Lisanne beleeft #100

Hoera, de honderdste Lisanne beleeft is hier! Het is gewoon al de honderdste keer dat ik een fotodagboekje schrijf, de nieuwe versie. Ik ben een tijdje gestopt met bloggen toen het erg slecht ging, daarna heb ik de fotodagboekjes weer opgepakt onder deze naam: Lisanne beleeft. En het is best leuk dat we daar de honderdste versie vandaag van hebben, vind je niet? Ik vind het een hele prestatie, haha.

Afgelopen week ontving ik allemaal leuke pakketjes, bijvoorbeeld een verzwaringsdeken en nieuwe posters. Ook was ik in Schagen, waar ik een kijkje nam in de boekenwinkel, waar ik uiteraard niet met lege handen vertrok, haha. En na een heel lange tijd speelde ik weer wat met aquarel!

Ik mocht een verzwaringsdeken testen van The Nap Lab, zo vet! Ik heb hier door de jaren heen al zo veel verschillende berichtjes over gehad, maar nooit de stap genomen om er eentje te testen. Inmiddels slaap ik er nu bijna een week onder en ben erg positief, maar ik schrijf er nog een uitgebreidere blogpost onder. Mocht je nu al zo enthousiast zijn dat je er ook eentje wil, met de code lisanne10 kun je 10% korting krijgen op jouw eigen verzwaringsdeken. Maar meer ervaringen en info kun je de komende tijd dus nog verwachten!

De deken werd meteen goed getest, ik was zo moe dat ik overdag een dutje deed. Van 4 tot 7, gelukkig kon ik ‘s avonds nog gewoon slapen!

Ik kreeg ook een pakketje met nieuwe posters! Deze ga ik boven mijn eettafel hangen. Wel moet ik nog even kiezen welke het worden, want ik heb twee verschillende sets besteld. Daarover volgt ook meer in de toekomst hier op de blog!

Van spulletjes die bij mijn muur passen word ik altijd blij….

Deze handdoekjes die ik van mijn moeder kreeg bijvoorbeeld passen perfect in mijn interieur!

Vrijdag moest mijn vader zijn auto naar de garage brengen in Schagen. Toen hij hem weer ophaalde ging ik even mee, zo. konden we nog even naar boekhandel de Plukker. Wat een heerlijke winkel is dat! Oneindig veel boeken, maar ook leuke spelletjes, notitieboekjes en knutselbenodigdheden. Zo fijn om daar rond te lopen!

Kijk nou, hier wordt een mens toch blij van?

Goed werk van Cynthia Schultz lag er ook. Ik vind het een heerlijk boekje, ik heb hem al uit en er komt een blogpost over!

Ook kocht ik een nieuw boek, deze leek me wel heel mooi. Daarnaast kocht ik nog Faber Castell Fineliners.

Tomaten uit eigen tuin. Ge-wel-dig! Ik wil niets anders meer, ze zijn zo lekker.

En ik wil ook nooit meer een andere serie kijken, haha. Downton Abbey is echt heel leuk, echt een aanrader. Maar ik kijk ook steeds uit naar een nieuwe aflevering van Chesapeake Shores, dat is ook z√≥’n fijne rustige serie.

Eerst even een een probeerseltje om weer een beetje feeling te krijgen met de aquarel, ik had het al zo lang niet gedaan!

Maar ik moest wel, ik had namelijk gedroomd over een Kerstkaart. Een Mini Cooper met een kerstboom erop. Geen grap, ik had er echt over gedroomd, hahaha. En het was best een goed idee, ik deed het namelijk samen met B en hij rijdt in een mini. En hij wilde een kerstkaart maken. Dus… vandaar!

De tomaten zijn echt lekker.

En ik heb denk ik voor het eerst in mijn leven met succes een auto getekend. Yeah!

En ik leerde B werken met aquarel, hij had nog nooit eerder aquarel gebruikt. Rechts zie je zijn resultaat. Ik ben wel een mini-beetje jaloers, zo knap gedaan voor een eerste keer! Maar ik ben natuurlijk ook een uitmuntende docent natuurlijk (haha).

Dat was mijn week… zoals je ziet heb ik veel fijne dingen gedaan!

DELEN:

5 reacties

 1. Ilse 13 september 2021 / 15:28

  Gefeliciteerd met je 100ste fotodagboek!
  Je kerstkaartje is echt leuk!

 2. Simone 15 september 2021 / 10:14

  Ik vind je kerstkaart met de Mini Cooper echt heel erg leuk geworden!

 3. Irene 19 september 2021 / 19:29

  Ben ook benieuwd naar je verzwaringsdeken! Dat staat al een tijdje op mijn verlanglijstje ūüôā Jullie kerstkaartjes zijn goed gelukt seg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.