Lisanne beleeft #107

Wat was het een fijne week! Ik winkelde in Schagen, genoot van de horeca en kocht twee dingen waarover ik heel erg enthousiast ben. Ik neem je heel graag mee in deze week!

winkelen bij only

De week begon, op maandag ja, met een winkelmiddagje in Schagen. B had een lang weekend vorige week, daar hoorde ook de maandag bij. Hij had iets dat hij moest terugbrengen naar Schagen, dan kun je maar beter gebruik maken van de gelegenheid he? Bij Only paste ik allemaal leuke kleding. Dit blauwe vest had rare korte mouwen, dus die ging niet mee, ondanks dat ik de kleur geweldig vond.

Deze witte mocht wel mee!

Bij Wonders in Schagen dronken we warme chocolademelk. Zó lekker! Ik heb besloten dat ik geen chocolademelk in huis haal, maar gewoon ga genieten van wanneer ik het buiten de deur kan bestellen. Dan blijft het bijzonder!

Mijn nieuwe trui past perfect bij mijn pantoffels.

Van B kreeg ik dit leuke pompoentje met een gezichtje, zó schattig.

Ik ben lekker aan het werk geweest. Niet te veel, ook niet te weinig. Het lijkt me leuk om eens een blogpost te schrijven met een omschrijving hoe mijn werkweek eruit ziet. Ook wel een beetje eng, want het is niet standaard, ik ben dan altijd bang dat iedereen er iets van vindt. Maar dat is altijd zo, dan kan ik maar beter schrijven over wat ik wil.

Het was hard nodig: de tafel moest opgeruimd! Vind ik niet zo leuk om te doen, maar het resultaat vind ik wel heel bevredigend. Dus, ik doe het toch best graag!

In mijn puzzelkastje (waar ik geen foto van heb gemaakt) zette ik de nieuwe puzzel van CreaChick. Ik moet alleen nog even in de puzzelstemming komen!

Ik had een dagje dat ik me niet fit voelde en lekker serie keek vanuit bed. Dat is wel een uitdaging, want daarop komt ook mijn mail binnen (die ik dan natuurlijk niet uit zet, beetje dom van mij).

Gelukkig hadden we lekker veel zon afgelopen week! Ik heb echt genoten van het lichte weer, zo fijn vind ik dat.

Ik was enorm enthousiast, ik kocht namelijk het nieuwe Flow Book for paper lovers. Geweldige editie weer! Hier lees je mijn blogpost erover.

Bij Lidl kocht ik deze nieuwe shampoo, conditioners en haarmasker. Tot nu toe ben ik enthousiast over het haarmasker en de conditioner met amandelolie en bloemengeur. Ze zijn ook lekker betaalbaar, de flesjes waren €2 en de pot met haarmasker €2,50.

Storm aan zee Den Helder vernieuwd

In het weekend was B er weer. We gingen lekker zitten bij Storm aan zee.

De inrichting is supermooi geworden, ze hebben alles vernieuwd! En het mooie van deze tent is dat je uitzicht hebt over zee, echt zo’n fijn plekje vind ik dit!

Carcassonne en de amazone

Vrijdag speelden we Carcassonne. Echt een leuk spelletje!

Zaterdagavond deden we wild en speelden we voor het eerst de Amazone Carcassonne editie, dat is geen uitbereiding maar een heel ander spel. Ook wel heel leuk! Wel heel ingewikkeld, ik was daarna helemaal moe van de inspanning van het nadenken. Ik kocht het spel overigens ooit bij Kruidvat met een goede aanbieding, aanrader om daar te kijken naar Carcassonne variaties. Maar, we vinden allebei het originele spel toch nog het leukste!

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 1 november 2021 / 18:29

  Prachtig, dat vest! Ik zou het heel leuk vinden om een blog te lezen over je werkweek. Ik vind het namelijk interessant om te zien hoe dat bij anderen gaat die net als ik niet een ‘gewone’ (werk)week hebben.

 2. Zo simpel is dan geluk 1 november 2021 / 23:21

  Carcassonne heb ik ooit één keer gespeeld en vond ik ook erg leuk! Goed om te lezen dat je een fijne week had.

 3. Geke 2 november 2021 / 10:30

  Wat een mooi vest, staat je ook heel goed!
  Leuk en schattig, dat pompoentje 🙂

  Ik ben ook wel benieuwd naar je werkweek.
  Zelf heb ik ook last van chronisch energiegebrek, dus mijn werkweek is ook niet zo standaard soms, omdat het toch aanpassen is. Dus misschien leer ik nog een en ander bij van jou.

 4. Irene 5 november 2021 / 22:42

  Mooi, die nieuwe trui! En zoals de rest ben ik ook benieuwd naar hoe je werkweken er uit zien 🙂 Altijd leuk om te lezen hoe iemand anders werkt, vind ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.