Lisanne beleeft #103

Afgelopen week had ik een beetje en herfstdipje. Mentaal, want ik ben zó niet klaar voor donkere regenachtige dagen. Maar ook fysiek had ik een klein buikgriepje te pakken. Ondanks dat heb ik gelukkig nog wel veel leuke dingen kunnen doen! Ik pakte mijn adventskalender uit, testte wondersponsjes en trakteerde mezelf op een nieuw voorraadje cadeauzakjes. Ik neem je graag mee in mijn week!

Het eerste vraagstuk van de week ging om herfstschoeisel. Ik zie in de winkel allemaal stoere cowboyboots staan, maar dat is toch niet helemaal mijn ding. Ik vroeg me af wat jullie droegen! Veruit de meeste van jullie dragen Dr Martens! Leuk om te weten. En veel ook veterlaarsjes, die heb ik zelf ook in de kast staan!

Er ging een wereld voor me open toen ik wondersponsjes kocht bij Action.

Achter is niet schoongemaakt, voor wel.

Nu zijn mijn schoenen weer iets witter, fijn! Niet helemaal, maar ze zijn weer wat netter.

Maandagavond is Kopen Zonder Kijken avond. Ik kijk pas sinds dit seizoen en ik vind het zó’n leuk programma. Ik zou eigenlijk zelf ook wel mee willen doen. Maar ik denk niet dat ik het zou durven, haha.

Maar voorlopig woon ik nog gewoon in het huis waar ik nu woon en daar woon ik mega fijn! Dus ik heb het ook niet nodig, haha. Ik kan met Videoland vooruit kijken, dus ik loop altijd een weekje voor, dat wat vanavond op tv komt is echt weer een heel leuk stel, vind ik!

Ik nam bij Action niet alleen wondersponsjes mee, maar ook deze warme pantoffeltjes. Terwijl ik dit typ heb ik ze weer aan. Zijn ze niet mega schattig? Ik ben fan.

De verzenddoos van mijn adventskalender van Rituals pakte ik uit. Wat een beauty, vind je niet? Ik heb hem nu maar weer even boven gelegd in de doos, zodat hij mooi blijft.

Ik had altijd een postbus waar post naar gestuurd kon worden, die heb ik opgeheven omdat de meeste post toch via mijn huisadres kwam. Maar wel goed om te weten dat je er geen post meer naar kan sturen!

Helemaal blij met de pantoffeltjes.

En ik had dus een klein buikgriepje. Niet ernstig, maar gewoon constant buikpijn, ik kon ook niet veel eten zonder nare gevolgen. Dus dat betekende ook vroeg naar bed.

Ik had deze week wel onwijs veel zin in warme chocomel, ik denk dat ik dat volgende week ergens ga drinken. Kijk er nu al naar uit!

Ik had een nieuw shirt aan, maar door het dekentje zag je daar niks van.

Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik niet alleen een dipje had, maar ook gewoon ziekig was, dat is wel een geruststelling, haha. Ik voelde me zó sip.

Mijn ouders kwamen langs (ja, ook mijn moeder, die nu drie weken geleden geopereerd is!), met een bosje bloemen. Zo leuk dat mijn moeder ook even langs kon komen!

De kruidnoten van Hema zijn favoriet. Deze met chocolade zijn echt heerlijk.

Die zonder chocolade zijn ook heerlijk.

Downton Abbey kijk ik samen met B. We zaten aan het einde van seizoen 3, de kerstaflevering. Die liep iets anders af dan gehoopt, beetje jammer wel. Maar nog steeds een superleuke serie, echt een aanrader!

Ik wilde seizoensdingen winkelen bij het tuincentrum, maar in Den Helder hadden ze niks. Dus, toen ben ik bij Hema cadeauzakjes gaan winkelen. Dat is altijd handig voor de decembermaand! En ze kunnen voor een deel ook goed voor “gewoon”.

Misschien wilden we zondag naar Tuincentrum De Boet, maar we gingen toch maar niet. We zijn wel in Schagen gaan kijken. Veel groter en veel meer keuze, maar ook niet echt seizoensartikelen. Ondanks dat was het wel heel leuk om te kijken.

We probeerden deze chocolade, ik vond hem niet lekker, B wel.

Zondagavond vertrok B weer en keek ik naar Expeditie Robinson. Ook een heel leuk programma!

Mijn mini-buikgriepje is volgens mij wel over, dus dat is heel fijn. Terwijl ik dit typ schijnt de zon naar binnen, dus mij hoor je niet klagen. Dit wordt een goede week!

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 4 oktober 2021 / 18:18

  Balen van dat buikgriepje, maar blij dat het weer over lijkt te zijn.
  Die sloffen vind ik echt zó leuk! En hier nog een fan van kopen zonder kijken. Ik zou heel graag verhuizen, maar meedoen aan dat programma? Hm, nee, ik geloof dat ik daar toch te veel een controlfreak voor ben;).

 2. Zo simpel is dan geluk 4 oktober 2021 / 22:08

  De donkere dagen heb ik ook altijd veel moeite mee. Vervelend dat je je niet fit voelde. Hopelijk voel je je deze week beter!

 3. ver-dwalen 5 oktober 2021 / 11:06

  Oh wauw! Die verpakking van Rituals 😀 Mijne zit dus nog gewoon in de verzenddoos van de post en ligt (veilig) bovenop mijn kledingkast totdat ik hem mag uitpakken.

 4. Irene 6 oktober 2021 / 20:16

  Ik wil ook graag een adventskalender maar kan nog niet goed kiezen :p Ik kijk ook niet uit naar de donkere dagen maar sinds ik gelezen heb dat de mensen in Scandinavische landen er veel minder moeite mee hebben omdat ze er anders naar kijken, probeer ik dat ook te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.