Lichtpuntjes (assaut, outfit & hoe het ging)

Lichtpuntjes opschrijven is altijd fijn, maar eigenlijk vind ik het vooral fijn wanneer ik me niet zo lekker voel om alle lichtpuntjes op een rij te zetten. Ik zette mijn lichtpuntjes van afgelopen weekend op een rijtje!

lisanne-foto

Foto van vrijdag

– Ik heb de twee dagen van het assaut volgehouden, yay!

– Het was onwijs gezellig en hoewel ik steeds het begin van de avond heb gemist (anders werd het te lang voor mij) heb ik voor mijn gevoel toch heel veel wel kunnen doen.

– Daar ben ik trots op.

– Dit weekend heb ik twee keer sushi gegeten. Vrijdagavond om zijn bevordering en ons drie jaar samen zijn te vieren. En zaterdag omdat ik niet mee kon naar het diner en weer onwijs veel zin had in sushi! Verwennerij…

– Ook heeeel erg fijn: bij onze sushiboer weten ze hoe ze glutenvrij eten moeten klaarmaken. Zijn onwijs lieve mensen die dat heel precies doen. Eten is maar eten, maar als je soms iets heel lekkers kan eten is dat natuurlijk geweldig!

– Op korte momenten na heb ik me op het feest helemaal niet zo heel erg ziek gevoeld. Alleen op het einde, maar daarin was ik vast niet de enige, hahaha.

– De heling van de wond van mijn verstandskies gaat goed! Ik heb vooral nog last van de injecties waardoor ik een zere kaak heb (dat heb ik achteraf altijd bij injecties onder in mijn mond, en ik had er nu natuurlijk heel erg veel). Maar dat is niets ergs gelukkig, ik weet dat het zo weer over gaat!

met-Tim-op-de-foto

Zo zagen we er vrijdag uit. Onder het jasje zat de jurk, maarja… ‘t feest is vooral buiten en ik had het koud, haha. De bovenkant van de jurk zie je op de bovenste foto wel een beetje.

– We hebben leuke foto’s van vrijdag! We zijn toen ook bij de fotograaf op de foto geweest (die hebben ze daar altijd), daar zitten ook leuke foto’s tussen. Jammer genoeg had ik er vrijdag geen kracht meer voor en voordat we heen gingen was er niemand die een foto kon maken (Tim ging wel naar het diner namelijk). Dus… geen foto’s van zaterdag! Maar wel leuke van vrijdag.

– Tim stond in de krant (vooraan in het midden), ik zou hem niet herkend hebben, maar mijn ouders zagen het wel, haha!

– Ik kan nu oneindig lang bijkomen van het weekend. Als het moet dan he, haha.

– Voor de rest van de week (en de maand!) heb ik nog een leuk to-do lijstje, dus daarna hoef ik me ook niet te vervelen.

Wat zijn jouw lichtpuntjes van dit moment?

DELEN:

25 reacties

 1. Kelly Caresse 7 mei 2014 / 06:35

  Wat een fijn artikel en jij herinnert me er aan dat ik stil mag en eigenlijk ook moet staan bij de positieve punten op het moment dat er dingen lopen die ik anders zou willen zien. Momenteel kan ik dat wel gebruiken. Wat zie je er prachtig uit in die jurk en wauw dat jullie al 3 jaar samen zijn gefeliciteerd! Daarmee besef ik gelijk hoelang ik je blog al volg haha!

 2. Nicole 7 mei 2014 / 06:49

  Wat zaten je krullen mooi zeg!
  En lichtpuntjes zijn altijd fijn maar helemaal als je donkerte hebt!

 3. Linda 7 mei 2014 / 07:56

  Fijn om te lezen en mooi dat je het twee dagen hebt volgehouden!! Ik vind het ook altijd een leuk vooruitzicht als er allemaal leuke dingen op mijn to do lijst staan 😀

 4. Marion 7 mei 2014 / 08:06

  Fijn dat de lichtpuntjes je helpen om positief te blijven. Goed van je.En jullie zagen er mooi uit!

