb al aardig wat positieve berichten gehoord over Drop Dead Diva, misschien toch maar eens een aflevering gaan kijken :).

 11. Lisanne 26 januari 2015 / 08:38

  Wat fijn dat je toch nog zo veel lichtpuntjes kan omschrijven!! Ook fijn dat Tim je zo veel helpt nog, en dat hij goed heeft kunnen werken aan zijn scriptie! Twee vliegen in een klap met een rustig weekend 😉
  Mijn lichtpuntjes waren de sneeuw (zo mooi!), de musjes in de tuin (schattig!) En de rondjes om met mijn ouders en de hond. Heb er echt van genoten, zelfs al was dit voor mij ook een weekend bedliggen verder 🙂

 12. Beau 26 januari 2015 / 08:43

  Knap hoor dat je altijd weer positieve dingen kan zien terwijl het niet lekker met je gaat, mijn lichtpuntje dit weekend was mijn franse bulldogpuppy die zijn eerste sneeuwpret mocht beleven 😉

 13. Birds & Buddha 26 januari 2015 / 08:46

  Hee Positievo! Knap hoor van je. Ik werd dit weekend ook vrolijk van de kaarten in de flair. Leuk zijn ze! Ook bakte ik een bananen speltbrood. Ik was daarna te ziek om hem op te eten maarrr daar heb ik vandaag voor. Ik wens je een goede week!

 14. Verie 26 januari 2015 / 08:51

  Mijn lichtpuntje was de zon van afgelopen zaterdag, een heerlijke wandeling gemaakt door de sneeuw! Fijn dat je ook wat lichtpuntjes gehad hebt dit weekend, Lisanne! Sterkte, ook met het huisartsenbezoek eind deze week.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 15. Linda 26 januari 2015 / 08:58

  Drop dead diva is echt een leuke serie, en ook weer niet. Je blijft kijken. Mooi hoe je toch ook in zo’n slechte week lichtpuntjes blijft benoemen.

 16. Mandy 26 januari 2015 / 09:17

  Het blijft fijn series kijken, vooral op mindere dagen. Ik zag dit weekend eindelijk een vriendin weer na lange tijd, een heel groot lichtpuntje wat mij betreft.

 17. Annemijn 26 januari 2015 / 09:19

  Mooie hoogtepunten Lisanne! Boer zoekt vrouw was voor mij ook een hoogtepunt. Net als de aanschaf van een camera en ook de kaartjes van flair. Nu nog bedenken wat ik ga doen met die kaarten.

 18. Elize 26 januari 2015 / 09:43

  Balen dat dit weekend niet zo lekker ging. Maar wel fijn dat Tim je zo helpt en dat je nog zoveel andere lichtpuntjes hebt opgeschreven! Hopelijk gaat het snel weer ietsje beter en wordt het een nuttig gesprek met je arts.

 19. Eva 26 januari 2015 / 10:03

  Ah vervelend voor je! Wat krachtig dat je de mooie dingen kan zien! Wij hebben ook iets dat korrelt, het is een gezonde vitamine shake. Maar goed die doen wij nu in een blender! Echt n uitkomst! Hoef je niks meer te shaken! Misschien ook handig voor je medicijnen?

  Liefs!

  Eva

 20. Veerlez 26 januari 2015 / 10:05

  Ohwja, ik moet even gauw de Flair nog kopen vandaag, als dat kan 🙂 Die kaartjes zagen er heel leuk uit!

 21. Anita | mindjoy.nl 26 januari 2015 / 10:06

  Balen dat het even niet lekker ging maar fijn dat je desondanks de lichtpuntjes hebt opgeschreven. Fijn dat Tim je helpt om de medicatie minder vies te maken. Hopelijk heeft de Arts volgende week antwoord op je vragen.

 22. Margot 26 januari 2015 / 10:08

  Wat fijn dat Tim zo lief helpt! En een leuk kaartje!

 23. Lifesabout 26 januari 2015 / 10:21

  Fijn dat Tim je zo goed helpt! Dat kaartje van de Flair vind ik ontzettend leuk, want zo is het maar net. Er zijn altijd lichtpuntjes te zien. Toch vind ik het knap hoe jij ze altijd weet te zien en te benoemen, al voel je je helemaal niet goed. Ik hoop dat deze week beter voor je is! Liefs.

