Life's a party, dress like it!

Zelf ben ik enorm fan van feestjurkjes, glitteraccessoires en verder alles wat er feestelijk uitziet. Probleem? Geen gelegenheden waarbij je dat kunt dragen. Maar waarom eigenlijk niet? Zoals de titel zegt, ‘life’s a party, dress like it!’. En met de feestdagen heb je in elk geval nog een excuus om je glitterjurkjes, tops, broeken en schoenen bij elkaar te rapen en aan te doen. En dan niet alleen naar een feestje, maar ook naar school of naar het werk. Gewoon, omdat het kan!

Nelly.com: EUR 64,95, EUR 64,95, EUR 59,95, EUR 37,95, EUR 74,95 , EUR 69,95

Dus… trek je feestspulletjes uit de kast en probeer er iets leuks van te maken voor overdag! Natuurlijk hoef je niet in je blote jurkje en hoge hakken naar je colleges te gaan, met één party-item kom je al een heel eind. Dan hoef je niet bang te zijn om overdressed te zijn en niet bang te zijn dat je outfit ongepast is. En als je nu zo gauw niets uit je kast weet te trekken wat je outfit kan opfleuren, kijk eens naar je accessoires en sieraden! Daar zal ongetwijfeld iets tussen zitten!

Bij Tally Weijl kunnen ze dat perfect, party-items verwerken in een casual outfit. Misschien is het niet helemaal jouw smaak, maar zo zie je dat het zeker kan!

Dus… In mijn koffer zitten ook een aantal feestelijke items. Ook heb ik mijn nieuwe glitter trui al gedragen en een lekkere dikke comfy trui met grote feestelijke oorbellen lijkt me ook een perfecte combi. Heb jij onlangs al iets feestelijks uit je kast getrokken, of ga je dat nog doen?

12 reacties

 1. Kirsten 19 december 2012 / 11:15

  Leuke jurkjes, ik kan zelf ook niet wachten tot het 1e kerst dag is dan kan ik mijn kerstjurkje aan.

 2. Jesdiny 19 december 2012 / 12:07

  Ik vind het wel leuk om zo in een dagelijkse outfit te verwerken!! Lekker glam!

 3. Desi 19 december 2012 / 13:14

  Die schoenen van Nelly <3 Wauw…
  En Tally Weijl verrast me echt positief met die collectie. t Is meestal niet mijn smaak, maar dit vind ik prachtig

 4. Hester 19 december 2012 / 17:19

  Ik heb ook niet echt veel feestelijke kleding, maar zoals bij die tweede foto van Tally Weijl een simpele jeans + wit shirt met glittery pailettenjasje, vind ik dan wel leuk!

 5. Simone 19 december 2012 / 21:49

  Leuke jurkjes! Ik neem vaak een kijkje bij de Tally! Leuke prijs en vaak ook leuke kleding. Ik heb maandag al mijn kerstoutfit uit de kast getrokken, omdat ik een kerstgourmet had! Een kanten zwarte jurk met een lange ketting!

 6. Ise 19 december 2012 / 22:55

  Met kerst vind ik het altijd heel leuk, anders zou ik het toch niet zo snel doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.