Lichtpuntjesmaand #2 lichtpuntjes van deze week

Het eerste deel van de lichtpuntjesmaand kwam online voor de vakantie, tijdens de vakantie heb ik het even gelaten voor wat het is. Zaterdag (de laatste dag van de vakantie) ben ik weer begonnen met het opschrijven van de lichtpuntjes. Elke dag een lichtpuntje. Ik deel ze graag met je!

ratingen natuurhuisje airbnb

Laatste vakantiedag

Zaterdag hadden we een heerlijk rustige laatste vakantiedag, we gingen even kijken in Ratingen. Daar kochten we een paar souvenirs, voor mijn ouders en de vader en opa en oma van B. Ik vind het altijd zó leuk als ik een kleinigheidje mee kan nemen terug naar huis, vooral ook omdat mijn moeder zelf niet zo makkelijk op reis kan. Zo neem ik een stukje Duitsland mee naar haar, in dit geval een paar luxe chocolaatjes.

We kwamen veilig thuis

Zondag was het echt verschrikkelijk slecht weer, terwijl wij naar huis moesten rijden. Ik ben heel blij dat B ons weer veilig thuis heeft gebracht. Dat vinden we allemaal wel vanzelfsprekend, maar dat kost toch even wat extra moeite om door de storm te rijden.

kantoor roze

Opgeruimd staat netjes

Maandag zat er denk ik nog wat adrenaline in mijn lijf van de vakantie, want ik heb ‘s middags samen met mijn moeder mijn kantoor opgeruimd! Dat was eigenlijk niet zo heel veel moeite, maar het was wel heel erg nodig. Fijn dat het nu weer netjes is.

Kerstmokken action

Even kijken bij de Action

Dinsdag keken we eventjes bij de Action, ik had online in een Facebookgroep iets gezien dat ik graag wilde hebben (miniatuurhuisjes!), maar dat was er niet. Toch fijn dat het alsnog lukte om even te kijken! Deze geweldige theemok kwam ik tegen, ik kocht hem niet, maar ik wil hem eigenlijk wel, haha.

Heel veel slapen

Woensdag was ik zó moe, maar ook zó blij dat ik lekker mocht ontspannen en even helemaal niks doen. Ik heb lekker veel geslapen en weinig gedaan. Zulke dagen zijn ook fijn, zeker na een drukke vakantie.

Uit lunchen

Donderdag aten we lunch bij Lands End. Ik ga eigenlijk niet extreem vaak uit lunchen of uit eten (toevallig vorige week wel op vakantie een keertje), dus het is altijd extra leuk als we dit wel doen. Ik kan er wel enorm van genieten. Zo fijn, lekker naar het water kijken en genieten van lekker eten.

We gingen naar AH XL

We hadden een afspraak in Alkmaar (B en mijn vader en ik), vlak in de buurt bij de Albert Heijn XL. Dus daar gingen we even kijken. Wat een feest, zo’n grote winkel, echt geweldig! Daar zou ik best wel willen wonen, ze hebben er zo veel meer dan de AH bij mij om de hoek. We kochten alleen avondeten en loempia’s met rijstvellen (glutenvrij dus), maar de AH was al een belevenis op zich.

Ik merk dat ik door de donkere dagen echt wel baat heb bij het kijken naar de kleine fijne dingen. Doe jij het ook, naar de lichtpuntjes kijken nu het weer donkerder wordt?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 24 september 2022 / 22:40

    Mooie lichtpuntjes weer. Wat een geweldige plek is jouw kantoor!

  2. Zo simpel is dan geluk 25 september 2022 / 14:20

    Fijn dat het lukte om uit lunchen te gaan!
    Snap wel goed dat het nu met de dagen die donker worden juist belangrijk is om naar de lichtpuntjes te blijven kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.