 24. Frauke 26 januari 2015 / 10:50

  Mooie lichtpuntjes, jammer dat je week wat tegenviel! Wat een onwijs leuke kaart bij Flair, jammer dat dat hier anders is zeg! En volgens mij is Tim echt een super vriend voor je! X

 25. Naomi 26 januari 2015 / 10:52

  Zo te horen heb je echt een hele lieve vriend!

  x

 26. zomersproetje 26 januari 2015 / 10:53

  Wat balen dat het afgelopen weekend niet goed ging. Heel knap dat je ondanks dat toch lichtpuntjes ziet! Een beter begin voor de nieuwe week gewenst!x

 27. Jantine 26 januari 2015 / 11:54

  Wat knap dat je zoveel positieve dingen kan blijven zien 🙂
  Afgelopen week had ik een enorm lichtpunt: ondanks erg moe zijn ben ik toch naar scouting gegaan, en het was heerlijk om die kleintjes in de sneeuw te zien spelen. Inclusief sneeuwpop maken die groter werd dan de leiding <3

 28. Marieke 26 januari 2015 / 13:19

  Het is niet altijd makkelijk om naar positieve dingen te kijken, zeker als je zoveel op je bordje hebt liggen als jij (dit is de eerste keer dat ik op je blog kom, en wauw! Wat goed van je dat je zo positief overal in kan staan). Supergoed ook dat Tim je zo veel steunt, ik kan me indenken dat je daar heel, heel veel kracht uit put. 🙂

  Mijn grootste lichtpuntje van het afgelopen weekend was de sneeuw (!) en hoe blij mijn twee hondjes daar van werden, die hebben werkelijk elk moment dat ze naar buiten konden aangegrepen om lekker door de sneeuw te rennen, haha.

 29. Woon-Geluk 26 januari 2015 / 13:26

  Wat fijn om stil te staan bij de lichtpuntjes en die fijne dingen! Heel vaak vergeten we die als eerste als het niet goed gaat… Voor jou heel veel sterkte!
  Groetjes Cindy

 30. Hester 26 januari 2015 / 15:48

  Die foto, gorgeoussss! Fijn lijstje en ik heb gisteren ook lekker burgerlijk BZV gekeken, ik kijk het niet per se altijd op zondag zelf maar gisteren had ik echt zoiets van ‘vandaag is een dag voor Boer Zoekt Vrouw’ haha. Ik hoop dat je je de rest van de week weer wat beter voelt!

 31. Isabelle 26 januari 2015 / 16:02

  Aww wat jammer dat het wat minder ging! Ik vind het wel bewonderenswaardig hoe je er alsnog iets positiefs uit weet te halen !

 32. Vanessa 26 januari 2015 / 16:33

  Jammer om te lezen dat het minder ging. Wel fijn dat Tim zoveel voor je doet, en dat je nog steeds de lichtpuntjes kan zien. Als ik me niet goed voel, dan vind ik het leuk om series te kijken.

 33. Saar 26 januari 2015 / 16:46

  Wat fijn dat je nog zo’n aantal lichtpuntjes had dit weekend tussen alle minder fijne dingen door!
  Ik had eigenlijk een heel weekend vol met leuke dingen…

 34. marieke 26 januari 2015 / 16:47

  stom dat het wat minder ging! Wel fijne lichtpuntjes die je hebt gevonden! Die serie klinkt inderdaad best tof 😀 Werd er wel vrolijk van om te zien!

 35. Iris 26 januari 2015 / 18:10

  Mogelijk lichtpuntje (wat zeg ik, lichtpunt!) in de toekomst: pennen die niet zoek raken.

 36. Xaviera 26 januari 2015 / 19:58

  Mooie lichtpuntjes allemaal! Fijn dat je volgende week een gesprek hebt bij je arts, ik hoop dat het een goed gesprek zal zijn en dat er nog iets gedaan kan worden aan nare dingen die je voelt. Leuk dat kaartje van de Flair!

 37. Patricia Schmitz-Heres 26 januari 2015 / 21:08

  Mooie lichtpuntjes weer. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het gesprek met de arts als een lichtpuntje ziet!

 38. Elke 26 januari 2015 / 21:54

  Heel mooi dat je toch altijd weer lichtpuntjes overal weet uit te halen! Mijn moeder zei vandaag tegen mij dat ze het altijd zo leuk vindt dat ik altijd kleine mooie of leuke dingen opmerk, maar ik voel me momenteel ook behoorlijk verrot en focus dan juist extra daar op, want de grote dingen zijn toch niet echt haalbaar. Voor jou dus hetzelfde, super dat je altijd die kleine dingen eruit weet te pikken om vrolijk van te worden, want als je die dingen niet ziet dan kan het barre moeilijk zijn!

 39. Whitney 27 januari 2015 / 00:48

  Drop dead diva is echt leuk! Ik heb van het weekend heerlijk kunnen uitslapen.

 40. Olga 27 januari 2015 / 08:23

  Familiebezoek en mijn lieve baby zijn 2 van mijn lichtpuntjes van de afgelopen week 🙂

 41. angelique 27 januari 2015 / 19:57

  Fijn dat je op dat soort dagen toch dit soort punten ziet

 42. Laleh 28 januari 2015 / 15:52

  De kaart is erg leuk!
  Ik hoop dat je meer komt te weten tijdens de afspraak bij
  de arts, zodat hij je kan helpen.
  Lieve vriend heb je, super fijn.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.