Lijst met alle leuke series die ik heb gezien

Dat ik series kijken heel erg fijn vind dat weet je in middels wel, toch? Ik legde het hier in elk geval uit. Ik schrijf regelmatig over de series die ik kijk op dat moment, maar ik heb nog nooit een lijst gemaakt van álle series die ik in mijn leven heb gezien. Dat zijn er best wat, en als je zelf nog op zoek bent naar een niet te ingewikkelde, vrolijke, grappige serie, dan ben je bij mijn lijst aan het juiste adres!

lijst-met-leuke-series

2 Broke Girls – Twee jonge vrouwen die elkaar ontmoeten en nouja… altijd blut zijn. Maar wel een droom hebben samen! Vooral heel erg grappig.

Awkward – Dit is echt zo’n typische high school serie. Vol met grappige awkward momenten, zoals de titel al doet vermoeden.

Don’t Trust The B— in Apartment 23 – de B— in apartment 23 is inderdaad een B—, maar de dingen die ze uithaalt zijn wel enorm lollig.

Drop Dead Diva – Het idee van drop dead diva is een beetje vaag, het gaat namelijk om iemand die ‘bijna’ dood gaat, maar van gedaante verwisselt met iemand anders en op die manier weer in aanraking komt met haar oude leven. Een van mijn favorieten is dit!

Girls – Deze is best bekend, toch? Over een vriendinnengroep in New York met Lena Dunham.

Gossip Girl – Over de ‘upper east siders’ in New York. Heel erg leuk als je van mode houdt, je krijgt sowieso inspiratie van deze serie! Deze is niet grappig, ik heb de laatste paar seizoenen niet gezien, afgehaakt.

Happy Endings – Een heel grappige en gezellige serie

How I Met Your Mother – Deze serie gaat maar om 1 ding: hoe ‘hij’ de moeder van zijn kinderen ontmoette. Een heel lang, grappig en goed verhaal. Ook dit is een van mijn favorieten.

Jane by Design – Over een high school scholiere die een volwassen baan krijgt en een dubbelleven moet leiden. Helaas maar een seizoen!

Life unexpected – Bij de geboorte afgestaan zijn, maar dan op je zestiende toch je ouders terugvinden. Dat avontuur kun je volgen in deze serie!

 

Modern Family – Gaat over een moderne familie en is heel erg grappig. Deze behoort zeker ook tot mijn favorieten!

New Girl – Komt een dame nieuw in een gedeeld appartement wonen en raakt bevriend met de andere bewoners. Ze zijn allemaal een beetje raar. Wel grappig.

Orange is The New Black – Piper als onschuldig blondje in de gevangenis. Leuk om te zien hoe dat allemaal gaat, uiteindelijk ook wel spannend!

Parenthood – Ook echt zo’n gezellige serie over een familie. Ik kon er geen genoeg van krijgen, zo jammer dat deze af is! Óók een van mijn favorieten.

Sex and the City – Lekker old school. Moet ik bij deze nog gaan uitleggen wat voor serie het is?

Still Standing – Ook dit is een oude serie. Grappig wel!

Suburgatory – Over een tiener die samen met haar vader van New York verhuist naar een kak-buitenwijk. Super grappig!

Switched at Birth – Over twee meiden die bij de geboorte verwisseld zijn en elkaar uiteindelijk weer vinden. Spannend en heel leuk wat er daarna allemaal gebeurt.

The Big Bang Theory – Lekker nerdy humor, ik houd ervan!

The Carrie Diaries – Later opgenomen dan de serie Sex and the City, maar het verhaal speelt zich af alsof het vóór die serie allemaal gebeurde. Echt jammer dat ze gestopt zijn met deze serie, ik vond hem leuk! Ook echt een beetje zo’n high school tienerserie.

The Last Man on Earth – Wat als er een virus is op aarde die iedereen uitroeit, en jij als enige overblijft? Deze man weet hoe het is. En het is hilarisch.