 5. Dagmar 7 mei 2014 / 08:13

  Waauw wat een heerlijke lichtpuntjes en wat zag je er prachtig uit! Echt een beauty, heel erg mooi jullie foto samen <3

 6. Manon 7 mei 2014 / 09:09

  Wat een fijn lijstje weer :)! Ik ben blij voor je dat je zo hebt genoten van het weekend. Ik heb binnenkort iets heel leuks wat nog een geheim is maar dat is mijn lichtpuntje van nu!

 7. Susanne 7 mei 2014 / 09:16

  Wat fijn dat het eigenlijk zo goed ging! Echt super fijn! Zo zie je maar dat met wat aanpassingen veel dingen ook gewoon lukken! En natuurlijk sushiiiiii haha. Je zag er echt prachtig uit!

 8. Cherissa Blans 7 mei 2014 / 09:29

  Hmmm lekker sushi! Ik hoop dat de heling van je wond goed blijft gaan! De mijne was ontstoken geraakt en dat was ook een pretje.. 🙁 je ziet er mooi uit in die jurk!

  Liefs

 9. Miranda 7 mei 2014 / 09:44

  Wat zagen jullie er mooi uit! Ik word vrolijk van jouw lijstje met lichtpuntjes:) ik ga er ook maar eens even 1 maken:)

 10. Ashleey 7 mei 2014 / 10:24

  Wat zagen jullie er prachtig uit!! 😀 En wat een leuk lijstje!

 11. Alix 7 mei 2014 / 10:41

  Wat fijn dat het allemaal zo goed ging! ^^ Sushi is trouwens echt de hemel, zó lekker! 😀

 12. Mandy 7 mei 2014 / 11:32

  Prachtige lichtpunten en wat een prachtige foto’s! Je zag er super mooi uit!! Mijn grootste lichtpunt is dat ik me de laatste dagen echt beter voel. Zo fijn.

 13. Tiffany 7 mei 2014 / 11:44

  Hihi, wat fijn dat het zo goed gegaan is! Ik ben erg blij voor je 🙂 Mijn lichtpuntjes: zoeken naar een mooi lettertype voor de tattoo die ik al erg lang wil ondertussen. Vanavond ga ik een afspraak maken, YES! Grootste lichtpuntje, maar er zijn er natuurlijk veel meer 🙂 Een gezellige avond, over mijn gevoelens kunnen praten met iemand, slapen in mijn heerlijk nieuwe bed,…

 14. Elize 7 mei 2014 / 12:21

  Wat een mooie lichtpuntjes! Jullie foto is ook echt super! Fijn dat het feest zo goed ging 🙂
  Mijn lichtpuntjes? Moet ik vandaag even heel hard over nadenken, haha! Ik heb namelijk net als jij flink wat verdovingen achter de rug bij de tandarts en een deel van m’n gezicht tintelt na een dag nog steeds, brrr. Voel me nog helemaal groggy. Plus inderdaad die kaakpijn! Oh man oh man! Hoe lang duurt het bij jou altijd voor dat over is? En vandaag is mijn laatste werkdag 🙁 Er is geen werk meer dus het hele team is in een klap ontslagen.

  Zo, en na geklaag lichtpuntjes: Dat mijn vriend me altijd weet op te vrolijken en bij me is blijven slapen om een beetje voor me te zorgen. Lief! En dat ik morgen lekker kan uitslapen! En… dat ik mijn collega’s heus niet heel hard hoef te gaan missen omdat we zo’n hechte groep zijn geworden dat we elkaar buiten het werk om vast en zeker blijven zien!

  Dankjewel voor je positiviteit en inspiratie Lisanne 🙂 als ik even een slechte dag heb, maakt je blog me altijd weer vrolijker en laat me stilstaan bij wat er wél goed gaat.

 15. Cindy 7 mei 2014 / 14:35

  Leuk lijstje, mooie foto van jou en Tim! Mijn lichtpuntjes kan je vandaag op mijn blog lezen, heel toevallig hetzelfde onderwerp zo’n beetje.

 16. jennn 7 mei 2014 / 16:00

  Fijn lijstje! En wat zagen jullie er mooi uit!

 17. Frederique 7 mei 2014 / 17:08

  Mooie jurk en wat fijn dat je toch plezier hebt gehad en hebt genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.