Lichtpuntjesmaand #1 Hema, Texel & foto's

September is lichtpuntjesmaand. Kijken naar lichtpuntjes in donkere tijden zorgt dat je de mooie dingen blijft zien. In september zet ik mijn lichtpuntjes steeds op een rij. Doe jij ook mee? Deel 1 van de lichtpuntjes maand is vandaag aan de beurt, dit waren mijn lichtpuntjes van afgelopen week.

blije-hema-spulletjes

– Deze blije spulletjes van Hema

– De ontdekking van de glutenvrije beschuitjes die nu bij Albert Hein in het vaste assortiment zitten!

jack-and-jones-hondje

– Het Jack & Jones hondje is schattig, die maakt mij altijd blij. Mooie foto’s van het hondje ook.

– Mega groot lichtpuntje: Tim kreeg het laatste cijfer van zijn derde jaar terug en dat betekent dat hij alles heeft gehaald en officier wordt, yay! Dit was echt wel het hoogtepunt van de week. Tim zit trouwens bij de marine, ik ga er vanuit dat jullie dat allemaal wel weten omdat ik het al zo vaak heb gezegd, maar wie weet zijn er ook wel nieuwe lezers die dat nog niet wisten!

dakpannen

– Ze waren deze week weer ultiem herrie aan het maken, maar als het goed is duurt het (bij ons dak) niet super lang meer! Yeah! Dat is een fijn vooruitzicht, dat we het ergste gehad hebben. En dan hebben we wel mooi een geïsoleerd dak en nieuwe dakpannen en nouja, ik weet niet precies, allemaal nieuwe dingen in elk geval.

– ‘s Ochtends wanneer ze om 7 uur begonnen en ik het echt niet meer kon uithouden kon ik naar mijn ouders huis om daar verder te slapen. Dat is nog eens luxe! Het is ook echt mega stil in hun buurt, heerlijk.

– Sims 4 kwam uit! Ik zat midden in de nacht klaar om het spelletje te spelen. Hihi, het voelde een beetje gek, zo midden in de nacht, maar het was echt heel erg leuk!

kaartje-van-oma

– Kaartjes van mijn opa en oma (jep, die wonen op Texel) maken mij altijd blij!

– De afspraak bij de dokter vrijdag vond ik echt heel fijn. Mijn arts is kundig, vriendelijk en weet vooral heel veel van lyme, precies wat ik nodig heb! Ik kan me niet zo heel erg veel meer van de afspraak herinneren (tsja, dat geheugen en zo veel info), maar gelukkig waren mijn ouders mee. Wel weet ik dat ik er een erg goed gevoel bij heb, dat geeft weer kracht om door te gaan!

Doe jij ook mee met de lichtpuntjesmaand? Houd je volgers op social media deze maand op de hoogte van jouw lichtpuntjes! (of zet ze voor jezelf op een rij, mag natuurlijk ook!). Wat waren jouw lichtpuntjes afgelopen week?

29 reacties

 1. Kelly Caresse 8 september 2014 / 07:01

  Oeh leuk lichtpuntjesmaand! Daar wordt ik vrolijk van en ik denk hier ook wel een artikel aan te wijden, altijd fijn om stil te staan bij de positieve dingen van het leven 🙂

 2. Marion 8 september 2014 / 07:30

  Ik moet bekennen dat ik een poos even de lichtpuntjes niet meer kon zien. Die van mezelf niet, maar die van anderen wilde ik ook niet zien. Gelukkig heb ik hulp gekregen en dankzij die hulp kan ik nu ook weer genieten van alle lichtpuntjes die er zijn in het leven. Fijn dat Tim alles gehaald heeft! Gefeliciteerd! En van Hema spulletjes word ik ook altijd zo blij!

 3. Nicole 8 september 2014 / 07:39

  Lichtpuntjes zijn nodig.. Vooral in de donkerste dagen. Soms is het wel lastig om ze te zien omdat je in een dal zit maar ze zijn er altijd..
  Goed hier aandacht aan te besteden!

 4. Elize 8 september 2014 / 07:51

  Fijn om te lezen allemaal! Leuk dat je opa en oma je een kaartje stuurden 🙂 En het is zo fijn dat je een goede arts hebt! Ik doe trouwens wel mee met de lichtpuntjesmaand, maar niet op mijn blog. Ik schrijf het gewoon voor mezelf op. Een paar voorbeelden van afgelopen week: De introductiedag van m’n studie, het mogen proeven van een nieuwe glutenvrije kroket (en de gesprekken met de mensen die hem ontwikkeld hebben waren ook erg interessant/leuk) en ook hier zijn Hema spullen favoriet haha (vooral m’n agenda en blogkladboekje met bloemenprint^^).

