Liefde voor bloemen (fotografie)

Wist je dat een van mijn allereerste blogposts ging over mijn liefde voor bloemen? Bloemetjes gordijnen, bloemetjes- kleding, bloemetjes op mijn schriften, echte bloemetjes. En ga zo maar door. Laatst maakte ik weer foto’s van bloemen, deze keer van ‘echte’ bloemen. En als bonus laat ik jullie ook de foto’s zien uit mijn prehistorische blogpost! Enneh, ja… op die nieuwe foto’s ben ik best een beetje trots!

blommen

bloemenpot

mooie-bloem-2

mooie-bloem

Zo, dat waren de foto’s die ik laatst maakte, tegelijk met de outfitfoto’s. Als dit het resultaat is dan vind ik fotograferen best heel leuk! De laatste twee vallen wat tegen, maar de eerste 4 niet. En dan nu de old school foto’s van bijna 2 jaar terug!

bloemen-naast-ons-huis

Zo zag het bloemenveld er toen uit. Herken je de bloemetjes? 😀 Helaas staat het nu iets minder vol maar het maakt me altijd weer vrolijk, al die leuke kleurtjes.

bloemenschriftjes

En de schriftjes van de Hema die ik in 5 Havo gebruikte. Ze hebben me geluk gebracht hoor!

Ik hoop dat jullie die oude foto’s ook leuk vonden om te zien. De blogpost van toen vind je hier. Op een of andere manier word ik altijd vrolijk van bloemen, al die kleurtjes enzo. Heb jij ook zo’n zwak voor bloemen en bloemenprintjes? En welke van de foto’s is jouw favoriet?

 

8 reacties

  1. Mariska 5 juli 2012 / 20:29

    Ik vind van de bloemen de laatste foto wel erg mooi!

  2. zoetedagdromen 6 juli 2012 / 09:10

    Leuk, bloemetjes zijn leuk! Ik word altijd heel vrolijk van klaprozen aan de kant van de weg, dat vind ik zo mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.