Lidl Too Good To Go Magicbox met groenten en fruit – dit zat in mijn box

Het is bijna een sport om er eentje te bemachtigen: een Lidl Too Good To Go box. Too Good To Go is en een app waar je Magic Boxen kunt kopen met eten dat anders weggegooid zou worden, veel winkels doen eraan mee, maar niet elke box is even goed. Lidl heeft een erg goede score, dus die wilde ik graag! Afgelopen week lukte het me om een Too Good To Go box van Lidl te kopen. In deze blogpost laat ik je graag zien wat erin zat. Je zult verbaasd zijn wat ik kreeg voor €2,99!

too good to go lidl box

Zondag konden we de box ophalen. Dit was een erg positieve ervaring, we liepen de Lidl binnen, waar we een medewerker vroegen naar de Too Good To Go box. Hij wist meteen waar we het over hadden en hij snelde naar achter en binnen een minuutje liepen we de winkel weer uit met een goed gevulde box!

slamix lidl too good to go

Om te beginnen kregen we deze slamix mee. Hier kan ik een lekkere salade mee maken. Zoals je ziet kun je nog helemaal niet zien dat hij binnenkort weggegooid had moeten worden. Dat valt me op bij alle Lidl Too Good To Go producten, ze zijn erg vers!

kastanje champignons

Deze foto’s heb ik een dagje later gemaakt. We hebben dus de peultjes (niet op de foto), een deel van deze kastanjechampignons en de tomaatjes al gebruikt voor een lekkere curry. Dit bakje was dus nog voller! Ik ben dol op kastanje champignons, dus dit is top.

citroenen

Deze vier citroenen is het enige product waarvan ik nog niet weet wat ik ermee ga doen.

knoflook lidl too good to go

Een heleboel knoflookjes, dit komt altijd van pas!

appel

Een lekker appeltje.

petiti sweet tomaatjes lidl

Deze tomaatjes zijn dus niet meer compleet, maar er zat 400(!) gram in, lekker veel. Hier ben ik ook dol op. En wederom: kijk hoe vers het nog is!

frambozen lidl

En deze framboosjes zijn ook nog helemaal mooi.

Verder zat er nog een prei in, maar die heb ik aan Bernard meegegeven, samen met het restje van de peultjes. Dat was ook best een groot zakje!

lidl too good to go magic box den helder

Dus… dit was de Lidl Too Good To Go box, gehaald in Den Helder. Ik zeg: een dikke aanrader! Je moet (bij dit filiaal) wel echt om 19:18 klaar zitten met de app bij de hand, maar dan heb je ook wat. Dit kostte €2,99.

In deze korte video laat ik de box ook zien.

Ik heb ook weleens een overblijvers box geprobeerd van AH, maar daar zitten toch minder bruikbare producten in voor mij. Dit gebruik ik echt wel allemaal!

Heb jij Too Good To Go weleens geprobeerd?

DELEN:

2 reacties

  1. Amber Osseweijer 12 januari 2023 / 09:48

    Ziet er lekker uit!
    Citroenen kan je eventueel in plakjes snijden en dan invriezen, lekker in een kan met water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.