The Lying Game – Deze was eigenlijk net een beetje te spannend voor mijn smaak, haha. Dit gaat over een tweeling die is gescheiden bij de geboorte, maar die elkaar weer vinden. Ze hebben de serie gestopt op een cliffhanger en achter de waarheid kom je dus nooit. Om die reden raad ik je af deze serie te kijken, ik kan het namelijk zelf echt niet uitstaan dat ik geen antwoorden heb.

The New Normal – Een heel leuke grappig serie over twee homoseksuele mannen die een kind willen. Naast dat het een grappige en gezellige serie is zit er ook een mooie boodschap achter.

Unbreakable Kimmy Schmidt – Vier vrouwen, opgesloten onder de grond voor 15(?) jaar. Eentje is Kimmy, over haar gaat de serie. Zij wordt gevolgd gedurende haar avonturen terug in de echte wereld.

Weird Loners – Vier mensen waarvoor het ‘tijd’ is om te gaan settelen, maar daar nog zelf niet aan toe zijn. En dus alleen zijn! Een beetje een vage serie, ook niet heel veel afleveringen. Maar het was fijn tijdverdrijf.

Younger – Het hoofdpersonage gaat scheiden, maar komt niet meer aan de bak en lukt het niet om op eigen benen te staan door het gat in haar CV. Totdat ze liegt over haar leeftijd. Deze is ook heel leuk!

Laat zeker hieronder jouw lijstje achter met series die jij hebt gezien en wat je ervan vond! Altijd handig om later terug te zoeken wanneer je weer op zoek bent naar een nieuwe serie. Wat is jouw favoriet?

DELEN:

48 reacties

 1. Janneke 18 augustus 2015 / 07:32

  Oh deze post vind ik super handig… Ik schreef echt super toevallig vandaag over het feit dat wij geen TV kijken (we hebben niet eens een signaal). Maar ik ben ook wel een beetje zat van alle super hippe series. Deze lijst met luchtige series is precies waar ik nu behoefte aan heb!

  Thanks voor het delen!

 2. Tineke 18 augustus 2015 / 07:48

  Ik ben nu met New Girl bezig, zo leuk! The Carrie diaries moet ik ook weer oppakken en Younger wil ik ook nog aan beginnen. Gelukkig begint de herfst bijna weer!
  Liefs

 3. Tiffany 18 augustus 2015 / 07:54

  New girl is zo leuk! Ook life unexpected is echt een aanrader en past goed in dit lijstje! Verder ben ik een ontzettend grote fan van pretty little liars, maar dat is wel een spannende serie.

 4. Sandy 18 augustus 2015 / 08:22

  Ik ben heel erg verslaafd aan die typische series voor meisjes, maar die ook nog leuk zijn om te kijken als je vijftig bent, zoals Reign, The 100 en Once Upon a Time. Allemaal aanraders!

 5. laura 18 augustus 2015 / 08:34

  Ja! Er zitten zoveel series tussen die ik (helaas) al heb gezien, maar ook een paar die ik nog niet ken. Thanks voor de tips!

 6. Shirley 18 augustus 2015 / 09:21

  Mijn all time favorite blijft Gossip Girl. Revenge vind ik een hele goede serie. Hart of Dixie, Jane the Virgin en Switched at Birth vond ik ook vermakelijk.

 7. Tessa 18 augustus 2015 / 09:23

  Wat een leuk overzicht. Ik ben ook vreselijk serieverslaafd en de meeste series die je noemt heb ik dan ook gezien. Gossip Girl vond ik ook op zich wel leuk, maar na een paar seizoenen hield ik het ook voor gezien. Younger lijkt me wel heel erg leuk en aangezien ik nu net klaar ben met OITNB zal ik daar maar eens aan beginnen. Ik kan echt nog aanraden dat je Once Upon a Time op Netflix kijkt als je nog een leuke nieuwe serie wilt volgen en binnenkort komt natuurlijk Scream Queens op Netflix en die lijkt me ook ontzettend leuk.

