Lisanne beleeft #108

Afgelopen week was een heftige. Maandag kregen we namelijk bericht dat mijn opa met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Daardoor heb ik niet heel veel andere dingen gedaan, maar ik keek wel een mooie serie. Verder kocht ik nieuwe schoenen en dronk warme chocolademelk. Ik neem je graag mee in mijn week!

outfit

Maandag had ik een superleuke outfit aan, met een bloesje dat ik op vakantie kocht! Heel leuk met een blauwe jeans.

Daarna kwamen mijn moeder en broer op bezoek en terwijl ze vertelden dat opa zich niet zo lekker voelde, werd mijn moeder gebeld. Mijn opa werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar moest eerst nog wachten tot er een ambulance op Texel was (daar woont hij, er was blijkbaar geen ambulance aanwezig op het eiland). Dat was behoorlijk schrikken, want mijn opa is echt een sterke man, maar natuurlijk wel al oud, bijna 90. Vervolgens hebben mijn broer en moeder de rest van de dag in het ziekenhuis gezeten om alle onderzoeken af te wachten.

Ik zat maar een beetje zenuwachtig thuis te wachten (je mag natuurlijk niet met te veel mensen in het ziekenhuis zitten, dat heeft ook niet zo veel zin). Uiteindelijk bleek dat hij een hartaanval gehad had. Verder bleek er nog meer aan de hand te zijn, dus hij moest nog een paar daagjes blijven in het ziekenhuis. Gelukkig kon hij wel gewoon in Den Helder blijven.

‘s Avonds begon ik aan de serie Maid.

knus in huis

In mijn huis maakte ik het knus. Kaarsjes aan, perenthee.

En mijn mooie lampje aan. Ik ben zó blij met deze lamp, het is echt een gezellige toevoeging aan mijn interieur, hij staat bijna elke dag aan.

Woensdag (of donderdag, nu twijfel ik!) mocht opa gelukkig alweer naar huis! Hij ging dezelfde dag nog klaverjassen met zijn maten, de pias (dat woord gebruikt oma altijd, het betekent ondeugd).

schoenen scapino

De serie Maid was echt heel mooi. Heel indrukwekkend, geen lichte serie, maar zeker de moeite waard om te kijken. Ik heb een paar keer getwijfeld om hem af te zetten omdat ik het pijnlijk vond door iets wat ik zelf heb meegemaakt, maar ik ben blij dat ik hem toch af heb gekeken.

Vrijdag ging ik op pad om schoenen te kopen. Ik kwam voor chelseaboots, je weet wel, die met zo’n elastiek aan de zijkant. Ik wilde een klassieke variant. Maar ze zaten niet lekker. Deze cowboylaarsjes pasten wél. Zo leuk! Ik dacht niet dat het iets voor mij zou zijn, maar nu heb ik toch een paar! Deze zijn niet zo grof en hebben niet zo’n hoge hak. Van Scapino.

Nadat we schoenen hadden gekocht…

Gingen we chocomel drinken bij Storm aan zee!

storm aan zee

Mooiste uitzicht van Den Helder, samen met Lands End. Er is bij Storm binnen alleen niet heel veel zitplek, maar áls er plek is heb je geweldig uitzicht.

In het weekend kwam B weer, gezellig! Ik wilde kijken naar de kerstafdeling bij Kwantum en Leen Bakker, maar ik vond dat ze maar weinig hadden. Wel heel leuk bij kwantum: ballen met droogbloemen erin, maar dat past niet bij de stijl van mijn boom. Uiteindelijk gingen we ook nog even langs de kringloop, daar slaagde ik wel, voor leuke kaarshoudertjes!

mooie kaartjes

Vrijdag kwam er een kaartje van oma, zó lief! Normaal stuurt ze die altijd op dinsdag, maar dat kon nu natuurlijk niet, ze was bij opa in het ziekenhuis. Dit kaartje is ook echt heel leuk, met een man die staat te wachten met een peukie en het tasje van de vrouw, die aan een bloemetje aan het ruiken is, haha. Geweldig, deze heb ik op de wc gehangen!

We kregen zaterdag leeftijdcontrole toen we een flesje wijn kochten, haha. Dat was lang geleden, dat ik dat voor de laatste keer kreeg! De meeste volgers waren de laatste keer dat ze gecontroleerd werden ook echt tussen de 30-35, leuk om te lezen. Zelf drink ik overigens geen alcohol (oké, 3 keer per jaar misschien).

aftellen tot pakjesavond adventskalender sinterklaas

Mijn vader heeft mijn enthousiasme voor adventskalenders ook meegekregen. Daarom nam hij deze mee, zo kan ik aftellen tot pakjesavond. Dan kan de pret al eerder beginnen, gnagna. Ik vond hem als verrassing op mijn aanrecht, heel leuk!

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 10 november 2021 / 11:14

    Mooi die laarzen! Gelukkig dat je opa inmiddels weer thuis is. Ik vind het dan zó lief van je oma dat ze, ondanks alle zorgen, eraan denkt om later toch nog een kaartje te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.