 5. Denise 8 september 2014 / 08:35

  Positieve artikeltjes vind ik altijd zó leuk om te lezen! <3

 6. Frederique 8 september 2014 / 08:38

  Ik kan dus echt niet fatsoenlijk door de Hema zonder telkens bij al die leuke dingen te blijven staan 😛 Het is echt zo slecht voor je portemonnee als je los gaat daar 😛

 7. Joyce 8 september 2014 / 09:12

  Fijn dat je je lichtpuntjes op een rij zet! Zelf ben ik bezig met de #100happydays challenge, wat ook echt heel goed helpt om lekker positief te blijven! Die kan je zien op mijn instagram en als roundup op mn blog 🙂

 8. Caroline 8 september 2014 / 09:16

  Sinds ik jouw blog lees, noemen mijn vriend en ik regelmatig de lichtpuntjes van die dag op. Altijd weer leuk! Al een lichtpuntje op zich 😉

 9. Miranda 8 september 2014 / 09:16

  Wat een goed nieuws voor Tim, gefeliciteerd!
  Fijne foto’s, goed dat je blijft kijken naar leuke, goede dingen!

 10. Manon 8 september 2014 / 09:18

  Wat een fijn blogje om de maandagochtend mee te starten :D! Fijn dat je toch zo kunt genieten van de kleine dingen in het leven ^^

 11. Anneleen 8 september 2014 / 09:19

  Leuk om te lezen! Goed dat het dak bijna af is. Ik hou van kleine, gelukkige momentjes! Fijne week!

 12. Simone 8 september 2014 / 09:32

  Wat een fijne lichtpuntjes! Fijn dat het dak nu bijna af is. Dan is de rust ook weer teruggekeerd 🙂

 13. Mandy 8 september 2014 / 09:52

  Van Hema spullen kan je ook alleen maar blij worden! Fijne lichtpuntjes! Ik vond het echt heerlijk zat de zon deze week weer lekker scheen.

 14. Tamarah 8 september 2014 / 09:59

  Fijne lichtpuntjes! Wekelijks zo’n overzicht maakt een mens dankbaar :).

 15. Chantal 8 september 2014 / 10:09

  Mooie lichtpuntjes! Dat hondje is inderdaad schattig!

 16. Amélie 8 september 2014 / 10:43

  Een week vol lichtpuntjes, leuk! Mijn lichtpuntje van deze week? Het moment waarop ik me realiseerde dat mijn ouders heel erg trots op me zijn en me vertrouwen.

 17. Shaz 8 september 2014 / 12:23

  Mooie lichtpuntjes. Ik doe er zelf niet aan mee, maar het is wel erg leuk om te lezen.

 18. Eilish 8 september 2014 / 13:15

  Mooie lichtpuntjes! Misschien dat ik toch nog mee ga doen!

 19. Claudia 8 september 2014 / 15:48

  Mooie lichtpuntjes 🙂 Fijn dat de werkzaamheden (en dan vooral de herrie) bijna voorbij zijn. Ik werd zo enthousiast van je idee dat ik ook mee doe aan September lichtpuntjesmaand. Fijn om even stil te staan bij de kleine dingen <3

 20. Anne 8 september 2014 / 17:18

  Super fijn om te lezen, zo aan het begin van de week! En gefeliciteerd Tim!

 21. Miss Happinez 8 september 2014 / 18:20

  Ik doe zeker mee aan de lichtpuntjesmaand! Op mijn blog vind je het artikeltje 🙂

 22. Isabel Cristina 8 september 2014 / 23:37

  Wat een leuke lichtpuntjes! De foto van dat hondje van Jack and Jones is inderdaad erg mooi!

 23. Talitha 9 september 2014 / 18:14

  Hoi Lisanne,

  Wat een leuk idee, een lichtpuntjes actie om de positieve punten in het leven te benoemen.
  Ik kwam deze actie toevallig tegen omdat ik voor KNGF Geleidehonden werk en wij ook een lichtpuntjes actie hebben. Iets anders ingestoken, maar misschien ook mooi om te lezen; het gaat hier om viervoeters die het leven van hun baasje op hun eigen unieke wijze verlichten: http://www.geleidehond.nl/lichtpuntjes

  Ik ga jouw lichtpuntjes ook volgen!

  Groetjes,
  Talitha

 24. Olga (teamconfetti) 10 september 2014 / 08:25

  Mooie lichtpuntjes, je weet altijd de silver lining te vinden. 😉
  En die hartjes- en sterrenconfetti-makers wil ik ook!

 25. Jette Schröder 11 september 2014 / 15:22

  Door jouw blogpost ben ik ook naar de HEMA gegaan voor dat roze tape. Leuk om pakjes mee dicht te maken voor ze op de post gaan! Je kunt het ook heel makkelijk afscheuren. Super handig (y)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.