Lichtpuntjesmaand #3 Lichtpuntjes van deze week

Eerder las je al deel 1 en deel 2 van de lichtpuntjesmaand. Deze week zat ook weer vol kleine fijne momentjes! Zo dronk ik thee uit een heel mooie mok en had ik heel veel lichtpuntjes die te maken hadden met voedsel, haha.

We kochten een tas vol overblijvers

Zondag was B er nog, hij is goed in de keuken dus ik dacht: het is leuk om voor het avondeten een tas overblijvers van AH te kopen. Dan kunnen we daar iets lekkers van maken!

Overblijvers is een soort Too Good To Go van AH, het gaat via de app. Je betaalt dan 5 euro voor een tas vol spulletjes (ter waarde van minimaal 15 euro) met dingen die anders weggegooid zouden worden.

Wat er in mijn tas zat zie je hier op Instagram. Ik heb het ook op TikTok gezet, daar heeft hij al meer dan 25 duizend views!

Ik vond het een geweldige ervaring, de inhoud was ook wel leuk, maar we hadden op meer groenten gehoopt. Maar nu heeft B een heerlijke pasta gemaakt met de plantaardige ballen die erbij zaten. Wel leuk, normaal zouden we dit niet zo snel kiezen.

Ik deed een Crisp bestelling

Ik zag dat ik 15 euro korting in de mail had van Crisp, dan kan ik het niet laten om een bestelling te plaatsen. Deze keer een gerecht dat we al eerder aten (mijn favoriete ooit van Crisp, de bovenste), de andere twee hebben we nog niet geprobeerd. Een Crisp bestelling is altijd heel leuk, de bestelling doen én natuurlijk later deze week het ontvangen.

Thee uit mijn nieuwe mok

De mok die ik in Duitsland kocht voor de herfst gebruikte ik voor het eerst. Wat een feestje! Ik kan echt onwijs genieten van een mooie mok om uit te drinken.

Geen afspraak afgezegd

Op woensdag stond er een afspraak gepland voor iets administratiefs bij mij thuis. Dit soort dingen doe ik altijd met mijn ouders, maar die hadden vette pech: corona (bof ik even dat ik niets heb, dat is al een lichtpunt op zich).

Normaal zou ik zo’n afspraak dan verplaatsen, maar met wat aanwijzingen van mijn vader (die was gelukkig niet zo heel ziek) heb ik het zelf kunnen doen. Uiteindelijk duurde het ook maar een halfuurtje, dat ging nog wel. Mijn concentratie had het ook niet langer volgehouden, dus dat was perfect. Ik ben megatrots op mezelf dat het gelukt is!

Eindelijk de rendang geprobeerd

Normaal eet ik doordeweeks met mijn ouders, maar die zijn dus ziek. Ze hebben nog wel een paar keer eten naar me gebracht, maar inmiddels zijn ze daar ook te ziek voor. Het uitgelezen moment om een kant-en-klaar maaltijd te testen die ik al heel lang wilde proberen.

Het was vers oma’s lichtpittige rendang. Met een tekeningetje op de verpakking alsof het echt door een omaatje gemaakt is. Natuurlijk niet zo gezond, maar dat kan best voor een keertje. Ik vond het in elk geval wel lekker en heel leuk dat ik hem eindelijk geprobeerd heb, haha.

Niet extreem ziek

Ik ben deze week ongesteld, maar voel me niet heel erg ziek (wat normaal wel zo is). Wat een cadeautje! Dat is echt wel heel fijn.

Tv kijken

Samen met B keek ik naar New Amsterdam, wat een superleuke serie is. En ‘s avonds keken we naar Lego Masters, we lopen altijd een weekje achter zodat we lekker vroeg kunnen kijken en zonder reclame. Heel fijn! Ik vind dat echt kneuterige tv, ik houd ervan. Heel gezellig.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.