 8. Margot 18 augustus 2015 / 09:25

  Er zit een hoop tussen wat ik nog niet gezien heb! Zelf ben ik gek op Bones en ik kijk ook dingen als Agents of Shield, Arrow en The Flash. Oh en ik ben pas aan Beauty and the Beast begonnen.

 9. Hester 18 augustus 2015 / 09:55

  Je hebt echt al een flinke CV aan series opgebouwd haha! Ik maak er zelf eigenlijk nooit tijd voor, hooguit een film. Als je nog Nederlandse series wil kijken trouwens (is alleen wat lastiger online te kijken volgens mij), dan is Divorce en Lieve Liza écht een aanrader! Nederlandse series kijk ik vaak wel omdat die gewoon op tv zijn en we die met het hele gezin kijken haha. Heb je Pretty Little Liars trouwens nog nooit gezien? 😮 Of valt die te zeer onder de categorie spannend?

  • Hester 18 augustus 2015 / 09:55

   Oh en ik ben het weer vergeten gelijk in mijn comment te zetten maar ‘Dat ik series kijken heel erg fijn vindt …’ –> vind.

   • Lisanne 18 augustus 2015 / 11:58

    Dankje, heb het meteen veranderd! Brr hahaha

 10. Kimberley 18 augustus 2015 / 10:09

  Ik houd wat meer van ‘duistere’ series. Zoals bijvoorbeeld Game of Thrones, Daredevil, Marco Polo, Sons of Anarchy, etc. Van jouw lijstje vond ik Orange is the New Black en Sex and the City wel heel erg leuk 😀

 11. Julia 18 augustus 2015 / 10:25

  Oeh leuk om al die series even op een rijtje te zien! Weer wat inspiratie gekregen voor nieuwe series! Ik vond zelf Gossip Girl echt heel erg leuk! Grappig dat jij ben afgehaakt, ik moest en zou het verder zien haha. En verder vind ik New Girl, The Big Bang Theory, Prison Break en Downton Abbey heel leuk 🙂

 12. Shaz 18 augustus 2015 / 10:44

  Ik kijk ook best veel series. Momenteel kijk ik Suits, American Horror Story, Penny Dreadful, Once Upon a time, 30 Rock, Friends en Modern Family. Ik kan niet wachten op de nieuwe afleveringen van Dr. Who.

 13. Anne 18 augustus 2015 / 10:52

  Leuk zo’n lijstje! Ik ga er een paar van onthouden;) Mijn aanraders zijn: Homeland, Blacklist, Once upon a time, Suits, Crossing over. Meesten een beetje ander genre, maar ik denk dat jij Once upon a time en Suits allebei wel leuk vindt (als ik kijk naar het lijstje hierboven).

  • Anne 18 augustus 2015 / 10:54

   Moet trouwens Crossing lines zijn ipv crossing over

 14. Lesley 18 augustus 2015 / 10:56

  The Carrie Diaries! Die is zoooooo leuk! echt zo jammer inderdaad dat ze daar niet mee doorgegaan zijn.

 15. Chantal 18 augustus 2015 / 11:14

  Ik ben op het moment New Girl aan het kijken. Erg leuke serie 🙂 Verder heb ik zo veel series gezien dat ik wel even zoet zou zijn met het maken van een lijst 😉

 16. Roos 18 augustus 2015 / 11:41

  Leuk en handig lijstje, ik geen van die series gezien dus ga er zeker eens een paar downloaden. Op het moment ben ik bezig met The walking dead, maar helaas is seizoen 5 bijna afgelopen en moet ik wachten tot in oktober seizoen 6 begint.

 17. Nienke 18 augustus 2015 / 11:48

  ik ben ook echt een serie addict! Van wat langer geleden zijn charmed, buffy the vampire slayer, angel en that 70s show favoriet! Gossip girl, 90210, desperate housewives, gilmore girls, the o.c en grey’s anatomy heb ik ook helemaal gekeken.
  Een paar series van dit moment wat ik graag kijk zijn the fosters, pretty little liars, the walking dead, game of thrones en devious maids!

