Lisanne beleeft #109

Afgelopen week zette ik mijn mooiste adventskalender in elkaar én begon ik aan een aftelkalender voor Sinterklaas. Ik ging op zoek naar een nieuwe serie, kocht kerstsokken en bakte kruidnootjes. Ik neem je graag mee in mijn week!

Op zoek naar een nieuwe serie! Ik koos voor Outlander, het nieuwste seizoen. Dat ik blijkbaar al had gekeken, hahaha. Zo dom! Nog even op zoek naar een andere dus, ik heb nog geen nieuwe gekozen.

Met mijn punten van Hema kon ik een setje met handdoeken ophalen, superleuk zo’n cadeautje.

Ik keek Lovehard, dat is een kerstfilm. Als je van kerstfilms en romcoms houdt, dan is dit helemaal jouw film. Ik heb er echt van genoten!

Ook zette ik mijn Ritualskalender in elkaar. Dat was nog best een klusje. Maar wat een feestje om dit uit te pakken, zó luxe en mooi, ik heb er echt van genoten.

Het was wel een werkje met de lampjes die erbij zaten en die je er zelf in moest plakken. Maar het was geweldig om te doen.

En het resultaat is geweldig! Volgens mij is deze uitverkocht, maar is de goedkopere versie (waarvan de inhoud net zo geweldig schijnt te zijn) zie ik nog wel hier op Bol. Ook een beauty!

Ik heb alle niet-gesponsorde content 2 weken vooruit geschreven, dat is zo’n fijn gevoel! Alleen deze fotodagboekjes maak ik natuurlijk wel trouw elke maandag.

Mijn adventskalender kwam binnen, die van Lipton! Ik geef er ook eentje weg op Instagram.

Mijn vader gaf me een aftelkalender naar Sinterklaas cadeau. Nu heb ik zin om ook cadeautjes te geven met Sinterklaas, hahaha. Ik ga me inhouden, met Kerst misschien! Maar ik heb alvast een aftelkalender, van AH is hij trouwens.

In het weekend was B er weer, gezellig! Vrijdagavond gingen we uit eten (dat kon nog net), want mijn vader was jarig. Normaal deden we dit soort dingen niet omdat ik dat fysiek niet kon. Echt geweldig dat we dit nu gewoon kunnen doen! Het was echt heel leuk en gezellig.

Op zaterdag gingen we een stukje wandelen in de duinen, het was er echt prachtig.

Met allemaal paddestoeltjes. Ik verbaas me er altijd over hoe rustig het bij ons in de duinen is, het is er echt elk seizoen prachtig. Heel leuk om alles langzaam te zien veranderen met de seizoenen mee.

Ik kocht kerstsokken bij Monki. Kan niet wachten tot ze binnenkomen, haha!

Onze zondagse activiteit was kruidnoten maken, met een mixje van Peak’s free from, die ik een tijd geleden al kocht. Het ging eigenlijk verrassend makkelijk!

Balletjes gedraaid…

En terwijl de kruidnoten in de oven zaten maakten wij een fotootje voor op een kerstkaart, haha.

Ik ben benieuwd wat ik ervan kan maken!

Eerst had ik de kruidnoten te kort gebakken, maar ik heb ze gewoon voor een tweede keer in de oven gedaan en toen waren ze perfect. Ik heb trouwens de grootste lol om dit liedje, maar de kruidnootjes zijn dus goed gelukt!

Voordat we gingen eten speelden we nog een potje Carcassonne. Ons favoriete spelletje van het moment!

Leuk omdat we wel aan elkaar gewaagd zijn. Ik win meestal (dat vind ik fijn), maar ik verlies ook weleens, haha.

Zondagavond vertrok B weer naar Rotterdam en besloot ik de dozenbende uit mijn woonkamer op te ruimen. In één van de dozen zat een cadeautje voor een van mijn Instagramvolgers. Ik kon het niet laten. Dit is het cadeautje, verklap ik alvast.

DELEN:

5 reacties

 1. Dionne 15 november 2021 / 15:16

  Vroeg me laatst nog af of mensen nu echt al kerstfilms kijken, maar ja dus haha, het is net of ze elk jaar steeds vroeger op Netflix verschijnen. Lovehard komt in ieder geval op mijn lijstje, maar wel voor wat later 🤭

  • Lisanne 15 november 2021 / 16:44

   Haha, ik kan echt het hele jaar door kerstfilms kijken. Ik vind ze zo gezellig!

 2. Zo simpel is dan geluk 16 november 2021 / 10:20

  De Rituals kalender is inderdaad wel erg mooi!
  Fijn dat jullie zo’n gezellig weekend hebben gehad samen. En uiteten geweest, super!

 3. Irene 16 november 2021 / 17:10

  Oh die kerstsokken van de Monki zijn geweldig! Snap dat je die gekocht hebt. Ik ga eens kijken naar die goedkopere adventskalender van Rituals (alhoewel… ik heb een koopstop, wat doe je me aan, Lisanne??!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.