Lisanne beleeft #101

Afgelopen week werd mijn moeder geopereerd dus dat was spannend én ik moest wat meer zelf doen. Verder ging ik op jacht naar de leukste adventskalender, kookte ik een paar keer (samen met mijn vader!) en maakte ik een tripje naar de Action. Uiteraard deel ik met je wat ik kocht. En natuurlijk wat ik allemaal nog meer beleefde afgelopen week!

Ik begon aan de serie On the Verge op Netflix. Wel leuk, niet geweldig. Leuk genoeg om hem toch af te kijken in elk geval, dat heb ik deze week dus ook gedaan (het waren niet zo veel afleveringen).

Geen idee of ik de enige ben, maar ik heb dus een ongelooflijke hekel aan updates doen. Het duurt altijd veel langer dan je hoopt!

Mijn moeder werd maandag geopereerd aan haar rug. Ze zijn drie uur bezig geweest, maar alles is goed gegaan! Ze heeft daarna een paar dagen in het ziekenhuis gelegen en nu ligt ze thuis. Maar in het begin van de week was alles even spannend. Toen ben ik ook een keertje op bezoek geweest (naar Alkmaar, daar lag ze), dat was wel erg druk. Heel fijn dat ze relatief snel naar huis mocht!

Outfitje! Een linnen blouse met mijn nieuwe broekje van Ambika. Die kocht ik bij een Outlet (de Nameless Outlet in Den Helder). Fijn broekje, zit als een pyjama en ziet er wel heel leuk uit! Ook fijn: hij is lang genoeg, vaak zijn dit soort broeken nét te kort voor mij. Helemaal blij mee dus! Ik hoor het er eigenlijk niet bij te zeggen, maar hij was maar €6 dus ik ben er extra blij mee, haha.

Ik at een Schär croissantje. Glutenvrij. Lang niet zo lekker als de real deal. Nadat ik dit postte kreeg ik een heleboel berichtjes dat ik naar Craft in Amsterdam moet, daar hebben ze heel lekkere glutenvrije croissants. Ik hoop ooit een keertje langs te kunnen. Of bestellen als ze ooit gaan verzenden!

Mijn oog viel op de kalenders van The Body Shop. Ze hebben drie soorten en ik dacht: ik neem gewoon de meest luxe. Dat had ik verdiend, vond ik.

Maarja, toen zag ik nog honderd andere opties, haha.

Oh, ik ben bij de tandarts geweest! Ik had per ongeluk een andere tandarts dan normaal, dat was verkeerd ingepland. Maar dat kon wel voor een keertje. De tandarts gaf me wat tips om beter te poetsen. Volgende maand moet ik naar de mondhygiënist, die gaat me verder helpen en de boel helemaal goed schoonmaken. Maar ik had geen gaatjes, fijn!

Daarna ben ik nacho’s gaan maken. Dit is echt een heel lekker pakket!

Kijk nou hoe gezellig dat eruit ziet! Leuk toch? Hij is erg lekker, echt een aanrader.

Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt: het is de Rituals kalender geworden. Zó mooi is ie! En met de gouden huisjes past hij goed bij mijn goudkleurige kerstdecoratie. Ik zie het al helemaal voor me!

Kan niet wachten om hem uit te pakken. Nog maar even geduld, haha.

Fijn hoekje in mijn woonkamer!

In het weekend ging ik naar de Action. Daar kocht ik een pot met geurkaars erin. Leuk is-ie hè?

En ik kocht kerstpapier, kerstballen, cadeautasjes en hetgeen waar ik eigenlijk voor kwam: een lampje! Bij mijn eettafel had ik een gloeilamp, dat wist ik helemaal niet. Maar die stopte er ineens mee. Dus nu heb ik een look-a-like gloeilamp.

Dat was mijn week! Met mijn moeder gaat het naar omstandigheden goed, ze heeft nog wel veel pijn medicatie nodig. Voor mij was het daardoor ook wel drukker (ik had natuurlijk minder hulp), maar het ging wel goed!

DELEN:

4 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 21 september 2021 / 20:54

  Hopelijk herstelt je moeder voorspoedig.
  Je kan in ieder geval nu alvast voorpret hebben van je Rituals kalender. 😉

 2. Naomi 22 september 2021 / 05:26

  Fijn dat je moeder weer vrij snel naar huis kon en dat alles goed is gegaan.
  Ik krijg bij de tandarts ook altijd te horen dat ik beter moet poetsen, maar ja, ik doe m’n best, denk ik dan maar…

 3. Miss Glutenvrij 23 september 2021 / 09:31

  Bij craft coffee en pasty in Amsterdam hebben ze inderdaad de allerbeste glutenvrije croissants.

 4. Dionne 24 september 2021 / 15:27

  Beterschap voor je moeder! En croissantjes mis ik ook heel erg, maar dan wil ik ook die E-nummers en rare ingrediënten eruit hebben haha. Ik zag wel een bedrijf die ermee bezig was en ook een webshop heeft dus 🤞🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.