Lisanne beleeft #105

Waar ik vorige week maar weinig foto’s had, zijn het er deze week weer lekker veel. Ik heb ook zo veel leuks gedaan! Een lego huisje in elkaar zetten (ja, echt!!!), een tripje naar de Action (inclusief shoplog) en een heel leuke aankoop van een adventskalender… ik vertel je er heel graag meer over!

Maandag, kopen zonder kijken dag! Ik ben echt dol op het programma geworden sinds dit seizoen! In het huis dat vanavond op tv komt worden alle muren lichtgroen, let er maar eens op, haha. Ik kreeg er zin van om ook mijn huis helemaal groen te schilderen, dat was dus zeker niet iets negatiefs. Het werd prachtig!

De helft van mijn Instagramvolgers heeft, net als ik, ook een ontiegelijke hekel aan haren wassen. Zo fijn dat ik daarin niet de enige ben, haha.

Ik had geen bloemen meer op mijn kastje staan, dus zette ik erop… de doos van het prachtige Lego huisje dat ik onlangs kocht. Voor B, maar ook voor mezelf. Dat is toch geweldig? Dit is hem.

In een poll vroeg ik wanneer ik hem zal maken. Ik wist zelf al dat het oktober werd, haha. Sterker nog: ik heb hem deze week al gemaakt! Hij stond ons steeds zo verleidelijk aan te staren, we konden het niet laten. In het weekend is B er meestal, dus vandaar dat ik we zeg.

Veel te doen, dus alles even opschrijven in de Structuurjunkie planner. Blijft een fijn ding! Als iemand mij vraagt: wat voor planner moet ik kopen? Dan is mijn antwoord altijd: Structuurjunkie! Ik ben echt fan, maar als je me langer volgt dan weet je dat wel, haha.

Samen met mijn vader én moeder op pad. Mijn moeder is nu vijf weken geleden geopereerd, dus ze kan langzamerhand wel weer wat. Nog niet autorijden, maar mee naar de Action wel, haha. Superleuk! Er lag al zó veel kerstspul in de Action, ik wilde alles wel kopen. Deed ik niet, ik hield me in.

Wel kocht ik een prachtige (nep)krans met lichtjes erin, hier kan ik wel iets moois van maken! Waar ik hem ga ophangen weet ik alleen nog niet.

En washitape. Deze met traditioneel rode kleurtjes vind ik toch wel heel leuk, perfect om cadeautjes mee in te pakken. Ik neig dit jaar denk ik toch wel meer naar traditionele versiering, het liefst zou ik allemaal rode glazen kerstballen kopen. Maar ik heb al goud, dus ik doe het niet. Maar ik wil het wel!

Deze prachtige kaarsen passen bij mijn herfstkussentjes op de bank. Ik ben echt blij met deze aankoop, ze zijn al goed gebruikt!

En ik kocht schoonmaakmiddel enzo.

In de glazen kandelaars die ik van mijn oma kreeg staan de kaarsen superleuk. Ik heb de gele kaarsen die er stonden even tijdelijk weggehaald, een beetje afwisseling is wel leuk.

Bij de Blokker was ik om een pakketje op te halen, maar daar hebben ze ook al een fantastische kerstcollectie. Mijn favorietjes zette ik even op de foto. Voor de eikeltjes ga ik misschien nog wel terug, die vind ik zo leuk!

Ik ging naar de mondhygiëniste, dat was hard nodig. Daar vroeg ik wat voor tandenborstel ik het beste kon kopen, zij gaven de voorkeur aan ronddraaiende kopjes, dus deze van Philips doe ik nu, na een jaar of 8, toch weg. Hij poetste echt niet meer goed. De nieuwe is er eentje van Oral B, bij Kruidvat hadden ze dit weekend 50% korting, dus ik ben helemaal blij.

Ik ben zo blij dat dit seizoen van Expeditie Robinson gewoon twee afleveringen per week heeft!

Ik ontdekte een deal bij Zalando, daar was 20% korting op alles, ook de kalender die ik zo graag wilde hebben van Essie. Dus die bestelde ik (en nog 20 van mijn volgers op instagram), nu voor 40 euro. De aanbieding is helaas nu voorbij!

Maar alsnog, voor 50 had ik hem ook gekocht, ik ben gewoon heel erg fan van Essie. Het blijft zo lang zitten! Niets is vervelender dan je nagels lakken om er na een dag achter te komen dat er alweer allemaal stukjes vanaf gevallen zijn. Dit blijft anderhalf tot twee weken zitten bij mij, top!

Bij Action verkopen ze nu KitKat reepjes die glutenvrij zijn. Er zit wel iets minder bite in dan in de echte (logisch), maar ze smaken echt naar KitKat, zo leuk om dat weer te kunnen proeven!

Zaterdag gebeurde het… we begonnen met bouwen van de Lego.

En we keken lekker veel Downton Abbey, heerlijke serie.

Kan niet beter, Lego en Downton.

Het was echt ge-wel-dig om het huisje in elkaar te zetten. Wat een kunstenaars daar bij Lego! Zó briljant bedacht.

Ik had bedacht het huisje helemaal uit elkaar te halen ieder jaar, maar of dat me gaat lukken betwijfel ik. Die blokjes gaan zo lastig uit elkaar!

Over het huisje schrijf ik nog wel een uitgebreide blogpost. Ik ben er zo enthousiast over!

Zondagavond speelden we met z’n twee Carcassonne, deze ligt al bijna een jaar in de kast te niksen. Vorige week speelden we het met vrienden en kwamen erachter dat het met z’n twee ook superleuk is om te spelen.

Dit spelletje behoort nu wel tot mijn favorieten!

Mede doordat ik won, uiteraard (ik kan niet zo goed tegen mijn verlies).

DELEN:

5 reacties

 1. Darina 19 oktober 2021 / 08:04

  Wat een leuke week! De kerstspullen zien er heel leuk uit, vooral de fotocamera, ik denk dat ik die wel ga halen 🙂

 2. Naomi 19 oktober 2021 / 08:38

  Zo leuk, dat legohuisje! En ik vind het bewonderenswaardig hoe jij met een paar attributen een totaal andere sfeer in je huis aan kunt brengen. Heel leuk om te zien.

 3. Charlotte’s Little Corner 21 oktober 2021 / 10:25

  Wat een fijne week zo te zien! Dat legohuisje is echt prachtig ja, wauw! En wat fijn dat je de kalender van Essie met korting kon kopen. Hoe vind je Downton Abbey? Dat is echt één van mijn favoriete series 🙂

  • Lisanne 23 oktober 2021 / 12:54

   Ik vind Downton echt geweldig, we zijn al bij seizoen 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.