Lichtpuntjesmaand #1 Lichtpuntjes van deze week

Lang geleden doopte ik september om tot lichtpuntjesmaand. In deze maand wordt het donkerder en kouder en moet ik mentaal en fysiek even wennen. Het is een tijd waarin ik me vaak wat minder goed ga voelen. Daarom is het extra belangrijk om te kijken naar de kleine fijne dingen, daarom zette ik mijn dagelijkse lichtpuntjes op een rij afgelopen week.

1 September: Ik at een tosti

Nu denk je misschien: dat is niet zo bijzonder. Maar dat is het wel! Een tijdje geleden had ik erg veel buikpijn en dacht ik dat het kwam door melk/lactose. Inmiddels merk ik dat mijn buik rustiger is en dat ik er wel een beetje tegen kan. Dus voor het eerst in lange tijd at ik weer echte kaas! Heerlijk op een tosti. Jum!

2 September: De zon scheen zo mooi naar binnen toen ik beneden kwam

Ik had niet heel goede dagen (die tosti was ook mijn avondeten gisteren), ik was erg moe. Maar dan vind ik het wel heel erg fijn als ik beneden kom en mijn woonkamer ziet er zo mooi uit door de naar binnen schijnende zon.

3 September: Sushi eten met B

Deze dag is het zaterdag, maar we deden iets waar ik al de hele week naar uitkeek: sushi bestellen! Het was heerlijk.

4 September: Naar zomerdromen met B

Zomerdromen is een jaarlijkse markt die in het park hier in de buurt georganiseerd wordt. We gingen lekker vroeg in verband met de drukte: dat was top! En tegelijkertijd was het er super gezellig, de sfeer was heel fijn.

5 September: IJsje eten met mijn ouders

Het was weer supermooi weer, dus samen met mijn ouders at ik een ijsje op het terras bij ijssalon De Schepper in Juliandorp. Heerlijk ijs!

6 September: Uitslapen

Na het weekend moet ik meestal even bijkomen. Ik slaap altijd al lang (van 9 tot 12 in bed is geen uitzondering) maar deze dag sliep ik extra lang uit, dat was nodig. Fijn, ik voelde me zelfs een beetje uitgerust ‘s ochtends (‘s middags dus, haha).

7 September: Ik vond het andere miniatuursetje bij Action

Ik heb heel veel plezier gehad met het miniatuursetje van Action. Echter waren er twee varianten en vandaag vond ik ook de andere variant, bij Action. Hij is iets minder leuk, vind ik, maar alsnog gaat het me heel veel pret bezorgen. Ik kijk er nu al naar uit!

Dit waren mijn lichtpuntjes van afgelopen week. Houd jij ook een dagboekje met fijne momentjes bij?

DELEN:

1 reactie

 1. Roland 4 oktober 2022 / 23:23

  Hoi Lianne!
  Wat een mooie lichtpuntjes deel je, ondanks hoe je je voelt.
  Sowieso vind ik je openheid echt heel dapper en inspirerend. Keep it up!

  Ik ga nu ook vlug een tosti maken ūüėČ

  Groetjes,
  Roland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.