Lichtpuntjesmaand: Creatief, springrolls & muziek!

Hoe donker het ook is, er zijn altijd lichtpuntjes. En zo was het ook afgelopen week! September is lichtpuntjesmaand en daarom zet ik deze maand eens per week mijn lichtpuntjes op een rij! Vandaag is het tijd voor deel drie.

vrolijke-bureauaccessoires

– Vrolijke accessoires op mijn bureau, deze heb ik beide afgelopen week gemaakt/opgevrolijkt. De pennenhouder is iets dat om een kaars heen zat, nu omgetoverd tot pennenhouder! En om het memoblaadjesbakje heb ik een vrolijk papiertje geplakt. Maakt al een groot verschil zo, leuk!

– De verwachtingen die ik op dit moment van mezelf is 0. Als ik dan toch nog iets kan doen ben ik super blij! En afgelopen week heb ik best een paar kleine dingen kunnen doen, dus dat is onwijs fijn.

– Ik heb een paar blogposts gemaakt: een paar begonnen en een paar afgemaakt. Ha, daar ben ik super trots op!

– Kookvideo’s kijken! Deze springrolls vind ik er echt onwijs lekker uitzien, ik ben benieuwd of de saus glutenvrij is, maar anders moeten we het gewoon een keertje met de sojasaus gaan maken. Lijkt me heel lekker! Sinds deze blogpost van Iris wil ik dit eigenlijk al eten, maar ik vergeet het steeds, haha.

– Kleine dingetjes doen, alle kleine dingen zijn samen groot en alles is beter dan niets. Dat voelt goed!

– Een rondje rijden met Tim in de auto

– Na een week bouwmensen om ons huis heen is het in het weekend weer heerlijk om rust te hebben

coole-foto

– Coole foto’s maken. Zoals die hierboven bijvoorbeeld.

– Naar buiten kunnen, ultiem lichtpuntje!

– Dat het tot nu toe met de antibiotica enzo best wel aardig gaat. Ik voel me niet goed, maar ik voel me ook niet verschrikkelijk; het is best te doen. Ik leef echt met de dag, want ik moet er niet aan denken om het zo bijvoorbeeld nog een half jaar vol te moeten houden, maar elke dag begin ik weer vol goede moed. En tot nu toe gaat het goed (genoeg), dus dat is super fijn.

– Lieve en leuke reacties krijgen op mijn blogposts. Op dit moment vind ik dat zo fijn!

– Het is een beetje gelukt om dingen los te laten die nu niet kunnen. Als het niet lukt, dan lukt het niet, maar op een of andere manier is dat heel lastig om jezelf wijs te maken. Alle kleine beetjes helpen en het geeft een boel rust om er wat meer relaxed mee om te gaan.

– Muziekjes kunnen luisteren! Dat kan niet zo vaak, maar gisteren heb ik deze blogpost getypt terwijl ik muziek op had staan (en dat is echt heel bijzonder voor mij!)

Wat waren jouw lichtpuntjes van afgelopen maand?

DELEN:

27 reacties

 1. Kelly Caresse 22 september 2014 / 06:43

  Wat een fijne lichtpuntjes. Knap dat je zo positief kan blijven en van dag tot dag leeft om deze pittige tijd met de antibiotica kuur door te komen. Wat leuk hoe je je bureau hebt opgeleukt met de pennenhouder en memoblad houder, lekker fleurig

 2. Marion 22 september 2014 / 07:29

  Leuk die spulletjes op je bureau. Je hebt gelijk, dat fleurt de boel meteen op. Ik luister zelf dagelijks muziek. Het ontspant zo enorm. Soms zet ik ook echt van die ontspanningsmuziek op met regen op de achtergrond en zo. Waarom kan je niet vaak muziek luisteren trouwens? Hoop echt dat ik niet een hele domme vraag stel nu :-/

 3. Manwai 22 september 2014 / 08:14

  Interessante lichtpuntjes.

  Een set stabilo maak mij ook altijd zo vrolijk haha.

  Aah weerr die springrolls krijg er zin in!!

 4. Denise 22 september 2014 / 08:14

  Wat fijn dat het al ietsjes beter met je gaat. Ik lees je blog iedere dag met veel plezier en snap helemaal dat al die lieve reacties je goed doen!

