Liefde voor het weekend

Het weekend is mijn favoriete deel van de week. Die van jou vast ook, haha, maar ik heb een hele andere reden dan jij. Ik heb namelijk de hele week vrij, niet alleen in het weekend. Mijn weekenden zijn beter dan de rest van de week om een andere reden.

Goed, ik ga dus niet naar school en ik heb ook nog geen werk. Hopelijk binnenkort wel, maar tot nu toe nog niet. Het is normaal om door de weeks bezig te zijn met dingen die “moeten”. Daarom zijn andere mensen dingen aan het doen die moeten, en ikke niet.

En in het weekend mag iedereen gelukkig wel doen wat- ie zelf wil. Tijd samen met mij doorbrengen! En vooral samen heel veel leuke dingen doen. En dan heb ik het vooral over mijn vrienden en mijn vriendje. Genieten!

Hopelijk kan ik binnenkort van het weekend en de rest van de week genieten. Omdat ik dan altijd iets leuks te doen heb, hoop ik! Maar goed, als je in het weekend geen blogjes ziet verschijnen, denk dan even aan mij en m’n fijne weekenden!

5 reacties

 1. Simone 10 oktober 2011 / 09:34

  Ik herken dit wel ja… Ik hoop voor je dat je snel werk vind, zodat je wat invulling hebt in de week!

 2. Susanne 10 oktober 2011 / 10:27

  Ik ben juist vaak in het weekend aan het werk en ik geniet van door de weeks en dan mijn vrije dagen

 3. Iris Anastasia 10 oktober 2011 / 11:31

  Heerlijk (: Ik zit ik precies hetzelfde schuitje en mijn weekenden blijven ook favoriet.

 4. Rianne 10 oktober 2011 / 17:29

  Weekend is heerlijk, we all know that 😀 Nou ja, de zondag dan, want de zaterdag is mijn langste dag, dan moet ik werken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.