Lisanne beleeft #102

Afgelopen week deed ik een heleboel kneuterige dingen in huis. Zo deed ik een posterwissel voor de herfst, bestudeerde de kleuren op mijn muren en gaf ik mijn nagels een herfstig kleurtje. Ook ruimde ik lekker op, wat altijd fijn is! Ik neem je mee in mijn week.

Een hele dag lang heb ik gewacht op een pakketje, dat toch later kwam dan het tijdvlak (dat tot half 4 duurde). Vervolgens kwam ik erachter dat ik het adres van mijn ouders nog in mijn account had staan. Toen zat ik dus voor niks de hele dag thuis te wachten, haha. Gelukkig is het goedgekomen! Ik bestelde zwarte infusable ink. Om een mok mee te bedrukken. Over het design ben ik nog niet uit, maar ik weet wel dat ik graag zwart wilde!

De tafel ligt altijd helemaal vol met zooi als ik klaar ben met werken.

Uiteindelijk verplaatste ik naar de bank…

Of eigenlijk ernaast! Ik zit altijd tegen de bank aan, in het hoekje tussen de bank en de tafel, op het kleed. Vind ik lekker zitten. The Good Fight heeft een nieuw seizoen op Videoland, echt leuk! Wel vond ik een vrij heftige aflevering (de eerste), er gebeurde zó veel in dat ik er een beetje hoofdpijn van kreeg, haha. Zo suf. Ik ben dus nog niet begonnen aan aflevering twee, maar dat komt nog wel.

Ik kreeg van Flexa een boekje en een tester met de kleur van het jaar: bright skies, een lichtblauwe kleur. Mijn ding is het niet echt. In mijn woonkamer heb ik een okergele kleur op de muur, maar in de hal heb ik lichtgroen (tranquil dawn, ook kleur van het jaar geweest) en in de slaapkamer Early Dew, ook een kleur van het jaar geweest. Ik ben denk ik gewoon meer van groen dan van blauw.

Uiteindelijk heb ik de tafel lekker opgeruimd. Eigenlijk is het altijd zo gepiept, ik zou het vaker moeten doen.

En toen ben ik aan de slag gegaan met de posterwissel. Het resultaat zie je deze week!

Lekker aan het werk, de foto’s bewerken en teksten schrijven. Ik heb ooit heel goedkoop een muis gekocht en die gebruik ik nu altijd. Met draad, dat vind ik fijn, maar is eigenlijk heel onhandig in mijn computer (dan heb je zo’n hubje nodig).

Oké, aan de slag in mijn knutselkamer. Deze is heel gezellig, met overal spullen. Iets té gezellig, haha. Dit was wel een hoop werk!

Uiteindelijk best goed opgeruimd! Hier kan ik lekker hobbyen met mijn Cricut!

Terwijl ik aan het opruimen was kwam ik nog allerlei goodies tegen die ik van Post & Papier had gekregen. Ik geloof dat je met de code lisanneleeft 10% korting krijgt op bijna alles op de webshop. Ze hebben nu supermooie herfstige papieren goodies, zeker de moeite waard om te kijken als je dit soort spulletjes ook graag gebruikt.

Keuzes, lila (zomer) of bordeaux (herfst). Jullie kozen met 60% voor bordeaux, dus dat werd hem.

Kijk!

Het voelt wel als officieel herfst met deze kleur nagels. Deze kleur draag ik meestal het hele najaar, in het nieuwe jaar ga ik vaak weer over op lila.

Doordat het weer eerder donker wordt ben ik supersnel slaperig. Het liefst ga ik om 8 uur al naar bed! Toch meer lampjes aanzetten, dat helpt.

Ik kocht een nieuwe jas bij C&A. Heel fijn, want mijn vorige pas ik niet meer. Ik was echt heel bang dat ik naar buiten moest met een jas die te klein is, dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. Het was al wel te donker om hem goed te laten zien.

Hema verkoopt glutenvrije kruidnoten! Ik dacht dat Den Helder ze niet had, maar die bleek ze toch ook te hebben. Geweldig, deze zijn namelijk een stuk betaalbaarder dan die bij AH. Alleen de choco chip was heel hard en met chocolade had het niets te maken. Maar de andere twee zijn top! En ook vegan, ook mooi meegenomen.

Mijn Rituals kalender kwam binnen! Zo leuk.

Nu nog een heleboel geduld hebben, haha. Ik denk dat ik hem in november al wel neerzet, hij is namelijk zo mooi! Zo kan ik er extra lang van genieten. Maar november duurt ook nog wel even.

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 28 september 2021 / 17:04

  Dat is een behoorlijke kalender! Ben benieuwd wat voor leuks er allemaal in zit, maar daar moet je inderdaad nog even geduld voor hebben.

 2. Naomi 29 september 2021 / 10:03

  Heerlijk opgeruimd zo, je knutselplek. En ik ben dan heel benieuwd waarom jij een tas op tafel hebt staan als je aan het werk bent…:)

  • Lisanne 30 september 2021 / 12:31

   Haha, waarschijnlijk omdat ik gewoon een rommelkont ben, ik heb eigenlijk niet echt een andere plek voor mijn tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.