 5. Céline 22 september 2014 / 08:29

  Het is zo fijn om al deze lichtpuntjes te lezen! Het is zo belangrijk om postief naar dingen te kijken en gelukkig te zijn met de dingen die je hebt. Dat voegt echt wat toe aan de kwaliteit van het leven. 🙂
  Ik kan nu echt genieten van lange ochtenden in bed met een kop thee en mijn laptop, lekker bloggen, vogels die nog buiten fluiten, leuke mokken, weer wat meer afhebben aan je huisje, een kleine angst overwinnen. Het is allemaal fijn.

 6. Anneleen 22 september 2014 / 08:30

  Ik vind jouw lichtpuntjesartikels zo leuk om te lezen! Je bureau ziet er heel vrolijk uit. Ik wens je een fijne week met veel moed!

 7. Frauke 22 september 2014 / 08:33

  Mooie lichtpuntjes! Die foto is cool ja haha. En mmm, nu heb ik héél veel zin in springrolls :D! X

 8. Joyce 22 september 2014 / 08:48

  Hele fijne lichtpuntjes Lisanne! Het helpt ook echt zo erg als je ze allemaal opschrijft he? Word je een stuk vrolijker van! Ik wens je een hele fijne, lichtpuntjesvolle week toe!

 9. Yvonne 22 september 2014 / 08:56

  Mooie lichtpunten. Ik hoop dat er nog veel meer voor je bijkomen!

 10. Marloes/GLAMOURMOES 22 september 2014 / 09:03

  Aaah leuke en fijne lichtpuntjes weer. Mijn lichtpuntjes waren het maken van outfitfoto’s met mijn nicht, Milka Oreo chocolade en 3 weken in het huis van mijn oom en tante overnachten.

 11. Miranda 22 september 2014 / 09:59

  Wat een fijn lijstje. Ik word er vrolijk van:)
  Ik had die springrolls van foodgloss ook gezien en wil ze binnenkort ook eens maken. Ziet er in elk geval heerlijk uit!:)

 12. Mandy 22 september 2014 / 12:36

  Mooie lichtpuntjes! Ik snap je euforie bij kleine lichtpuntjes helemaal, zoals muziek kunnen luisteren. Heerlijk dat de bouwmensen in het weekend weg zijn, daar zal je ook vast van opknappen. Ik was van de week super blij dat ik toch heb kunnen sporten en dat ik mijn blogs afkreeg.

 13. MySimplySpecial 22 september 2014 / 13:37

  Wat fijn dat die bouwmensen weg zijn! Dat geeft weer rust! Fijn lijstje verder!

 14. Peggy 22 september 2014 / 17:43

  Mijn lichtpuntjes deze maand waren de mooie zomerse dagen, van vorige week. En ook het gewoon weer lekker kunnen fietsen op mijn elektrische fiets, na mijn operatie.

 15. Iris 22 september 2014 / 18:02

  Het helpt inderdaad om de verwachtingen op nul te zetten. Zo wordt je automatisch blijer van dingen die wel lukken.

 16. Lenneke 22 september 2014 / 19:55

  Gave foto met dat toetsenbord! En oh, ik word ook echt heel blij van pennen en dingetjes op een bureau :’)

 17. Hester 22 september 2014 / 22:58

  Die foto is inderdaad vet! Ik denk sowieso dat fotograferen misschien best een uitkomst is voor jou, kunstwerkjes maken zonder al teveel lichamelijke inspanning. Al is je camera natuurlijk wel zwaar. Maar je foto’s zijn altijd mooi! Fijn lijstje, die spring rolls zien er inderdaad veel te goed uit. En ik heb respect voor je dat je toch nog altijd zulke leuke blogposts online zet en ook nog eens van goede kwaliteit!

 18. Renate 22 september 2014 / 23:53

  Het is leuk om jou lichtpuntjes elke maand te lezen, zo blijf ik beseffen dat ik ook naar de kleine dingetjes moet kijken!

 19. Celeste 24 september 2014 / 19:25

  Ik vind het echt knap dat je zo positief blijft! Je bent echt een inspiratie voor velen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.