 18. Mel@thedailyprophecy 18 augustus 2015 / 12:10

  Series die met een cliff-hanger eindigen, UGH. Ik heb geen idee waarom ze dat soms doen, want in de meeste gevallen verpest het niet-weten wat er verder gebeurt de hele serie voor mij. New girl is so grappig. Ik hou ook van 2 broke girls, Orange is the New black and The big bang theory. Awkward is oké, het eerste seizoen is het beste. Ik ben benieuwd naar The last man on earth en Unbreakable Kimmy Schmidt.

 19. Judith 18 augustus 2015 / 12:22

  Oe, dit lijstje zal ik zeker even opslaan. Ben altijd op zoek naar een nieuwe serie. Ik heb ook een hoop series gezien, maar momenteel ben ik verslaafd aan The Fosters (helaas vandaag de laatste aflevering van de summer break gezien) en Switched at Birth. 🙂

 20. Evy 18 augustus 2015 / 12:40

  Wat een leuk lijstje! Moet ik zeker bewaren.

 21. Nancy 18 augustus 2015 / 13:35

  Ik houd van dezelfde soort series en van COMPLEET andere series dan jij noemt. Ik zag bijvoorbeeld geen sci-fi of fantasy ertussen staan en ik moet zeggen dat ik helemaal om ben bij sommigen.

  Mijn favoriete afgelopen series zijn SATC, Scrubs, Dharma & Greg en How I Met Your Mother.
  Daarnaast ben ik enorm fan van Supernatural (valt onder de sci-fi omdat het gaat over geesten e.d.) en Once Upon A Time. Eerlijk waar, je kan me opvegen bij de grappen van Supernatural en vind het superspannend en ik zwijmel bij de liefde van Once Upon A Time, de geweldige verhalen achter de sprookjesverhalen en natuurlijk kijk ik het ook voor de spanning.

  Waar ik nog steeds aan wil beginnen? De Gillmore Girls. Ik denk dat het wel wat voor mij is, maar ik heb nooit de mogelijkheid gehad om aflevering 1 te zien. En ik wil ook nog aan Breaking Bad beginnen – schijnt een stikgoede serie te zijn.

 22. Simone 18 augustus 2015 / 14:22

  Hoi LIsanne!
  Leuk lijstje! Waar kijk jij die series mee? Want sommige zijn niet te vinden op Netflix.

  • Lisanne 18 augustus 2015 / 16:22

   Ik kijk via XBMC, dat programma heeft Tim voor me gefixt 🙂

 23. Kim 18 augustus 2015 / 15:47

  Ik zocht net een nieuwe serie! Ik heb gelijk inspiratie.

 24. Manon 18 augustus 2015 / 16:08

  Leuk lijstje, new girl is echt leuk! Oh switched at birth lijkt me ook wel erg leuk! Ik kijk nu life is unecxpected

 25. Ricardo 18 augustus 2015 / 16:18

  Ik denk dat je Drop Dead Diva bedoelt? Vond ik ook een erg leuke serie. Sowieso staan er leuke series in je lijstje.
  Persoonlijk denk ik dat je The New Normal en Trophy Wife ook wel leuk zult vinden, allebei maar één seizoen maar wel de moeite waard om eens te checken!

  • Lisanne 18 augustus 2015 / 16:22

   Ja, klopt! Foutje haha 🙂 Thanks voor de tips!

 26. Eilish 18 augustus 2015 / 16:40

  Ik heb bijna alles hiervan al gezien. Misschien vind je deze dan ook leuk; Suburgatory, Gilmore Girls, Hart of Dixie, Friends, Scrubs, About a boy, Chicago PD, Chicago Fire, Chasing Life, Melissa&Joey, Mike&Molly, The Middle, Faking it.. en nog wat andere genres; Supernatural, Daredevil, Agent Carter, Sherlock, Doctor Who, Believe, 24, Under the dome, Mr Robot, Sleepy Hollow, The Tomorrow People, Hostages….And more haha

 27. Tessa Tamara 18 augustus 2015 / 17:29

  Dat is een indrukwekkende lijst! Misschien vind je Gilmore Girls leuk, mijn grote verslaving op seriegebied (op alle gebieden eigenlijk wel, gewoon mijn grote verslaving). Echt een hele leuke serie, zeker een aanrader!

