Lieve lezers van Lisanne haar blog

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is het stil op Lisanne haar blog. Ze kan de kracht niet vinden om aan het werk te gaan. De reden hiervan is bij bijna iedereen wel bekend. 

Op de hoogte blijven van hoe het met Lisanne gaat? Volg dan deze Facebook pagina, Laat onze Lisanne weer leven

Het is een van Lisanne haar grootste wensen om, als ze weer gezonder wordt, te kunnen werken. Fijn in haar kantoor, uit haar bed waar ze nu ongeveer 95% van de tijd doorbrengt. 

Dat het zo niet door kan gaan mag duidelijk zijn. Wij, als ouders, hebben besloten om een actie voor Lisanne op te starten. We willen met haar naar Duitsland zodat ze daar een zware behandeling kan ondergaan die haar kans op een normaal leven heel erg vergroot.

Wij denken dat het haar laatste kans is om beter te worden. In Nederland heeft ze er alles aan gedaan wat in haar vermogen lag om haar ziekte de baas te worden, maar dat is helaas niet gelukt. Mijn man en ik willen je vragen de donatiepagina te lezen en Lisannne te helpen. Lisanneleeft wil gewoon leven, zonder iedere dag die extreme pijn en uitputting. Helpen jullie ons? 

Update: geweldig nieuws! 100% van het streefbedrag is opgehaald! Op de hoogte blijven van hoe het met Lisanne gaat? Volg dan deze Facebook pagina, Laat onze Lisanne weer leven

De donatiepagina vind je hier

Wilco en Verina van der Vaart

DELEN:

30 reacties

 1. Emily Lotus 30 oktober 2017 / 16:38

  Wat moet dit ook vreselijk moeilijk voor jullie zijn.
  Ik heb zelf ook lyme en weet nog niet of het lukt om deze maand te doneren, maar dat wil ik wel nog graag doen. Ik wens Lisanne duizend keer beter toe. <3
  Ik wens haar en jullie onwijs veel kracht en liefde toe.

 2. Maria 30 oktober 2017 / 23:36

  Beste ouders van Lisanne,

  Is er ergens meer informatie te vinden over de behandeling?

  • Verina van der Vaart 7 november 2017 / 21:01

   Je kunt haar volgen op de FB pagina “Laat onze Lisanne weer leven”. Ook over de behandeling komt daar informatie.

 3. Jacqueline 31 oktober 2017 / 08:35

  Ik kan me er zo boos om maken dat in een land als Nederland zoiets niet vergoed wordt. Maar goed, daar schiet Lisanne ook niks mee op. Ik zal dit bericht ook delen, hopelijk is het bedrag snel bij elkaar.
  Veel sterkte!

 4. Mar 31 oktober 2017 / 15:04

  Ach wat is dit vreselijk om te lezen. Als ouders zijnde wil je alles voor Lisanne doen natuurlijk. Ik had al eerder een artikel hierover gelezen op de pagina vrouw van de Telegraaf. Ik hoop met heel mijn hart dat dit geld opgebracht gaat worden, ook voor de andere jonge Lymepatiënten, en misschien met de stichting ‘lopen voor Lyme’ wat volgend voorjaar van start gaat.
  Wens Lisanne heel veel sterkte van ons ‘haar volgers’. En ook heel veel kracht voor jullie als ouders.

  Mar

 5. Linda 31 oktober 2017 / 18:34

  Ik volg Lisanne al zo lang en dit vind ik zo erg! Ik heb gelijk gedoneerd en ook de pagina gedeeld, hopelijk kunnen jullie zo snel mogelijk naar Duitsland en komt er weer meer toekomst <3
  Heel veel sterkte, kracht en liefde gewenst voor jullie allemaal!

 6. Mariska 31 oktober 2017 / 22:10

  Ik heb de pagina ook gedeeld en via Twitter RTV NH een mention gegeven of zij hier aandacht aan wilden besteden. Zag dat dit gelukt is, helemaal mooi! Ook Hart van Nederland hoorde ik en de donaties gaan al super goed. Wat mooi! Hopelijk is ze snel in Duitsland voor de behandeling en kan ze inderdaad weer gelukkig met een glimlach in haar kantoor werken.

 7. Jeanine 31 oktober 2017 / 23:46

  Lieve Lisanne, ik reageer hier niet vaak maar volg wel veel. Vind het allereerst verschrikkelijk om te lezen hoe slecht het gaat. Ik hoop zó dat dit gaat werken en je je weer jezelf kunt voelen. Heel veel sterkte en geluk gewenst!

 8. Sherry 1 november 2017 / 09:08

  Heel veel sterkte. Ik snap hoe jullie je voelen. Ik ga dit bericht delen!!

 9. Tips van Tom 1 november 2017 / 09:15

  Wat ontzettend naar moet dit zijn voor jullie allemaal. Ik heb zojuist gedoneerd. Veel beterschap!

 10. Mar 1 november 2017 / 10:53

  Natuurlijk heb ik ook gedoneerd, en Lisanne er is ook een kaart onderweg!
  Het gaat goed met de donaties, de teller gaat maar door.
  Er is echt licht aan het einde van de donkere tunnel. Hou vol!

  Mar

 11. Mar 1 november 2017 / 11:00

  Natuurlijk heb ik ook een donatie gedaan, vergat ik in mijn vorige bericht te vermelden, maar wat gaat het goed met de teller die maar doorgaat!
  Er is dus licht aan het einde van jou donkere tunnel.
  Ik hoop zo voor jullie allemaal dat je zo snel mogelijk behandeld kan gaan worden.
  Wat een rotziekte is dit toch!

