Lisanne beleeft #106

Wat was afgelopen week geweldig! Mijn moeder werd 60, dat vierden we (klein, maar fijn). Verder keek ik lekker veel series en deed ik in het weekend iets superleuks. We gingen namelijk naar Tuincentrum De Boet, naar de kerstshow! En als klap op de vuurpijl ben ik ook nog eens uit eten geweest zondag. Goed, ik neem je gewoon mee in deze fijne week.

Mijn moeder is inmiddels zes weken geleden geopereerd aan haar rug, langzamerhand heelt alles wat en gaat het steeds wat beter. Misschien kan het bed binnenkort zelfs weg uit de woonkamer! Hoe dan ook, ik vind het wel gezellig om te werken bij mijn moeder thuis.

Kopen zonder kijken is echt mijn lievelingsprogramma. Volgende week de laatste aflevering van het seizoen (de vooruitkijkers via Videoland hebben hem helaas al gezien… zoals ik).

Lisanne en perenthee, we horen bij elkaar.

Ik ben begonnen in het boek van Iris! Hij leest heel fijn, vind ik. Geen moeilijke taal en heel interessant.

Eerst durfde ik eigenlijk niet te kijken naar You, want ik vind hem een beetje eng. Maar hij is gewoon te goed om niet te kijken, ik heb hem nu dus toch afgekeken. Het einde was echt weer briljant!

Mijn kaarsjes staan zo leuk! Ze raken nu een beetje op, ik ben naar Action geweest voor nieuwe, maar ze hadden de kleur die ik wilde niet meer. Nu heb ik ze bij Hema gekocht!

Voor het slapen nog wat werk doen, ik moest nog even mijn postbusadres uit mijn handtekening van mijn e-mail halen. Dat was zo gepiept gelukkig! Kon ik lekker vroeg naar bed!

De volgende dag zou er een pakketje komen, daarop heb ik de hele dag gewacht. Hij zou overdag komen stond er, dus om 7 uur besloot ik te gaan douchen… uiteraard kwam het pakketje toen, hahaha. Gelukkig heeft een lieve buurvrouw hem aangenomen! Maar ik voel me dan toch een beetje bezwaard.

Het perfecte plaatje kijken op donderdag, zo leuk! Maar zo veel reclame ook, dat ben ik niet meer gewend. Vaak kijk ik het laatste stukje op mijn telefoon in bed.

Donderdag werd mijn moeder 60, als verrassing kwamen mijn broers (uit Utrecht en Amsterdam) ook langs. We gingen gezellig met z’n allen lunchen. Supergezellig! Mijn moeder was ook echt verrast, dat was heel leuk. Het was heel fijn om iedereen weer te zien, maar ik merk dat het voor mijn lijf wel heel heftig is. Van veel mensen die praten krijg ik toch erge hoofdpijn, dat is jammer.

Maar gelukkig helpt slapen! En dat deed ik lekker vroeg, want op vrijdag gingen we iets heel leuks doen.

Namelijk naar Tuincentrum De Boet! Daar hebben ze superveel kerstspulletjes.

Zoals allemaal miniatuurhuisjes en mensjes en boompjes. Het is zó kunstig hoe ze dit allemaal in elkaar zetten. Lijkt mij ook geweldig om te doen overigens! Ze hadden alleen nog niet alles af helaas, maar gelukkig was er genoeg te zien.

Boven ook lekker meubels gekeken. En nog leuke kaarsenhouders voor mijn moeder gevonden, een klein extra cadeautje. En hoi, dit is B!

Ook nog niet alle kerstbomen waren versierd, wat op zich wel jammer was, vond ik. Ik vind het altijd zo leuk om inspiratie op te doen uit al die hysterisch versierde bomen.

Eenmaal thuis was ik het meest content met dit pompoenhuisje. Dit is toch te schattig? Over de rest van mijn aankopen zal ik nog wel een blogpost schrijven!

75% van de mensen heeft ook al wel een beetje zin in december, net als ik. Ik kreeg ook mijn Essie adventskalender binnen, dus toen kreeg ik er nog meer zin in. Het Legohuisje vind je hier.

Samen met B speelde ik Carcassonne, favoriete spelletje voor met z’n tweeën van dit moment!

Ik droeg de oorbellen van Irina Goes Bold, ze pasten zo leuk bij mijn jurkje!

We wipten nog even binnen bij Action voor kaarsen (die ze dus niet hadden, haha), ik kocht er wel dit leuke inpakpapier. En minikerstballetjes bij Hema. Lijkt me leuk voor een miniboompje voor op mijn nachtkastje (ik word echt een beetje een kerstfan, vind je niet?)

Zondagavond gingen we uit eten bij Lands End, superlekker gegeten. En het was gewoon heel gezellig. We gaan niet zo vaak uit eten, dus dit was extra leuk.

Ik kijk nu de serie Pretty Smart, lekker simpel en grappig. Superstore heb ik afgekeken, die was nog veel leuker.

DELEN:

3 reacties

  1. Irene 26 oktober 2021 / 20:32

    Wij gingen afgelopen weekend ook naar een tuincentrum om de kerstafdeling te checken maar het viel een beetje tegen. Ook nog niet volledig af en zo goed als hetzelfde als vorig jaar. Wil echt eens zo’n grote, extreem kerstige ruimte zien!

  2. Naomi 27 oktober 2021 / 09:53

    Heel erg leuk, dat verrassingsfeestje voor je moeder! Jij zit al wel lekker in de kerststemming hoor. Komt bij mij pas op 25 december;). Ik ben ook heel erg fan van ‘Kopen zonder kijken’ en heb de laatste al gezien. Zó jammer, maar gelukkig volgen er nog nieuwe seizoenen. Kom maar door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.