 28. Janka 18 augustus 2015 / 17:33

  Ah super cool. Ik ben ook echt mega fan van zulke ‘girly’ series. Je zou echt eens Scrubs moeten proberen, het heeft een beetje dezelfde humor als How I Met Your Mother. Echt een leuke post. Ik heb laatst ook iets geschreven over series, kijk maar eens op http://www.jankagreen.blogspot.nl

 29. Lynn Claerhout 18 augustus 2015 / 18:11

  Leuk idee om ze allemaal op te sommen! Mijn lijst zou ook wel aanzienlijk zijn.

 30. Marike 18 augustus 2015 / 20:26

  Ik kijk ook veel series! Als ik jouw lijst zie dan vind je Life Unexpected, Pretty Little Liars en Greek vast ook leuk!

 31. Mijn Kleine Geheimpjes 18 augustus 2015 / 20:39

  Ohh zo leuk om te lezen hoe iedereen zn smaak zo anders is! 9 van de 10 van jouw lijstje heb ik niet gezien of ben ik mee gestopt omdat het me te girly was :-). Behalve uiteraard satc, dat is een klassieker!

  Mijn favo series zijn zoals criminal minds, house of cards, penny dreadful, jericho, broadchurch etc.

 32. Miriam 18 augustus 2015 / 21:04

  Zooo, das al heel wat. Leuke staan er tussen zeg! Mijn favo is nog steeds Lost (zó mooi! vond ik) en Big Bang vind ik idd ook errrrg leuk

 33. Amy 18 augustus 2015 / 22:23

  Ik maakte laatst ook zo’n lijst – daarna ben ik begonnen met een nieuwe serie, orphan black! (: Is wel behoorlijk spannend, dus niet enorm vrolijk, toch wel meeslepend! Verder is Gossip Girl mijn favoriet maar zie dat je daar bent afgehaakt! Wat ik wel ook echt kan aanraden is “Once upon a time” heb ik met veel plezier gekeken en wacht nu op de volgende afleveringen! (:

 34. maybetomorrow 18 augustus 2015 / 23:15

  Ik ben al heel lang op zoek naar die serie Younger. Die is niet op dvd toch? Hoe heb jij die gekeken?

 35. Joyce 19 augustus 2015 / 00:06

  Hi,

  Van The Lying Game is origineel een boekenserie. Bestaat uit 6 boeken, de tv serie is erop gebaseerd, maar niet totaal hetzelfde. Vond de boeken echt rete spannend en geeft uiteindelijk wel een antwoord in tegenstelling tot de serie. Vind persoonlijk de boeken ook veel leuker! 🙂

 36. Rianne 19 augustus 2015 / 10:25

  Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke serie om te kijken dan kan je eens op zoek gaan naar the secret life of the american teenager. Gratis op MyPrime van Ziggo.

 37. Lara 19 augustus 2015 / 11:34

  Dit artikel komt goed van pas! Ik ben net klaar met The Big Bang Theory dus ik was op zoek naar een nieuwe serie. Op dit moment volg ik: Awkward, Baby Daddy, The Big Bang Theory, Faking It, Hawaii Five-0, Lip Sync Battle, Melissa&Joey (helaas is deze serie net afgelopen), Mom, New Girl, The Odd Couple en Scream. Verder kijk ik op de Nederlandse tv Moordvrouw en Dokter Tinus.

 38. Vivian 4 september 2015 / 19:53

  Hier staan ook heel veel series tussen die ik tof vind! Mijn favorieten van het moment zijn Devious Maids, Once Upon a Time, Grey’s Anatomy… o ja, en Younger wil ik heel graag eens uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.