  (Ik ben ook jarenlang een Lymepatiënt geweest, maar de bacterie is niet meer te traceren nu. Maar ik blijf onder controle. Dat slimme beestje weet zich ook goed te verstoppen.)

 12. Mar 1 november 2017 / 11:02

  HUH? Oh sorry, ik dacht dat mijn vorige bericht niet was doorgekomen. Toch wel dus…..
  Nou ja het staat er nu in een iets andere bewoording.

  Mar

 13. Evelyne 1 november 2017 / 16:52

  Heel veel succes met jullie donatie-actie! En dat het Lisanne mag helpen! Ik duim dat het goed komt.

 14. Charel 2 november 2017 / 12:32

  Super mooi! Sterkte en veel kracht Lisanne <3

 15. Laura 2 november 2017 / 13:50

  Zet hem op kanjer! Ik denk aan je. <3

 16. Karin 2 november 2017 / 20:45

  Ik volg Lisanne al zo lang en het doet zo’n pijn dit te lezen. Hoe moet dat zijn voor jullie als ouders. Ik hoop echt zo ontzettend dat de behandeling in Duitsland haar een beter leven gaat geven. Heel veel kracht en sterkte gewenst.

 17. Saskia 3 november 2017 / 13:19

  Toen het zo lang stil bleef op deze blog had ik al een bang vermoeden. Lisanne, veel kracht en beterschap gewenst. Hopelijk binnenkort goed nieuws!

 18. Vivian 3 november 2017 / 16:12

  Ik vind het ontzettend bijzonder hoe snel jullie het doel bereikt hebben en ik hoop met heel mijn hart dat alles gaat lukken met de behandeling en dat het slaagt <3 het is je zo gegund lieve Lisanne!

 19. Eline 5 november 2017 / 12:31

  Wat verschrikkelijk zeg! Ondanks dat ik wist dat de situatie ernstig was, komt het toch hard aan. Ik wil jullie als ouders, geliefden en vooral Lisanne zelf heel veel kracht en licht toewensen. Ik hoop van de grond van mijn hart dat het snel beter mag gaan met haar.

 20. Kim 5 november 2017 / 15:24

  Veel succes met de behandeling, ik hoop echt dat het lukt.

 21. Verina van der Vaart 5 november 2017 / 19:20

  Dank jullie wel voor alle lieve wensen, hulp en donaties. Echt hartverwarmend! We kunnen nog steeds bijna niet geloven wat er de afgelopen week is gebeurd!!!

  Al enige tijd waren we bezig met de voorbereiding van de actie. Berichten lagen klaar om verstuurd te worden. Zondagmiddag kwam er een aankondiging van de actie online, zodat iedereen die wilde helpen zich kon voorbereiden en zondagavond volgde het bericht dat er gedoneerd kon gaan worden. Wat er toen gebeurde heeft al onze stoutste dromen overtroffen! Het bericht verspreidde zich als een lopend vuurtje door onze woonplaats Den Helder, Texel (roots en oude werkplek van mij), Noord Holland (tv) en het hele land (bekenden van Lisanne oa van haar blog en nog meer tv) en de donaties en lieve berichten stroomden binnen. Er waren uren dat iedere minuut werd gedoneerd. Super overweldigend!
  Na drie dagen was duidelijk dat Lisanne naar Duitsland kan gaan.

  Lisanne gaat in januari naar Duitsland om de grootste uitdaging van haar leven aan te gaan. We gaan alles op alles zetten om haar zo goed mogelijk voorbereid daar te krijgen. Het zal zwaar worden en spannend, maar nu zijn we vooral blij en dankbaar. Ze heeft een kans om beter te worden en dat is een ongelooflijk groot cadeau!

 22. Anna 7 november 2017 / 20:38

  Heel veel sterkte Lisanne, ik hoop echt dat de behandeling gaat werken. Ik gun het je zo!
  Fijn dat het gelukt is om het geld op te halen! Is het nu zeker dat je die behandeling gaat doen?

 23. Jessica J. 12 november 2017 / 14:32

  Dit moet zo verschrikkelijk zijn. Natuurlijk niet alleen voor Lisanne, maar ook voor haar naasten. Ik ben zo ontzettend blij voor jullie dat het bedrag bij elkaar is!

 24. Lenneke 12 november 2017 / 15:34

  Fantastisch dat het streefbedrag is binnengehaald! Ik hoop dat de behandeling snel kan beginnen en aanslaat.

 25. Nick 13 november 2017 / 17:48

  Ik volg Lisanne al lang, laatst via Twitter ook een poosje contact gehad over nachtaanvallen enzo, daar ik die ook heb en er helaas het eea vanaf weet. Ik kon helaas niet doneren, maar wat geweldig dat het bedrag binnen is! Licht aan het eind van de tunnel!

 26. Hilde 20 november 2017 / 19:14

  Hier schrik ik nu wel even van. Ik reageer hier met name niet zo vaak maar werd wel vaak geïnspireerd door Lisanne’s blog. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop mee dat alles ten beste mag verlopen voor Lisanne. Haar gezondheid is nu het aller allerbelangrijkste.

 27. LYSHA 6 januari 2018 / 20:29

  Lieve Lisanne,

  Ik volg je nu al een tijde en schrik ervan te lezen dat het nu zo ontzettend slecht gaat. Ik reageer normaal nooit maar vind dit zeker nu wel nodig. Ik hoop dat 2018 voor jou toch een goed jaar gaat worden met vooruitzicht op beterschap. Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Ik ben blij te lezen tussen de reacties dat het streefbedrag is binnengehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.