Lisanne beleeft #104

Eigenlijk deed ik afgelopen week helemaal niet zo veel, vooral doordeweeks was lekker rustig. Ik rommelde wat in huis, haalde bijvoorbeeld mijn herfstspulletjes tevoorschijn. Mijn weekend was daarentegen wel lekker druk. We hebben gekookt voor vrienden, echt heel leuk. Ik neem je graag mee in mijn week!

Deze superleuke theelichthoudertjes met huisjes haalde ik tevoorschijn. Ze lagen in de opslag bij de kerstspulletjes.

En ook dit kussenhoesje dat ik kocht bij Zara Home op vakantie haalde ik tevoorschijn. Ik vind het fantastisch! Zeker met de kussentjes die ik afgelopen zomer of lente bij Kwantum kocht, die vind ik ook nog zo geweldig mooi.

De kaarsjes gingen ook aan, gezellig! Ik bleek dus helemaal niet zo veel herfstdecoratie te hebben, toen mijn ex en ik uit elkaar gingen heeft hij blijkbaar nogal veel meegenomen. Ik moet steeds denken aan een nep pompoentje met zo’n halloweengezichtje erin (maar dan een vriendelijke), die mis ik wel echt, haha. Een beetje suf, maar die was gewoon zo leuk! Maar mijn huis is gelukkig al wel gezellig, genoeg gewone decoratie ook!

Ik kijk tegenwoordig naar Superstore, echt een leuke serie. Vooral als je niet te veel wil nadenken en een lekker lange grappige serie wil zien.

Zó leuk, het boek van Iris kwam uit!!! Ik vind het zo gaaf dat Iris een boek heeft geschreven. Ik ken haar al heel lang van haar blog Ikbenirisniet (die niet meer actief is), al die tijd heb ik haar ook gevolgd op Instagram. Ze heeft diepe dalen meegemaakt door haar angststoornis, gelukkig gaat het een stuk beter met haar. Over het proces heeft ze een boek geschreven, Een steekje los. Ik ben mega benieuwd!

Vomar verkocht super schattige koffiekopjes. Ik had nog wel koffiekopjes, maar mijn smaak is veranderd sinds de tijd dat ik net op mezelf ging wonen (8 jaar geleden alweer!), nu wilde ik deze hippe van Vomar wel. Uiteindelijk kochten we er 4. Ja, we, want B was er weer! We gingen dit weekend lekker koken voor vrienden.

We maakten allemaal Indonesische lekkernijen. Daarbij maakten we ook tomatensambal. Met tomaten uit eigen tuin! En pepers van de markt.

Uiteindelijk is dit de sambal geworden, we gebruiken dit recept. De meeste recepten die we gebruiken googlen we gewoon. Als het er lekker uitziet en er zitten geen noten of gluten in, dan proberen we het gewoon.

Een tafel vol Indonesisch eten, vet lekker! Het is niet zo fotogeniek, haha. ‘s Avonds kwamen er dus vrienden eten en spelletjes spelen, super gezellig.

En zondag gingen we op bezoek bij mijn ouders en bij de vader van B. Mocht je benieuwd zijn naar B, op Instagram vind je een fotootje.

Dat was mijn week! Ik ben van heel veel dingen vergeten foto’s te maken, haha. Volgende week hopelijk weer wat meer foto’s! Maar mijn week was in elk geval super leuk, ook met het volle weekend.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 12 oktober 2021 / 09:13

    Die theelichtjeshouders zijn leuk zeg! Het ziet eruit als een fijn weekje. En eindelijk een foto van B. gezien. Was toch wel erg nieuwsgierig nadat de letter hier al regelmatig in een blog verscheen;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.